icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

miculiatko
8. okt 2014

@nicolettka2126 testni zajtra rano.prvy ranny moc a uvidis.naco sa budes zbytocne natahovat dva dni

lenka1209
8. okt 2014

no baby takze mrska neprisla a ja chodim cikat kazdu hodinu takze ste mali pravdu aspom dufam nooo zatial to tak vyzera takze potisku sa zacinam tesit ,,ale velmo potisku 🙂 20.10 mam uz objednanu doktorku tak dufam ze to dovtedy dobre dopadne este raz vam vsetkym dakujem 🙂

kudusko
8. okt 2014

@nicolettka2126 jeeej ja som to vedela ze tento mesiac je tvoj zajtra tam bude este krajsia tesim sa stebou 🙂

kudusko
8. okt 2014

@lenka1209 co som ti hovorila? Ze uz nepride a ze si tehu ja sa nikdy nemylim 🙂 🙂 😉 😉 😀 😀 😵 😵

lenka1209
8. okt 2014

@kudusko no veru mala by som sa ta opytat na viac veci kedze ti to takto pekne ide 🙂 ale dakujem fakt 🙂

kudusko
8. okt 2014

@lenka1209 pytaj sa kludne co by si potrebavala vediet? 😀 inac milujem Bosany na shelke je dobra kava

miculiatko
8. okt 2014

@lenka1209 supeeer kocka!!! Takze prijemne tehulkovanie!! Opat raz som svedkom zaciatku noveho zivota.

lenka1209
8. okt 2014

@kudusko noo ze co mozem pocitovat v tomto stadiu??

lenka1209
8. okt 2014

@miculiatko jaaaaj dakujem dufam ze vsetko bude oki predcalen sme len na zaciatku 🙂

kudusko
8. okt 2014

@lenka1209 coo tak ja ti mozem povedat co som ja pocitovala ked som si nasla pozitivny vysledok tak ma strasne boleli prsia a mala som take tlaky v brusku ako ked mam dostat a priprav sa nezabudni co ti teraz pisem ze v den ked ti mala prist ms to bude este silnejsie budes mysliet jaj ona pride ale neprideeeee 😀 😀 😀 ovidis takto bude uz nech aj ja som tak ako ty ale viem ze mozno to dlhsie potrva po tychto mojich problemoch inac aj ja som 2x na prvy sup ostala kym neprisla choroba od deti a potom MA ☹

lenka1209
8. okt 2014

@kudusko no ved toho sa bojim ze ide akurat chripkove obdobie a muza mam choreho takze to na mna utoci z kazdej strany tak dufam ze budem odolna a no berem c cko a magnezium a kyselinu listovu ale tak ked to ma prst clovek tomu asi neutecie ... tak drzim palce nech to vyjde aj vam a kolko mas ty uz deticiek? Inak priznaky presne prsia jaaaau a bradavky ze koniec ale brucho ako nafuknute a no presne ako pred kramamy a cikam kazdu chvilku :D

nicolettka2126
8. okt 2014

@kudusko no bojim sa uverit tomu 🙂
Este momentalne verim viac tej moznosti ze to je falosny duch 🙂

nicolettka2126
8. okt 2014

@miculiatko oki tak zajtra rano testnem a uvidime...ale bojiiiiiiiim sa :-/

miculiatko
8. okt 2014

@lenka1209 drzim ti palce nech je setko ok 🙂 a drzim palce aj sebe aby som prezivala to iste 🙂

miculiatko
8. okt 2014

@nicolettka2126 nebooj. Ja verim ze to neni falosny duch.silno si to zelam! Rano cakam spravicku

nicolettka2126
8. okt 2014

@miculiatko dakujem za podporu si poklad :-*
Tak zajtra sa ozvem, dobru nocku 🙂

miculiatko
8. okt 2014

@nicolettka2126 nikuss na podporu sme tu jedna pre druhu 😉 dobru noc aj tebe. Rano mam konecne volno tak rychlo len co rozlepim oci budem kukat sem na fotooo.

nicolettka2126
9. okt 2014

Baby ms prisla.....skusila som aj napriek tomu test a je negativny, iba presvitajuca ciarocka je tam ☹ ☹ 😢 😢

adrika91
9. okt 2014

@lenka1209 ja mám prestne také isté príznaky ako ty prsia ,vetry 😀 a stále to wc 😀 ináč veľká gratulácia a krásne tehulkovanie 😉

adrika91
9. okt 2014

Dobré ránko ženy 🙂 pridávam foto testíkov ...no vyzerá to sľubne asi sa začínam tešiť 😵
jeden je robený z utorka čo som dala na net už a ten spodný druhý je dnes ráno je o niečo silnejší aj keď ešte sú neni paličky rovnako silné ale na to že dnes som 35DC mi ukázalo celkom peknú čiaročku , lebo dnes mala doraziť mrcha mrchatá a asi už pekných 9 mesiacov nedorazí jupiiiiiiiii 😵 😵

petra212
9. okt 2014

@nicolettka2126
ešte nie je nič stratené, je silný?
nebola si prvá ani posledná tehotná, ktorá má ms

petra212
9. okt 2014

@nicolettka2126
teplotu nemeriaš? ak ti neklesla teplota, tak je tam stále šanca

timuska26
9. okt 2014

@zebrickaa ahoj, ako vam ide snazenie, my sme uz na nervy, nevieme co bude, uz aj testy vychadzaju negativne, zatial nekrvacam.

nicolettka2126
9. okt 2014

@petra212 podbrusko neskutocne boli cize sa riadne rozbieha mrcha bohuzial...

miculiatko
9. okt 2014

@adrika91 noo skvele!!! Tesim sa s tebou. Je to jasny pozitivny testik. Nemusi byt ta druha ciarka tak silna ako prva. Jefnoznacne si tehu!!! Tisko gratulujem vela zdravia a pohodicky

miculiatko
9. okt 2014

@nicolettka2126 hmmmm nevadi. Ber to tak ze nic nieje stratene.ja tiez cakam na mrskovanie. Krize ma neskutocne tahaju a pidbrusko tiez pobolieva.vkuse si mysljm ze sa uz ms spustila tak mam vlhko tam dole.prsia mam zvacsene (ziadna bolest ci neustale cikanie tak ako to písu baby aj ked viem ze to nemusi byt pravidlo) teda ani ja tento mesiac nic. Ani u mna nebude do tretice vsetko dobre

adrika91
9. okt 2014

@miculiatko veľká vďaka , veľmi si prajem aby ste aj vy baby mali čoskoro takéto testíky 😵 😵 😵

miculiatko
9. okt 2014

@nicolettka2126 noo mojaa...neviem co sa mi porobilo ale na 25 dc mi ms nikdy neprisla. No prave teraz dorazila. Cize mrskujeme spolu. Ja to nechapem....minuly mesiac tridsat dnovy cyklus teraz 25. Moje telo si cim dalej tym viac so mnou robi co chce. Hmmm tak uz definitivne ani ja ziadne tehh.

nicolettka2126
9. okt 2014

@miculiatko jasne pohodicka...nesmutim uz nad tym, nema to vyznam...Ved sme nesnazilkovali naplno....len som si velmi želala aby to vyslo aj tak kedze som aj antiku vysadila.
Ale uz som sa definitivne rozhodla ze pekne trpezlivo pockam na ten nas správny cas, ked uz budeme poriadne snazilkovat 🙂
Babo vie preco neprišlo doteraz, este nie je ten spravny cas....Takze budem pekne trpezliva a vydrzim 🙂 Na ten maly uzlicek sa predsa oplati cakat 🙂

nicolettka2126
9. okt 2014

@miculiatko cozeeee?? Aj ja som mala minule 25 dnovy cyklus a vidis teraz 29dnovy 🙂
Takze sme skoro narovnako len mame opacne mesiace 😀