icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

kudusko
6. okt 2014

@lenka1209 Moja zlata to nie je duch to je normalna ciarka gratulujem budes maminou 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😵 😵 😵

miculiatko
6. okt 2014

@timuska26 och ja silno verim ze vsetko dobre dopadne ze budes ok.tfuj tfuj tfuj!!!
@zebrickaa nooo skus ivu testik a zaves ho sem.som zvedava 🙂
@kudusko ahoj moja.tak to ma mrzi ze ste uz dvaja pacienti!! Skire uzdravenie aby si mohla v dalsom cykle plne snazilkovat. Ja ocakavam ms najneskor 14 eho (ak by prisla na 30 dc) tak ako minuly mesiac. Dnes rano ma total boleli prsia a vecer som citila pidbrusko. No som si ista ze je to pms. Neverim ze by to mohlo byt tehu...nerobim si nadeje

miculiatko
6. okt 2014

@lenka1209 to nie je duch ale krasne //.potichucky gratulujem.zelam prijemne tehulkovanie!!!

adrika91
7. okt 2014

Ahojte ženy 😉 s mužíčkom snažilkujeme už cca pol roka a akosi mi vždy ukazovalo biele testy ako sneh ...nebolo vidiet ani žiadneho ducha nič... cykli mávam tak 35 dňové ...Dnes som 33DC a ma napadlo že skúsim testnúť ...div že sa mi oči nevyočili keď tam zrazu duch na teste...juuuj zmocnil sa ma pocit radosti že snád sa nám to konečne podarilo ale v zápätí aj pocit obáv a strachu že či to zvládneme ....tak ženy posúdte sami , čo si myslíte vy je to tam či nie ?? 😕
prvá foto je bez blesku a druhá s bleskom

stefivarg
7. okt 2014

@adrika91 jeeeej, gratulujem, určite to tam je. prajem príjemné tehuľkovanie 😉

adrika91
7. okt 2014

@stefivarg ahoj , myslíš ?? ja tomu nemôžem uveriť , snád bude čiaročka tmavnúť 😀

stefivarg
7. okt 2014

@adrika91 toto už nie je duch, toto je regulérna čiarka. jasné, že bude tmavnúť, nič iné nečakám 😉

adrika91
7. okt 2014

@stefivarg júúúj ďakujem bola by som najšťastnejšia , snád by si mala pravdu 😉

zebrickaa
autor
7. okt 2014

@kudusko ahoj ja celkom ok az na citenie jedneho vajecnika a vcera soinenie ale s babami sme sa tu zhodli ze to je bliziacou sa ovu 🙂 juj je mi luto behanie s malickym po mudr :( skore uzdravenie prajem

zebrickaa
autor
7. okt 2014

@adrika91 gratulujeeem 🙂

adrika91
7. okt 2014

@zebrickaa veľká vďaka aj keď neviem či sa neteším predčasne a zbytočne...

jetotu
7. okt 2014

@kudusko ahoooj tak to teda zelam skore uzdravenie, taky cas je, zacina chripkove obdobie.. :-/ a preco od toho zavisi buduci mesiac?

miculiatko
7. okt 2014

@adrika91 seriozne //!!! Potichucky gratulujem a tesim sa s tebou. O par dni skus testnut opat ci zosilnie. Vsetko len to najkrajsie v tehu! Som rada ze sa to dalsej kocke pidarilo. Mohlo by sa aj mne 😉

adrika91
7. okt 2014

@miculiatko tíško ďakujem ...aj ked mrcha ešte môže doraziť ak nedorazí tak testnem ešte cez víkend a pridám sem foto či tmavne čiarka ...Kočky strašne sme túžili po bábätku a ak sa nám to konečne podarilo budeme tí najšťastnejší , je to úžastný pocit ja tomu neverím po cca pol roku ked boli testy biele bielučké zrazu uvidíte na teste dve čiarky je to neuveriteľné mám sto chutí urobiť další test a zase další a další 😀 ale nie musím počkať čas ukáže na čom som ...vám všetkým ostatným babuľkám želám aby sa to tiež podarilo držte sa a veľa šťastia 😉 😵

miculiatko
7. okt 2014

@adrika91 pevne verim ze ms nedojde ze sa mimi pekne udrzi ze budes krasne tehulkovat. Som na teba velmi zvedava. Silno drzim prsteky nech je vsetko v pohodicke.verim ti ze tersz sa ti nechce verit tym //. My sa pokusame o mimi tri mesiace v podstate oktober je 4ty. Cakam teraz ci dojde mrska.najneskirsie by mala dojst 14 eho. Mavam 28 dnove cykly no ten minuly som mala 30dnovy tak uz ratam s hocicim. Jaaaj moja kebyze aj ja mam takyto testik. Budem si mysiet este pockat par mesiacov 🙂

miculiatko
7. okt 2014

@kudusko @nikolettka2126 @zebrickaa @jetotu boze baby ja ked tu vidim pozitivne tehu testiky od uspesnych cerstvtch tehuliek mam sto chuti si nejaky spravit!!! Joooj esteze som do vecera v praci lebo uz by som asi sedela na wcku. Tak velmi si zelam otehu ☹ ale to sme asi vsetky na tom tak.

monika2101
7. okt 2014

My sa tiež snažíme už cca 4mesiace a nič zatiaľ ☹ // ale ina gratulujem a tfuj tfuj tfuj nech ste zdravý a dotiahnete to úspešného konca 🙂

nicolettka2126
7. okt 2014

@miculiatko aj ja som na tom podobbe mojka...Aj mna stisne pri srdiecku ked tu vidim // a tiez by som najradsej testla no chvaaaaalabohu nemam doma ani jeden jediny tehu test lebo uz by bol ocikany 😀
A slubila som si ze uz pred terminom ms nebudem testovat tak som rada ze sa toho drzim 🙂
Dnes som uz 27.DC , zajtra pozajtra som v robote tak mi to ubehne a v piatok mam skolenie takze tiez tristvrtka dna v zadku 😀 😀
A ked by nejakým zazrakom nedosla dovtedy ms tak potom uz testujem.. 🙂 to uz by som bola v sobotu 31.DC 🙂 A najdlhsi cyklus som mala 29dnovy aj to len 1krat za cely zivot 🙂
Tak si drzme palceky 🙂 🙂

jankes
7. okt 2014

@meelah jedna dievčina tu písala, že mala pozitívny test, tak šla za lekárkou a tá jej povedala, že tehu nie je, že to mohol byť skreslený výsledok kvôli cyste. U lekárky už mala test negatívny. Vraj preto, že cysta praskla. Takže najlepšie bude, keď kámoška navštívi lekára.

Tebe držím palčeky, aby nedošla MS. Mne mala prísť tiež ako tebe. Dnes som 2 DC 😖 . Pevne dúfam, že sa to niekedy podarí. Veď ja si ešte počkám 😀

kudusko
7. okt 2014

@adrika91 To nie je duch to je krasna ciarocka gratulujem 🙂
@miculiatko no este mas cas na testy ale vsak uvidis ked to ma byt tak to bude
@jetotu brali mi krv na mycoplazmy a chlambia ci co to ked mi vyjde tak potom snazilkovanie mozem zabalit lebo budem brat na dlho antibiotika a je to zdlhavy proces uzdravovania to je neaka bakteria a to nemozem byt tehotna lebo by som potratila alebo by nieco mohlo byt s babatkom moze ale nemusi ale ja neryskujem a dufam ze toto je prechodne a bude vsetko ok 🙂 😝 😀

adrika91
7. okt 2014

@miculiatko ďakujem ti velmi pekne 🙂 si velmi milá verím že aj vám sa to čoskoro podarí a testík ti ukáže krásne čiaročky 😉 ja som si vždy po iné mesiace sama seba strašne všímala tuto ma pychlo och to bude asi tehu a akosi sa mi točí hlava akosi sa necítim dobre a tak som si to vsugerovala do hlavy a stale som na to myslela a nebola som vôbec tehu ...sama som si privolávala to zle a naozaj mi bolo zle ...a teraz neverím test celkom slubný a príznaky skoro žiadne nejako sa nesledujem ale asi je ešte skoro dnes ma začali trochu pobolievať prsia ale naozaj len trochu a občas taky slaby kŕč pod bruškom ale ináč sa cítim uplne super 🙂
@monika2101 nestrácajte nádej ono to príde v ten správny čas , človek mieni ale pán Boh mení 😉
Držím palce nech sa čoskoro zadarí 😵

zebrickaa
autor
7. okt 2014

@kudusko
@nicolettka2126
@miculiatko
@jetotu baby tak som vas počúvla a urobila testiku ovu prave pred chvilou... ;)

adrika91
7. okt 2014

@kudusko tíííško dakujem aj ked ešte som na pochybách . Snád vysledky budú dobré a všetko dobre dopadne držím palce 😉

kudusko
7. okt 2014

@zebrickaa Moja zlata krasny test pdla mna to vyslo sprav tehuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😲 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

zebrickaa
autor
7. okt 2014

@kudusko neee moja toto je len ovu test a mala som mat ovu v piatok ale je dneska 🙂 takze este len na tejto mete som 🙂

miculiatko
7. okt 2014

@nicolettka2126 mojka drzim ti palce.presne si to vystihla s tym stisnutim srdiecka.tiez to tak citim. Len som to nevedela pomenovat.🙂 akoby to este upevnovalo tuzbu po mimi.no musime byt velmi trpezlive s hlavne si nerobit nadeje. Ja si ich nerobim.s tym testovanim to bol taky chvilkovy osial.

@kudusko viem ze na testiky je cas.prehovorila som samu sebs ze od testov ruky prec!! Aj tak si myslim ze mi ms dojde neverim ze sa mi podarilo otehu.preto poslusne cakam co bude😉 s tymi tvojimi bakteriami ma to mrzi...boze z coho to vznikne dokelu..nech je csetko v poriadku.

@adrika91 s tym sledovanim sa to poznam
Tersz ked sa mi nieco udeje tak si tiez pomyslim v prvom rade ze je to tehu potom sa vsak v duchu napomeniem: nie ty trubka navala si to aj pred snazilkovanim a nie je to priznak tehu!! Normalne si mysim niekefy vynadat.uz som ako psychac😀😀

@zebrickaa mala sim pravdu!!! Takze na ovu je skor preto treba skusat stasticko. Drzim palce nech sa zadari._;-)

nicolettka2126
7. okt 2014

@zebrickaa noooo vidis to este ze si nas poslúchla 😉
Jasne pozitivny testik 😉 Takze dnes zajtra a pozajtra snazilkovat micka 😉 tfuj tfuj tfuj aby sa to podarilo 😉

nicolettka2126
7. okt 2014

@miculiatko ja sa v tebe uplne vidim 😀 Tiez sa niekedy musim pphadat sama so sebou 😀
Ale tiez vsetko pripisujem radsej pms 🙂
Neviem preco ale mam pocit ze mrcha dorazi 🙂

avi24
7. okt 2014

@jankes tak ja som akoze dlho hladala "vhodneho darcu" 🙂 ked uz bol tak som menila robotu a potom prisli ine starosti, takze baby riesime az tento rok a tiez dufam, ze sa nam to podari 🙂

nicolettka2126
7. okt 2014

Baby prikladam dalsiu fotecku ovu testikov 😉
Horny vcera 26.DC a spodny dnes 27.DC
Mne sa zdaju uplne rovnake, nemam ppcit ze by ten dnesny bol silnejsi..