Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
ja som mala negativny test 2 den meskania reap. som nic nevidela...inak cely mesiac som mala pocit ze som prechladnuta
@miculiatko
@nicolettka2126
@kudusko caute kocenky no ako sa vam dari? nieco nove? u nas (klop klop) vsetko OK, dnes zaciname 9TT. kontrola 5.11.
@mimika123 @zebrickaa ahojte, ako pokračujete? Ja som dnes tuším 18DC 😕 Nerobila som ani ovu testy, lebo žiadne už nemám 😀 Keď som pozrela do kalendára tak som ostala prekvapená, že som už 18DC. Ani som si nevšimla ako to ubehlo. Takže som vo fáze ne-čakania. Uvidíme.. Ale minulý týždeň som bola riadne chorá a mala som problémy s tlakom. No už je zase všetko ako má byť 🙂
@jetotu Ahoj moja nic noveho akurat som ok a mam vysledky z tej mykoplazmy a chlamadia som ok chvalabohu ale neviem sa dockat ms uz som mala dostat 12.10 a este nic tehotna nemozem byt lebo tento mesiac som vies dobre ako bola chora a brala som vseliake lieky dufam ze to bude ok ako to ide ze uz 9 tyzden teraz si si robila test potom daj vediet ako a co cmuk 🙂
@jetotu jeéeej to uz 9.tt???? Waaau ako to leti 🙂
Som rada ze je vsetko ok a uz ti nezvykne byt zle?
Ja inak v pohodicke, vyzera to tak ze naozaj naplno snazit sa zacneme koncom buduceho roka tak sa tesiiiim, to uz bude cuby-dup 🙂
Dovtedy este porobime na dome co treba, tie najdolezitejsie veci a uz budeme dokonale pripraveni na nase drobatko 🙂
Som rada ze to beriem takto pozitivne, az som sokovana sama zo seba ze to dokazem 🙂
No ale ved ked sa zamyslim ako neskutocne rychlo ten cas leti tak si vzdy poviem ze ani sa nenazdam a rok prejde ako voda 😉
@kudusko no moja tak to drzim palusky, dufam ze coskoro to bude ok 🙂
@nicolettka2126 noo tak rychlo to ide veru 🙂 tak to sa mi na tebe velmi paci, ze to beries tak pozitivne a netlacis na pilu zbytocne 🙂
Babiky moje drzte sa 🙂
@jetotu ahoj. U mna noveho nic len tolko ze uz nesnazilkujem.som akurat po mrche a otehu neriesim. Dnes som asi 8 dc ani neviem. Uzivam lieky na kvasinky nech sa toho zbavim teda ani keksik s drahym. Tyzdne idu ako blaznive...som rada ze je setko u teba ok. Vela zdravicka a davaj si na seba pozor.
@jetotu aj ty sa nam drzkaj a davaj na seba pozor :-*
@nyky23 gratulujem 🙂
@mia005 ahojky ja mam 10dni po ovu 🙂 takze este necely tyzden a budem ne-cakat ms 🙂 tento mesiac som to moc neriesila ale ovu sme stihli respektive chcela prist skor ale stihli sme ju aj tak tak uvidime, len ako som tu pisala som tyzden chora respektive nachcipana tak uvidime...drzim paste
@zebricka ahoj píšeš že si chorá a že máš 10 dni po ovulácii ? ja som to tiež mala tak nejako , strašne nachcipaná som bola kašel, nádcha aj teplota sa mi zdala ležala som tiež sme mysleli že ten mesiac to isto nebude ked som taka chorá a ako naschvál našla som si dve čiarky a neverila som ....ale je to tam naozaj to vyšlo a zatial je všetko v poriadku už mám aj prvú navštevu u lekara za sebou aj fazuľku som už videla . Dalšia navšteva zase za mesiac už sa neviem dočkať 🙂 tak ti držím palce a ešte nič nie je stratené je veľa žien čo na začiatku tehotenstva sú choré 😉 netušila som že tu bude aj môj prípad 😀

@khiarka mna ani prsia neboliapodbrusko obcas,ale nie ako zvykne.vidis,ani anika nemala priznaky pms,ktore zvykla mat,a vcera mala dve ciarky 🙂