Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko ahojky takze opat mrcha hnusne prisla?? :( to mi je luto ale vues te hlavu hore a ide sa 🙂 my sme este v Prahe na výlete... Ovulka na koniec bola nie v piatok ale pondelok utorok tak v utorok som ju stuhla a uvidim co bude dalej... Úprimne tento mesiac mam hlavu uplne inde a doslova a dokonca som v štádiu ze ak to nevide opat tak pohoda, sama neviem ci ma osvietilo a prestala som to mat v hlave 🙂)) ale nie len slovami ale ze fakt 🙂
@tinuska26 :( takze stale // nestmavli?! :( :( my sme este v Prahe na výlete... Ovulka na koniec bola nie v piatok ale pondelok utorok tak v utorok som ju stuhla a uvidim co bude dalej... Úprimne tento mesiac mam hlavu uplne inde a doslova a dokonca som v štádiu ze ak to nevide opat tak pohoda, sama neviem ci ma osvietilo a prestala som to mat v hlave )) ale nie len slovami ale ze fakt
Ahoj baby,ja mam do m 4dni.Je mi cudne,ze nemam pms.Minuly mesiac mi meskal 5dni,vtedy ma velmi boleli prsia,aj bolivacsie,bolesti v podbruskusom mala.Kazdy mesiac mam pms.Teraz len troska napnute prsia.Obcas iba pocitim vajecnik.No,este sa to moze zmenit,mam 4dni do m,ktora dufam nepride 😒
@anitu vies najjednoduchsie je urobit si tets v predpokladanom termine menzesu a ked je negativny a menzes stale neprichadza urobit ho o styri dni neskor. Ja mam pichanie v maternici a vajecnikoch. Take hrozne zvlastne. Nikdy pred tym som to nemala. Ale na pocudovanie ma prsniky ani nejak moc vajecniky nebolia ako zvyknu pred menzesom aj ked ja ho mam velmi zriedka
@khiarka no ked ti test ukazal hned tak je to oki tak ci tak sa horovi ze ak test ti vyjde pozitivny az po 10 bo 15 minutach tak uz to neplati takze dufam ze to je aj naopak 🙂 budem drzat velmi palceky skus spravit este jeden a inej znacky mne ukazalo aj poobede nie len z ranneho mocu .

@jankes no uz to aj ja musim skusit s tymi nohami hore...este ze mam taky matrac ze tak mozem aj spinkat...no ale 10 dni by moj mm rozhodne nevydrzal.....tak snad aj na nas dojde rda a budeme mat uz coskoro //....