Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/rozmyslate-nad-dietatom-po-35-roku/ a tu je druha citaj moja 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😕 😕
@jankes ja beriem infolic no asi s tym prestanem...zatial nam to nepomohlo...akurat som po nom pribrala a skratil sa mi ms z 5 na 3 dni...takze doberiem poslednu krabicku a idem len na cistu kys.listovu....podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze...
@lenka1209 u mna to roztahovnie maternice zacalo bolestou a krcmi vecer 4 dni po zmeskanej ms, ako som zalahla do postele pomalicky to preslo asi po 20 minutach bolesti ustali a dalsie asi 4-5 dni to trvalo akoby som mala ms.... potom to postupne ustalo az som sa zacala bat preco to uz neboli 🙂 teraz sem tam pichne stuchne zaboli a mam pocit akoby som mala v maternici balonik s vodou 😀
@adrika91 ten kocik je nadherny, tiez sa este bojim na take pozerat nech nazakriknem 🙂 aj sa tesim aj som vkuse v strachu ci bude vsetko ok.... po predoslej kontrole som sa skludnila tak na 2 dni 😀 a potom zacali zas pochybnosti ci bude vsetko ok...ale samozrejme treba mysliet pozitivne a asi az po 3 mesiaci zacnem vyberat kocik, hoci uz teraz pokukujem 🙂 tento co si pridala je naozaj krasny
inac vam obom gratulujem a prajem vsetkym ostatnym, nech sa k nam co najskor pridate 🙂
@lenka1209 a teba kolko dni pobolievalo? ja som sa az zlakla ked to ustalo 🙂 tiez mam napnute prsia ale len na dotyk hlavne pri sprchovani a lezani to citim.... ale vyzeraju rovnako kedze som mala dost pevne aj predtym 😀 a cikat nechodim castejsie skor rovnako casto ale nalievam sa litrami vody a caju kedze ja zvyknem mat zapaly moc.mechura tak aby som tomu predisla pocas tehotenstva si ten mechur takto castym pitim preplachujem nech sa nazapali....ja som dnes 7plus1 🙂 ty si kolko?
@borkoo393 no vies co mna brucho pobolievalo pomaly cely mesiac ale tak jemne ale riadne som to zacala pocitovat v den ocakavanej menstruacie co bolo 8 smeho takze celkom rychlo to preslo ako citim ho ale uz az tak neboli...co sa tyka týždňa ja som dnes este len vo 4 tom tak preto som taka poserkana som este len na začiatku a no som našla ze prvy trimester a tam ze vypocitaj si v ktorom si a kedy bude porod atd skusim ti poslat
@katkatonkova pred rokom som nemala problem otehotnieť, bohužial skončilo to zle, teraz som sa chcela poistiť a začala brať infolic v máji, pekne poctivo ráno, večer, ale aj preto že mám 35 rokov, aby som mala kvalitné vajíčka, vraj po tom ženy otehotneli hned a nič. Doteraz sa pokúšame. Skončila som s infolicom, tiež si myslím že sú to len vyhodené peniaze
@lenka1209 aha jasne uz to vidim pod tym obrazkom 🙂 mne vychadza koniec prveho trim. 19.11. , 10 dni po prvom vyroci svadby 🙂 ono ja budem uz stastna ked bude vsetko ok na najblizsej kontrole vtedy sa dozviem vsetky vysledky krvi a tiez dalsie sono..... to bude o 2 a pol tyzdna ale dovtedy ma asi porazi.... 😀
ty uz si bola u Dr?
@borkoo393 vies co nie mam datum na 20 teho preto som z toho trosku v soku bo este to ani doktorkou potvrdene nemam ale tak citim sa tka testy pozitivne tak dufam ze sa nemylim....ale budem este len zaciatok 6 teho tyzdna takze neviem ci daco uvidi ale uz sa neviem dockat este 10 dni boze znie to ako vecnost ...tak budem drzat palce ,,mne dnes naj kamoska povedala ze je v 12 tyzdni a ze bola na velkom sone a vsetko v poriadku tak sa tesima tsko zavidim uz aj ja by som chcela byt v tom stadiu ale hovorim si neboj lenka aj to pride :D
@dandy17 to mi je luto ze to tak zle skoncilo...sme vekovo rovnako...ja som len teraz mala 36...no snazime sa o prve...my sa ale snazime zatial len od maja....kvoli tomu som prestala aj fajcit...tak uvidime ci sa nam zadari....myslim ze tie peniaze dam radsej na ovocie a zeleninku....a mozno sa nam zadari....ved uz obe mame predsa na to vek...
Ahoj Babulky tak sa kvam pridavam...napisem vam nieco o sebe....O preve dvojicky sme prisli v maji v 9tt to bol moj prvi a duuuufam ze aj posledn potrat....v auguste sme si s mm povedali sak uz vyskusame...samozrejme zeuz bolo po ovu no a teraz v septembri sme isli do toho naplno..a zadarilo sa ....sice som nsjprv myslela ze nie kedze v stredu som myslela ze mrcha prisla kedze na intimke bola cmuha hneda tak som myslels ze prisls no po 24 h na intimke uz nebolo nic ...podbrusok bolel ako pred ms no tak baby so skupinky mi radili nech skusim testa bolo to tam// 😀(sice nie moc silna druha ciarka) dnes mi dr nasadila duphaston kazdu 8 hodinu davat tabletku ...Tak dufam ze to spolu dobojujeme do stastneho konca...podla vypoctov som v 4 tt+2....
@rencici27 super gratulujem tak nech to drzi poriadne tentobkrat neboj mysli pozitívne a dobre bude ja tiez idem doktorke ale az 20 teho dufam ze vydrzime do vtedy ja som brala duphaston 2 mesiace potom som nespinila dalsie 2 mesiace ale ako som si ho nedala zacala som spinit tak teraz mam zase zacat brat duphaston od 21 tak dufam ze to nezcnem do vtedy krvacat...ty ho beres kazdy den ci? Ja som mala ze kazdy mesiac od zacatia mrsky na 16 sty den a brala ich 10 dni a potom zase dalsi mesiac preto sa pytam ze ci v tehotenstve sa bere denne...
@lenka1209 Ahoj prve tehotenstvo som ho brala tak ako ty ..Aby som otehotnela.A teraz mi ho predpisala a ked som sa spitala ze ak fazulka bude ok tak do 12 tt a potom uz nie dr povedala ze koli tomu ze som potratila v minulostia a aj koli tomu spineniu...co som mala v stredu...Drzim palce nech je cim skor fazulka...;)) alebo ako hovori moj mm cervicek .... 😀
@miculiatko ale ty sa nejak rýchlo vzdávaš. Sme na tom rovnako. Ani u nás to nevyšlo 3 cykly. Tiež som sklamaná, ale ty tu píšeš, akoby si už na bábo ani nechcela pomyslieť. Niektoré sa snažia pol roka, niektoré rok, niektoré dokonca roky. Ak máš podozrenie, že nie je niečo v poriadku, zájdi za lekárom nech ti urobí testy. Viem, že ak sa páry snažia do roka, tak to nechcú riešiť, ale veď môžeš povedať, že sa už rok snažíte. Možno ťa ukľudní, že si OK. A keď nie ,tak nasadí liečbu. Neviem koľko máš rokov, ale pokiaľ nie veľa, tak sa nestresuj a teš sa z toho čo máš. 😉 Ja to tiež tak musím robiť, nemôžem sa vzdávať hneď po pár mesiacoch.
@kudusko vieš, keď som mala 25, tak som si myslela, že od 30 si svoje "odrodím" Keď sa tento vek priblížil, tak som ho posunula na 35. Tie mám o niečo vyše mesiaca. A aj v momentálnej situácii je to najvhodnejší čas na druhé dieťa. To prvé má už 12 rokov. Vždy som riešila, že je niečo prednejšie. Asi ako mnoho maminiek. Teraz mi to nevyšlo už 3 mesiace, trošku som začala pochybovať, či je to ešte vôbec dobrý nápad.
Nemám nič proti maminkám 40-kám, ale ja by som do tejto kategórie patriť nechcela. Myslím, že je to dosť neskoro. Aj keď som si vedomá, že títo rodičia omladnú pri detičkách, ale predsa len príroda sa oklamať nedá. Myslím, že to budem skúšať ešte pár mesiacov, a keď sa nepodarí, tak budem vďačná aspoň za toho môjho jedného miláčika.
@jankes viem ze su tu baby ktore sa dlho snazia navyse maju nejaky zdravotny problem.ja o svojom ziadnom neviem a u dokyho som bola na preventivke a vtedy som mu povedala ze sme sa zwcali snazit. Povedal mi ze ak sa to do roka nepodari tak mam prist. Nemyslim si ze mam nejaky problem.doteraz cykly pravidelne plodne dni som si vedela odsledovat pidla hlienu.nikdy ziadna hak. Urcite to bude psychikou. Mozno som pisala depresivne akoby tema mimi bola pre mna brrr ale nie je to tak. Nebudem uz po nom tak tuzit a vsetko tak silit. Len sama sebe robim zle.
@dandy17 @katkatonkova dievčatá aj ja som vo vašom veku, preto "tlačím na pílu" . Túžim po miminku, ale tak ako mi je súdené, tak aj bude. Držím vám pršteky. Ja som sa teraz rozhodla, že to skúsim na 10 DC. V téme snažilky od leta to písala niektorá snažilka, že to odporúčal lekár, že treba "abstinovať" a vtedy to skúsiť. Adrika91 to minulý mesiac skúsila a snažilkovali presne na 10 DC a už je tehotná. Tiež sa snažili predtým už cca pol roka, tak si povedala, že to riskne a vyskúša a vyšlo to. Pila alchemilkový čaj a držala hore nohy 😀 cca pol hodinu. Ja nohy držím zakaždým 😝 pre istotu. 😉
@miculiatko skús mrknúť ešte príspevok pod tvojim. Zabudla som pridať aj teba, len to chcem vyskúšať teraz na 10 DC. veď mrkni skúsenosť iných, ale dúfam, že aj naša môže byť 😉
@jankes aj mne to poradil moj gynko.chcela som to skusit tento mesiac no apetit je spetit 😀😀 ja mam vsak problem s kvasinkami. Dr mi dal aj cipky no ja trubka som si ich nedavala ze ved naco 😀 napadlo ma ze mozno koli kvasinkam a s nimi spojenym vytokom sa mi nepodarilo otehu.ved pocas plodnych dni sa meni ph v nasom tele aby spermie vydrzali a ked mas kvasinky tak to ph neni spravne. Hoci dr mi nepotvrdil ze by kvasinky ako bezny problem u zien branil otehu. No neviem ale tento mesiac sa liecim ked ms skonci
Inak kocky od koho mam srdiecko??? Dakujem pekne

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mam-38-rokov-som-uz-stara-na-dieta/
@jankes to jedna z fora a este jednu pozriem 🙂