icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

miculiatko
7. okt 2014

@nicolettka2126 noo myslim ze tieto psycho veci v nasich hlavach mame spolocne vsetky snazilky 😀😀. Co sa tyka tvojich ovu testov ten spodny je silnejsi. Aspin ja to tak vidim. Ja tiez ocakavam ms. Pobolueva ma pidbrusko a krize neskutocne. Cisty pms. Navyse sa mi aj kozenky zvacsili co nie vzdy byva zvykom ale obcas to mam. Tehu tento mesiac nebude. Uz to viem aj bez testu 😀😀

nicolettka2126
7. okt 2014

@miculiatko odpadneem ze kozenky 😀 Ty si cislo 😀
No ja som uz asi slepa ale nevidim v tych testoch rozdiel tak neviem 😀
Podbrusko ma sice tak jemne pobolieva no som zvedava ako dopadnem 🙂
Mam dve appky v mobile na tieto nase zenske vecicky a jedna ktoru mam uz vyse roka ma uppzornuje ze mi uz 2dni meska ms 😀 Kedze som minuly mesiac mala 25.DC tak aj na tento mesiac mi to tak vyratalo 🙂
No a v tej druhej mam neocakavanu ms vypocitanu na zajtra 🙂
Uvidime kto z koho 😀

miculiatko
7. okt 2014

@nicolettka2126 mne moja appka vyhadzuje ze ms by mala dojst o styri dni teda 11eho a rata mi to priemer 27dc. No moze prist aj 14 eho co je o tyzden 🙂 na 30 dc.necham sa prekvapit

miculiatko
7. okt 2014

@nicolettka2126 mne moja appka vyhadzuje ze ms by mala dojst o styri dni teda 11eho a rata mi to priemer 27dc. No moze prist aj 14 eho co je o tyzden 🙂 na 30 dc.necham sa prekvapit

nicolettka2126
7. okt 2014

@miculiatko noo nic ine nam neostava len si pekne pockat co bude 🙂
Aj ked moc neverim tomu ze by som mohla byt tehu, aj tak ma zoziera zvedavost 😀
Ak sa nahodou zajtra doobeda nedovali mrcha tak pevne verim ze odolam pokuseniu kupit si testik....ono ke to take provokativne ked priamo podomnou v robote je lekaren 😀

nicolettka2126
7. okt 2014

Inak baby teraz robim poriadky doma a nasla som ten test co som si robila pred par dnami...asi som slahnuta ale mne sa tam fakt nieco slabulinke zda 🙂
Skuste mrknut aj vy 😉
@miculiatko @zebrickaa @kudusko @jetotu

nicolettka2126
7. okt 2014

Teraz som to kukla presne, ten test som robila na 21.DC cize babulky vidim to tak ze ak zajtra v priebehu dna nedorazi mrcha tak kupujem tehu test a stvrtok rano testnem...Uz som mpc zvedava, a v podstate neporusim vlastne pravidla ani ked testnem uz vo stvrtok lebo to uz bude 1 den meskat mrcha 🙂 🙂
Len nech mi to vyjde a nech ma nepredbehne ta potvora cervena 🙂

miculiatko
7. okt 2014

@nicolettka2126 moja ja tam nevidim nic.kukam kukam no nevidim ☹ bolo to este skoro na testovanie a yrob tak ako si napisala. Pockaj do meskania mrchy a testni.mne sa stalo minuly cyklus ze ma v testovani predbehla ms.teraz ma uz nepredbehne lebo ani nebudem testovat.drzim ti palce. No poviem ti uprimne ze by som sa potesila keby ti to vyslo no zaroven by som bola smutna ze uz niesi snazilka tak ako nas "opustila" jetotu. Myslim ze ma chapes 😉. Drzim paste

lenka1209
7. okt 2014

@miculiatko ja tisko dakujem a dufam ze mate babulky pravdu zajtra ma prist mrcha tak som zvedava a co je divne robila som si ovulacny test bo som doma nemala tehotensky zajtra kupim a vysiel pozitivny co je divne keďže ovulaciu nemam az o 14 dni 🙂

miculiatko
7. okt 2014

@lenka1209 aj ivu test moze ukazat tehu. Ms ti nedojde. Davaj si pozor na seba

lenka1209
7. okt 2014

@kudusko to fakt no zajtra má prísť mrcha ak nepride do piatku rana volam doktorke 😉

lenka1209
7. okt 2014

@miculiatko nooo dufam juuj budem sa snazit ale mala by som daco vediet co by sa nemalo takto v zaciatkoch? Ach jaj muza mam chorého tak sa az obavam ☹

nicolettka2126
7. okt 2014

@miculiatko noo jasne bolo to veeelmi skoro ze 21.DC sa smejem ako som tak skoro mohla nieco ocakavat 😀
No zajtrajsok a pozajtrajsok bude rozhodujuci 🙂
A ja vas neopustiiiiim ani keby som bola tehu, budem tu s vami aj nadalej 🙂

meelah
7. okt 2014

@jankes Dakujem za radu,odovzdam 🙂 A mne vcera dosla mrcha,uz druhy mesiac na 28den,inak stale chodila na 30ty...takze tento mesiac nic...☹

miculiatko
7. okt 2014

@lenka1209 tehotenstvo nie je choroba. Odpirucam aby si robila to co doteraz no samizrejme ziadne cigarety ak fajcis a hlavne vela vitaminikov. Drzim palce😉

@nicolettka2126 ocakavat si pokojne nieco mihla vrd aj jetotu mala pozitivny tehu test na 5 dpo ocakavat sa tam vzdy da //. Mooja som rada ze tu budes. By si mi chybala. Taktiez aj @kudusko @zebricka @jetotu @molinka5. Moje super konikivske kamosky 😉

meelah
7. okt 2014

@miculiatko A ty si ako na tom momentalne?

miculiatko
7. okt 2014

@meelah ja som 23 dc najneskor 14 eho by mi mala dojst mrska. Teda ak sa pytas na toto 🙂

kudusko
7. okt 2014

@nicolettka2126 este to nie je ono ale zajtra pozajtra uz asi bude a ked bude rovnaka tak by to malo byt tehu 🙂
@zebrickaa jaj aj tak super pozitivny tak treba ist do postele 🙂
@miculiatko dakujem 17.10. budu vysledky tak dovteby by som mala byt aj po mrske 😉

miculiatko
7. okt 2014

@kudusko no ja vtedy este budem asi mrskovat.ja mavam dlhu ☹

kudusko
7. okt 2014

@miculiatko to som len tak povedala mozno aj ja lebo ked bude meskat
@lenka1209 na 1000% ti nepride je to tam mamina 😉 😉 😀 😀 😀 😀

nicolettka2126
7. okt 2014

@miculiatko No to je samozrejmost ze by som tu s vami ostala, ci uz budem tehu teraz alebo o pol roka,o rok 🙂
Zvykla som si na vas a velmi som si vas oblubila bambulky moje :-*
Nikto ma odtialto nedostane 😀
Inaaaak dnes si mala vidiet mojho draheho..Zvyknem mavat csste zapaly mocovych ciest a tak som si vzdy kupujem taky cajik a brusnicove tablety a teraz k nim bol pribaleny testik, je podobny ako ovulacny aj tak funguje len tento reaguje na pripadnu krv v moci...Pozitivny je ked je prva ciarocka silnejsia ako druha, moj bol nastastie negativny a tak dom mala slabsiu prvu a silnu druhu ale boli v podstaze pekne viditelne //
A zrazu sa drahy postavi do dverí v obyvke v ruke drzi testik a pyta sa s velkymi ockami ze co to je....a ja do usmevu, naschval som bola chvilu ticho a potom som mu povedala ze to nie je tehotensky a vysvetlila som mu na co to je 🙂
A potpm mrskor som sa ho spytala ci sa zlakol.A on ze preco by sa mal zlaknut? Ja ze no ked si nasiel testik a na nom dve ciarocky..on ze no najprv som ostal v soku alr pptom mi doslo ze to nie je tehotensky..a ja ze ako na to dosiel ved aj ja by som mala problém s istotou povedat ci je alebo nie je tehu testik...S jeho odpoved prosim pekne bola ze no lebo na tehu testiku su take hrubsie pasiky 😀 Odpadlaaaaa soooom 😀

miculiatko
7. okt 2014

@kudusko my sme spolu narovnako 🙂. Jaaaj no hrozny pms maaam ☹. Ux druhy den ma krize bolia ako kona.nezvyknu ma az tak.nech sa uz ms spusti nech mam po nej. Hoci by to bolo este skoro na mrsku. Som zvedava kedy dojde.

@nicolettka2126 zabity je tvoj drahy!!! Odfot to len pre tu srandu ci by sme to vedeli my rozoznat. Kazdopadne si sa na nom dobre pobavila. Ja som tvoju polovicku sice nikdy nevidela no predstavujem si celu tu situaciu. Musrlo to byt ako vo filme. Mileee

nicolettka2126
8. okt 2014

@miculiatko no som v robote a testik som vcera vyhodila po tej milej scenke 😀
Ale vyzeral presne ako ovulacny len trosku tenší a tie ciarky boli iba take palicky nie take vyplnene pruzky ako zvyknu byt na tehu teste 🙂
No ale tie jeho ocka odpadla soooom 😀
A ten vazny vyraz ked mi vysvetloval ze ako dosiel na to ze to neni tehu test 😀
Zozrala by som ho 😀
A jak to ze tak skoro mas pms??? Zvykla si to mavat takto tyzden vopred?
Ja mam dnes termin mrchy a zatial nic tak uvidime ci behom dna nenabehne...ale tak jemne ma od vcera boli podbrusko,no nie je to nic strasne...Uvidime 🙂

miculiatko
8. okt 2014

@nicolettka2126 noo musel byt k sezraniiii 🙂. V minulosti som pms nesledovala obcas ma dva dni pred mrchou bolelo podbrusko vtedy som kukla do kalendara ze aha o chvilku dojde. Minuly mesiac ma vsak zacalo vsetko pobolievat tyzden pred ms v podstate tak ako teraz a tesne pred ms ms nebolelo nic. Zakazdym to mam inak.teraz sa k tomu pridala este bolest krizov!!! Ale nie taka ako ked makas a silno upratujes pripadne robis v zahrade ale taka divna tupa bolest. Nech uz ta moja ms dojde aby som sa posunula v pokusoch o mimi dalej. Som zvedava ci ti ms dojde...

nicolettka2126
8. okt 2014

@miculiatko no ktovie ci ti ms vobec dojde mojka 😉
Ja by som tehu nevylucovala 🙂
Drzim moc moc palce aby to bolo tehu 🙂
No mna bolenie podbruska nejako preslo len uvidim dokedy....mrcha zatial nedorazila a uz ma to tahaaaa po test 😀
Musiiiiiiiim odolat 🙂

nicolettka2126
8. okt 2014

Babyyyy babbyyyy babyyyy babyyy ja asi odpadnem, prosiiim povedzte mi ze tam nieco vidite prosiiim prosiiim 🙂 🙂
Prave teraz robemy, aj som dost pila sice no nevydrzala som a musela som zo zvedavosti urobit 🙂

petra212
8. okt 2014

@nicolettka2126
noooo ja by som to videla nádejne 🙂 myslím, že gratulácie sú na mieste

nicolettka2126
8. okt 2014

@petra212 juj kiezby to chcela byt pravda 🙂 🙂
Mala by som najkrajsi darcek k narodeninam 🙂
Len skoda ze som vela vody pila, mozno by bol silnejsi 🙂
No uvidime testnem z ranneho mocu a snad tam bude druha palicka 🙂

miculiatko
8. okt 2014

@nikolettka2126 mojaa....ja tam vidim tien!!! Ale nadejny tien!!! Boooze...testuj rano. Vidim ze si bevydrzala a .testla si hahaaa...no nrchcem hovorit nic dopredu ale myslim ze sa tam nieco rysuje.nebudem gratulovat este. Musi to zosilniet aby som podobne ako ty tomu uverila. Drzim silnooi prsteky.
Ja svoje tehu vylucujem. Neverim ze sa nam to podarilo. Myslim si ze tieto moje pms pocity su take intenzivne aj koli tomu ze papam kyselinu listovu. No moxno to je blbost. Kaxdopadne ja tento mwsiac tehu nebudem. Bude to inokedy musim byt trpezliva. No ty mas velikaaansku sancu!!! Boze daj nech to silnie...

nicolettka2126
8. okt 2014

@miculiatko bozeeee moj ja som jak na ihlaaaach 🙂
No jasne ze som nevydrzala to som cela ja 😀
Neviem ci mam testnut zajtra rano alebo az v piatok 🙂
No ja normalne nezaspim, je to este velmi slabucke tak sa bojim tomu uverit 🙂