icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

anitu
14. okt 2014

@khiarka mna ani prsia neboliapodbrusko obcas,ale nie ako zvykne.vidis,ani anika nemala priznaky pms,ktore zvykla mat,a vcera mala dve ciarky 🙂

khiarka
14. okt 2014

@anitu ja som mala tiez dve ciarky a po pol hodine mi zmizla takze tiez nic ☹

khiarka
14. okt 2014

@lenka1209 skusim testovat zajtra rano ale akosi mam pocit ze to nevyjde neviem preco, len taky pocit. Konkretne som pri Biel Bienne, takze to je dost daleko, veruze skoda. 😒

lenka1209
14. okt 2014

@khiarka hehe skus uvidis ja som tiez myslela ze z toho nic a dala som sem heden test s duchom a kazdy ze to neni duch to je jasna 2 ciarka som si myslela ze sa baby mylia a pozri vcera taky silny test uvidis ale každopádne drzim palce 🙂

winky77
15. okt 2014

@khiarka
uplne s tebou suhlasim... ja som bola bez pms... bez bolesti...test som robila tri dni po meskani....

anitu
15. okt 2014

@winky77 aj ja som bez pms.a ja to mam furt.zajtra mam dostat m.furt cikam co ked zapal abo nieco.. ☹ dnes test negativny.a ked som,mozem urologicky caj?

winky77
15. okt 2014

ja som mala negativny test 2 den meskania reap. som nic nevidela...inak cely mesiac som mala pocit ze som prechladnuta

winky77
15. okt 2014

@anitu vcera som citala ze brusinky mozes aj tehu... bylinkove caje asi opatrne skus precitat ba fore

mimika123
16. okt 2014

@zebrickaa ja mam mat 22-heho a urcite pride, to by bola fakt velka nahoda keby teraz nedosla, kedze som bola fakt dost chora tak som aj zabudla ratat ovulku a ani sme sa moc neposnazili

jetotu
16. okt 2014

@miculiatko
@nicolettka2126
@kudusko caute kocenky no ako sa vam dari? nieco nove? u nas (klop klop) vsetko OK, dnes zaciname 9TT. kontrola 5.11.

mia005
16. okt 2014

@mimika123 @zebrickaa ahojte, ako pokračujete? Ja som dnes tuším 18DC 😕 Nerobila som ani ovu testy, lebo žiadne už nemám 😀 Keď som pozrela do kalendára tak som ostala prekvapená, že som už 18DC. Ani som si nevšimla ako to ubehlo. Takže som vo fáze ne-čakania. Uvidíme.. Ale minulý týždeň som bola riadne chorá a mala som problémy s tlakom. No už je zase všetko ako má byť 🙂

mimika123
16. okt 2014

@mia005 ja som 23 DC a minuly tyzden som mala strasnu chripku takze tento mesiac urcite nic a zase budem cakat dalsi cyklus

kudusko
16. okt 2014

@jetotu Ahoj moja nic noveho akurat som ok a mam vysledky z tej mykoplazmy a chlamadia som ok chvalabohu ale neviem sa dockat ms uz som mala dostat 12.10 a este nic tehotna nemozem byt lebo tento mesiac som vies dobre ako bola chora a brala som vseliake lieky dufam ze to bude ok ako to ide ze uz 9 tyzden teraz si si robila test potom daj vediet ako a co cmuk 🙂

nicolettka2126
16. okt 2014

@jetotu jeéeej to uz 9.tt???? Waaau ako to leti 🙂
Som rada ze je vsetko ok a uz ti nezvykne byt zle?
Ja inak v pohodicke, vyzera to tak ze naozaj naplno snazit sa zacneme koncom buduceho roka tak sa tesiiiim, to uz bude cuby-dup 🙂
Dovtedy este porobime na dome co treba, tie najdolezitejsie veci a uz budeme dokonale pripraveni na nase drobatko 🙂
Som rada ze to beriem takto pozitivne, az som sokovana sama zo seba ze to dokazem 🙂
No ale ved ked sa zamyslim ako neskutocne rychlo ten cas leti tak si vzdy poviem ze ani sa nenazdam a rok prejde ako voda 😉

jetotu
16. okt 2014

@kudusko no moja tak to drzim palusky, dufam ze coskoro to bude ok 🙂
@nicolettka2126 noo tak rychlo to ide veru 🙂 tak to sa mi na tebe velmi paci, ze to beries tak pozitivne a netlacis na pilu zbytocne 🙂

Babiky moje drzte sa 🙂

miculiatko
16. okt 2014

@jetotu ahoj. U mna noveho nic len tolko ze uz nesnazilkujem.som akurat po mrche a otehu neriesim. Dnes som asi 8 dc ani neviem. Uzivam lieky na kvasinky nech sa toho zbavim teda ani keksik s drahym. Tyzdne idu ako blaznive...som rada ze je setko u teba ok. Vela zdravicka a davaj si na seba pozor.

mia005
16. okt 2014

@mimika123 aj ja som mala riadnu chrípku. celé telo ma bolelo. tiež som bola chorá cez ovulku, ale tak uvidíme no.. 🙄 netreba zúfať 😉

nicolettka2126
16. okt 2014

@jetotu aj ty sa nam drzkaj a davaj na seba pozor :-*

mimika123
16. okt 2014

@mia005 mas pravdu, uvidime. hoci tomu teraz moc neverim, nadej zomiera posledna 🙂

mia005
16. okt 2014

@mimika123 presne tak!! nesmieš to vidieť už tak čierno. Nádej je vždy 😉

nyky23
17. okt 2014

Baby,že sa môžem po tichu tešiť po roku 🙂?

petra212
17. okt 2014

@nyky23
blahoželám 🙂

terezka258
17. okt 2014

@nyky23 gratulujem 🙂

zebrickaa
autor
17. okt 2014

@mimika123 ja mam dostat ms den po tebe 🙂 tak som zvedava lebo uz tyzden som riadne nascipana a moj muz mi povedal, ze si mysli ze z toho asi nebude ked som chora :( tak uvidime...aj planujes robit test pred ms?

zebrickaa
autor
17. okt 2014

@nyky23 po tichu zatial gratulujem 🙂

zebrickaa
autor
17. okt 2014

@mia005 ahojky ja mam 10dni po ovu 🙂 takze este necely tyzden a budem ne-cakat ms 🙂 tento mesiac som to moc neriesila ale ovu sme stihli respektive chcela prist skor ale stihli sme ju aj tak tak uvidime, len ako som tu pisala som tyzden chora respektive nachcipana tak uvidime...drzim paste

mia005
17. okt 2014

@zebrickaa 10dni po ovu?super.som zvedava ci sa zadarilo.ja som dnes 19DC.tiez som bola riadne chora tak som zvedava ako to moje ne-cakanie dopadne 😀

adrika91
17. okt 2014

@zebricka ahoj píšeš že si chorá a že máš 10 dni po ovulácii ? ja som to tiež mala tak nejako , strašne nachcipaná som bola kašel, nádcha aj teplota sa mi zdala ležala som tiež sme mysleli že ten mesiac to isto nebude ked som taka chorá a ako naschvál našla som si dve čiarky a neverila som ....ale je to tam naozaj to vyšlo a zatial je všetko v poriadku už mám aj prvú navštevu u lekara za sebou aj fazuľku som už videla . Dalšia navšteva zase za mesiac už sa neviem dočkať 🙂 tak ti držím palce a ešte nič nie je stratené je veľa žien čo na začiatku tehotenstva sú choré 😉 netušila som že tu bude aj môj prípad 😀

zebrickaa
autor
19. okt 2014

@adrika91 jeeeej tak to si ma celkom potesila 🙂 som zvedava ako dopadnem ja a uz by som bola rada keby som videla vysledok 🙂
@mia005 no ja som zvedava ako to tento mesiac dopadne lebo som bola v rezime ze fakt neriesim az teraz ked sa to vlizi den MS tak rozmyslam ci tento mesiac 🙂

mia005
19. okt 2014

@zebrickaa ani ja som to tento mesiac nejak neriesila.do toho este aj choroba a problemy s tlakom..len teraz zacinam premyslat ked sa mrcha blizi ci predsa alebo zase nic 😀 ale paniku z toho robit nebudem.