icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

katkatonkova
10. okt 2014

@jankes no uz to aj ja musim skusit s tymi nohami hore...este ze mam taky matrac ze tak mozem aj spinkat...no ale 10 dni by moj mm rozhodne nevydrzal.....tak snad aj na nas dojde rda a budeme mat uz coskoro //....

zebrickaa
autor
11. okt 2014

@miculiatko ahojky takze opat mrcha hnusne prisla?? :( to mi je luto ale vues te hlavu hore a ide sa 🙂 my sme este v Prahe na výlete... Ovulka na koniec bola nie v piatok ale pondelok utorok tak v utorok som ju stuhla a uvidim co bude dalej... Úprimne tento mesiac mam hlavu uplne inde a doslova a dokonca som v štádiu ze ak to nevide opat tak pohoda, sama neviem ci ma osvietilo a prestala som to mat v hlave 🙂)) ale nie len slovami ale ze fakt 🙂

zebrickaa
autor
11. okt 2014

@mimika123 :( tak buduci mesiac 🙂 ja sombslomcomr nestihla ovu 🙂) ale pohoda uvidime

zebrickaa
autor
11. okt 2014

@tinuska26 :( takze stale // nestmavli?! :( :( my sme este v Prahe na výlete... Ovulka na koniec bola nie v piatok ale pondelok utorok tak v utorok som ju stuhla a uvidim co bude dalej... Úprimne tento mesiac mam hlavu uplne inde a doslova a dokonca som v štádiu ze ak to nevide opat tak pohoda, sama neviem ci ma osvietilo a prestala som to mat v hlave )) ale nie len slovami ale ze fakt

lenka1209
11. okt 2014

@rencici27 hej? Tak no dufam ze to do toho 20 teho vydrzime bo uz iba 9 dni juj nech uz je buduci vikendik dame si vedieť 🙂

rencici27
11. okt 2014

@lenka1209 Jasneee drzim palceee...

anitu
12. okt 2014

Ahoj baby,ja mam do m 4dni.Je mi cudne,ze nemam pms.Minuly mesiac mi meskal 5dni,vtedy ma velmi boleli prsia,aj bolivacsie,bolesti v podbruskusom mala.Kazdy mesiac mam pms.Teraz len troska napnute prsia.Obcas iba pocitim vajecnik.No,este sa to moze zmenit,mam 4dni do m,ktora dufam nepride 😒

dandy17
12. okt 2014

@anitu tak držíme palce aby neprišla 🙂

mimika123
12. okt 2014

@zebrickaa aspon tebe keby to vyslo. ja to asi dostanem az ako vianocny darcek 🙂

zebrickaa
autor
12. okt 2014

@mimika123 ja este cakam do cca 24.10 ci pride mrsina

lenka1209
13. okt 2014

Bambulky dnes sme konecne krasne pozitivny aj ked bolia vajecniky jak svina tak sa tesime potichucku ale predca 3 tt 3 dwn uz takyto silny 😀

anitu
13. okt 2014

@lenka1209 Gratulujem.tak to ti skoro ukazalo..

lenka1209
13. okt 2014

@anitu ďakujem no aj ja som.prekvapena ze tak skoro a pekne 😀

laskykvet
13. okt 2014

@lenka1209 no tak daj vediet co si zistila. Ja som mala dostat ms uz v piatok a stale nic. Neviem ci zase idem testovat alebo este pockam... budem asi musiet zase ist k lekarovi...

khiarka
13. okt 2014

@lenka1209 no napada ma ze tak skoro a take silne? necakas dvojicky? 😉

khiarka
13. okt 2014

@anitu ja mam dva az styri dni do ms, skoro ziadne priznaky len jemna bolest vajecnikov, prsia vobec nic, pred dvoma dnami som robila TT negativny. Urobim 15 alebo 18 TT .

khiarka
13. okt 2014

@lenka1209 prave teraz citam o tebe zijes vo Svajciarsku? lebo aj ja 🙂

anitu
13. okt 2014

@khiarka ja mam tri dni do m.prsia su napnute,ale podbrusko ma neboli ako zvykne aj viac dni pred m.no este sa to moze zmenit..cakame 🙂

khiarka
13. okt 2014

@anitu vacsina bab mali hlavne bolestive bradavky ked boli tehotne. tak drzim palce 🙂

anitu
13. okt 2014

@khiarka Ale teraz ma nebolia prsia,ani podbrusko tak,ako zvykli pred m.pred chvilkou pri kaslani ma taak pichlo pri maternici a vo vajecniku..uvidim co bude.a aj casto mocim.drzme si palce 😉

khiarka
13. okt 2014

@anitu vies najjednoduchsie je urobit si tets v predpokladanom termine menzesu a ked je negativny a menzes stale neprichadza urobit ho o styri dni neskor. Ja mam pichanie v maternici a vajecnikoch. Take hrozne zvlastne. Nikdy pred tym som to nemala. Ale na pocudovanie ma prsniky ani nejak moc vajecniky nebolia ako zvyknu pred menzesom aj ked ja ho mam velmi zriedka

lenka1209
14. okt 2014

@laskykvet no sama som zvedava cp povie dokrorka v pondelok uz 2 dwn ma brutal boli pravy vajecnik neviem co to moze byt dufam ze nic vazneho a je to iba ta maternica co sa rozrahuje.

lenka1209
14. okt 2014

@khiarka hehe juuuj no to netusim doktorkw idem az v pondelok ale riadne plusko tiez som prekvapena nooo inak v rodine aj ja mam dvojicky aj manzel takze geny by boli ale uvidime.... Hej som pri st.gallen a ty? Budeme spolu kocikovat

khiarka
14. okt 2014

@lenka1209 ach dnes mi test ukazal dve ciarky . Drzali sa pol hodinku a potom ta spravna ciarka zmizla neviem co to ma znamenat.

khiarka
14. okt 2014

@lenka1209 ja som pri Berne

laskykvet
14. okt 2014

@lenka1209 drzim palce, ale podla mna to bude len tou maternicou 🙂 drz sa!

lenka1209
14. okt 2014

@anitu @khiarka @laskykvet Babyyy sorry az teraz pozeram aku kravinu som napisala ja som uz v 4 tyzdni a v 3 den :D takze som sa o tyzden sekla 🙂to je take moje :D

lenka1209
14. okt 2014

@khiarka no ked ti test ukazal hned tak je to oki tak ci tak sa horovi ze ak test ti vyjde pozitivny az po 10 bo 15 minutach tak uz to neplati takze dufam ze to je aj naopak 🙂 budem drzat velmi palceky skus spravit este jeden a inej znacky mne ukazalo aj poobede nie len z ranneho mocu .

lenka1209
14. okt 2014

@laskykvet no dufajme citala som ze ka nemam spinenie a krvacanie ej to oki tak zatim som na cistom tak dufam ze to bude oki 🙂 dam vediet ;)

lenka1209
14. okt 2014

@khiarka juuj moja az tak daleko???skodaaa ...keby si bola cca hodku odo mna sadnem do auta a idem ta pozriet a pokecame osobne ale si trosken dalej :D