icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

zebrickaa
autor
19. okt 2014

@mia005 presne ako keby som to ja napisala...presne toto aj ja hovorim...tak som zvedava ako dopadneme 🙂 ty mas kedy ms? ja by som mala mat stvrtok ale ovu som mala o dva dni posunutu skor co ma soklo milo 🙂

mia005
19. okt 2014

@zebrickaa ja az za tyzden.dnes som tusim 21DC.

winky77
20. okt 2014

dievcata potichucky sledujem tuto skupinu kedze aj my sme sa zacali snaIt od augusta... velmi by som vam chcela zazelat dve ciarky.... silno na vas myslim.... nech sa vam to vsetkym podari!

miculiatko
20. okt 2014

Kocky citala som v jednom casaku s nazvom zdravie a tam pisali ze pary od 18-25 rokov v priemere splodia mimi do 4 mesiacov, pary od 25 - 32 rokov v priemere do 6 mesiacov a pary nad 32 rokov potrebuju az 20 cyklov. Mozno sa vam bude zdat tato infoska blbost ale mna to celkom upokojilo. Fakt ze sa nejakej kocke podari otehu na 1x je velka vzacnost. Teda vsetko je ok. A nevzdavame sa a taktiez to nesilime.

zebrickaa
autor
21. okt 2014

@miculiatko
@mia005
@adrika91
@nicolettka2126
@jetotu
@kudusko
@mimika123 ahojte baby, dneska som 14. den po ovu a tri dni pred ms (mala som ovulaciu prvy krat v zivote o tri dni skor ako mam mat, prisla som na to uplne nahodne spinenim, ktore nemavam tak som skusila ovu test ako ste mi radili) dneska som si urobila z ranneho mocu tehu test slaba ciarka, pred hodinou druhy test ale uz len pasik a uz je vidiet pekne // silenjsie ako rano....mam take zmiesane pocity ako nikdy predtym 🙂 ale musela som sa s vami podelit hned takto...zatial to nechcem zakriknut...a kedze som po jednom MA a kyrete asi pojdem buduci tyzden ku gynek, co vy na to?

jetotu
21. okt 2014

@zebrickaa jezisi mojaaaa 🙂🙂🙂 supeeerky daj fotku 🙂 och silno drzim palusky!

mia005
21. okt 2014

@zebrickaa fotttooooooo si prosíme 🙂

miculiatko
21. okt 2014

@zebrickaa no kocka!!!! Ja odpadnem. Daj sem rychlo foto nech vidime. Potisku sa teskam s tebou. Aby sme to nezakrikli. Aspon nieco pozitivne v tejto chvili. Akurat mam paradnu depku. Zelam ti nech je to tentokrat uspesne

kudusko
21. okt 2014

@zebrickaa superrrrrrrrrrr tesime sa stebou a velmi ti to prajeme aby teraz uz konecne vyslo 😉 🙂

nicolettka2126
21. okt 2014

@zebrickaa jupiiiii mojka ja sa tak veeeelmi tesim s tebooou 😵 😵
Nesmiernu radost si mi urobila 😉
Daj fotoooooo nech sa tesime z tych tvojich 2 ciarociek aj my s tebou 🙂

nicolettka2126
21. okt 2014

@miculiatko fuuu tak ja to mam ako "pocitat" v buducnosti ked ja mam 22 a drahy 35 🙂 🙂 ???? 😀
Veru som zvedava kolko to bude trvat nam ked sa zacneme poriadne snazit 🙂

adrika91
21. okt 2014

@zebrickaa veľká gratulácia teším sa že sa to ďalšej kočke podarilo 🙂 už len nech čiaročky tmavnú 😵 aaaa už len toľko vitaj medzi nami tehuľkami 😉 😀 a už máš nejaké príznaky ?

miculiatko
21. okt 2014

@nicolettka2126 ja neviem ako sa to pocita. Je to len tak vo vseobecnosti. Kazdy par to ma inak sudene 🙂

zebrickaa
autor
21. okt 2014

@adrika91
@nicolettka2126
@kudusko
@miculiatko
@mia005
@jetotu ďakujeeeeem baby 🙂 moj muz stale tomu neveri a hovori uverim az bude ciarka uplne tmava 🙂) ale velmi sa tesi...citim na oboch ze je to ina rasdost ze je tam mierny strach ci to tento krat vide... zajtra pridam foto 🙂 priznaky nemam zatial ziadne len som dneska riadne unavena....som velmi stastna ze som sa s vami mohla takto podelit s dobrou spravou 🙂

miculiatko
21. okt 2014

@zebrickaa mojka aj ja sa teším s tebou, držím pastičky nech je všetko tak ako má byť, nech si zdravučká !!!a teším sa na foto.

zebrickaa
autor
21. okt 2014

@miculiatko dakujem mojka 🙂

jetotu
21. okt 2014

@zebrickaa juchuu ja uz teraz verim 🙂 drziiim silno palusky a tesim sa na fotooo 🙂

kudusko
21. okt 2014

@zebrickaa aj my sa zlatko tesime s tebou 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀
@nicolettka2126 Baby v pondelok mi dali agolutin lebo este stale som nedostala MS tento mesiac som mala anovulak viem lebo taketo teploty som este nikdy nemalamyslim take nizke MS som mala dostat ako Majií vidis ty si uz iste po ja este nic ale tento tyzden mala by prist po tej injekcie a dufam ze uz bude vsetko ok ale kym sa to da do poriadku neviem
@miculiatko
@jetotu
@zebrickaa babula a ty si kedy mala kyret v maji a neraplovala ti ovulka od kyretu? Lebo ja som mavala ako hodinky a teraz toto .

miculiatko
21. okt 2014

@kudusko ahoj mojka. Mas pravdu ze ja som uz po mrske. Momrntalne ma total boli brusko. Hlasia sa mi plodne dnicky.tym aglibutinom by sa to mohlo upravit. Musis len pockat kedy ti mrska pride. Mne sa toto stalo raz ze som mala anovulak. Bolo to asi pred 6 rokmi ked mi z nicoho nic ms meskala 10 dni!!!

zebrickaa
autor
22. okt 2014

@miculiatko
@kudusko
@jetotu
@adrika91
@nicolettka2126
@mia005 ahojte baby posielam sľúbenú foto testiku. Na gyndu som objednana o tyzden vo stvrtok.

jetotu
22. okt 2014

@zebrickaa heheeeeeej katkaaaa🙂 paraaaaaada :-* drzim palce nech tmavneeee!!!!!🙂🙂🙂

zebrickaa
autor
22. okt 2014

@kudusko mne hned po Kyrete nabehla ovu ako hodinky ale tento mesiac prvy krat prisla so spinenim a o tri dni skor a ty si ako bola na tom? Inak aj ty od Kyretu citis vsetko dole citlivejšie? Pri Ms a ovu?

miculiatko
22. okt 2014

@zebrickaa no moja toto nie je ani duch, toto sú seriozne //. Veľmi sa teším, že si ďalšia septembrová snažilka (síce je už október) ktorej sa to podarilo. nech je všetko v poriadku a čakáme na správičky potom, keď budeš u doktora.

kudusko
22. okt 2014

@zebrickaa ja som po kyrete 17.6 som mala a 19.7. som dostala ms potom 15.9. stym ze som mala iste ten mikropotrat vsak si videla tu ciarku a teraz anovulak ktory sa natahuje ako sopel s prepacenim cakam ms ale neako sa je neraci 😖 a tebe gratulujem este raz pekne ciarka kedy si mala dostat?

kudusko
22. okt 2014

@zebrickaa mala by si si co najskor dat dufik aby sa ti to nezopakovalo ja by som uz teraz isla len kli lieku a potom sono ma cas po mojich skusenostiach 😉

mia005
22. okt 2014

@zebrickaa potichucku gratulujem 🙂

julypetkova
22. okt 2014

@zebrickaa jeeeeeeeeej,aj ja uz cem take 😖

monika123654
22. okt 2014

cavte baby my sa nsazime tiez o babo vcera som mala termin mrchy no prislo len spinenie s trochou krvi,vebec sa to nepodoba na mrchu na aku som zvyknuta.no este tri dni pred mrchou som zacale trosicku spinit ale len chvilu a to len take ciste kvapky krvi,myslite si ze to mohlo byt uhniezdovanie?dnes som si robila aj test ale vysil ako si divne s takym som sa este nestretla ,bola tam len jedna ciarka a ta bola v strede testu asi to bol chybny test.

kudusko
22. okt 2014

@monika123654 zajtra alebo pozajtra sprav druhy 🙂

emilia25
22. okt 2014

baby mam jednu otazku minuly mesiac bol moj muzik lenivy a nedal si vobec pozor zo slovami sak par dni pred ms nemozes otehotniet o dva dni na to som dostala 3dnovu ms.bola stvrtok troska spinenie a v piatok sa rozbehla v pondelok opet len spinenie v stredu som bola na gynde kvoli tomu ze som spinila asi tyzden predtym no vtedy mi gyndos povedal ze tak kratko po ms mam vysoku sliznicu ze normal je 7mm a ja mam 14.tak mi nasadil dufaston od 17dc na10dni v pondelok som ich douzivala.ale chcem sa spytat moze dufaston vyvolat bolest krizov a vytoky s prsnikov.stretli ste sa s tym a do kolkych dni ste dostali ms.gyndos povedal ze do 3dni.