icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

zebrickaa
autor
22. okt 2014

@mia005 dakujem 🙂
@julypetkova neboj ono to priiiide 🙂 drzim paste nech je. To co najskor 🙂

zebrickaa
autor
22. okt 2014

@kudusko ja som mala zisteny ma 26.6 a o par dni kyret o 28dni mrcha a potom to uz pekňe islo ako ma a teraz po troch mesiacoch vidim // ale este sa moc neradujem kym to nie je ok az sa bojim... Dufik mam veru este doma z minuleho tehu... A ms som mala mat podla ovu vcera a podla ms v piatok... Este stale sa mi zda ta ciarka bleda ale hovorim si je tam 🙂 a je silnejsia ako vcera tak mozno este v piatok test urobim a uvidim... Inak na ten tvoj minipotrat som si hned zmyslela :(

zebrickaa
autor
22. okt 2014

@jetotu dakujeeem no zatial tmavsia dnes ako vcera ale stale nie uuuuplne moooc tmava 🙂 tak uvidime snad to bude ok

sugarbird
22. okt 2014

@zebrickaa blahozelammmm 🙂)))))

kudusko
22. okt 2014

@emilia25 ahoj ano aj ja som ho brala a mala som citlive prsia ja som dobrala ado 2 dni som dostala

kudusko
22. okt 2014

@zebrickaa pamatas si ho bola tu aj fotka myslim ze ta imunita moa zacala som brat grepy tak uvidim od maleho vzdy nieco chytim mas krasnu ciarku nato ze mas dostat az v piatok mne este nic neukazal kym mi nemeskala takze sa mozes kludne tesit bude to ok 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emilia25
23. okt 2014

@kudusko dakujem no snad uz dnes dojdu dnes je to 3den tak uvidim.uz som si aj myslela ze dosla ale nie.tak uvidim.

nyky23
23. okt 2014

Takže dnes 40 Dc A takto to vyzerá 🙂 Pondelok alebo utorok idem K lekárovi tak dúfam že všetko bude OK 🙂 Po roku snaženia ani tomu uveriť nemôžem 🙂

petra212
23. okt 2014

@nyky23
nádheeeeera, aj ja už také chcem,
a tebe blahoželám

nyky23
23. okt 2014

@petra212 keď také mám ja budete ich mať všetky 🙂 ďakujem A držím ti palce aby sI ma nasledovala 🙂

jetotu
23. okt 2014

@zebrickaa katka no jak? skusala si dalsi?🙂🙂

zebrickaa
autor
23. okt 2014

@jetotu ahoj dnes nie ale zajtra rano idem na to, dufam ze bude riadne tmavy 🙂 hodim ti foto
@nyky23 jej blahozelaaam 🙂
@sugarbird dakujeeeeeem 🙂

jetotu
24. okt 2014

@zebrickaa no už je rano ja čakam :D

zebrickaa
autor
24. okt 2014

@jetotu prepaaaac az teraz som na nete 🙂 ale poslušne som rano urobila... Myslim, ze je to uz jasne 🙂 muž rano taku radost mal uz verí, ale strach bude v nas do konca ;)

jetotu
24. okt 2014

@zebrickaa jeeeeej katkaaaaaaaaaa!!!!!! 🙂 tfuj tfuj tfuj drzim silno palusky!!!! davaj pozor na seba 🙂

sugarbird
25. okt 2014

Dnes /mam dostat/ som mala dostat menzes ,ale nevydrzala som a hned rano sup urobit test a teraz neviem co si mam mysliet ...podla vas ?drzte mi palceky aby nedosiel...

orieskova
25. okt 2014

V utorok cakam,vlastne necakam ms🙂 chcem darcek na tridsiatku..ked je to tu taky plodny mesiac 🙂 dievcence blahozelam

orieskova
25. okt 2014

@sugarbird je to tam..pri malej mi takto ukazolo tri dni pred ms🙂

sugarbird
25. okt 2014

@orieskova ked nechcem sa tesit dopredu ,ale uz by som sa chcela tesit 😵

orieskova
25. okt 2014

@sugarbird budes🙂 🙂

marcelaaaa
25. okt 2014

@sugarbird je to tam kazdy dnom to bude silniet a silniet 😉

zebrickaa
autor
25. okt 2014

@jetotu dakujeeeeeeem, uz aby bol stvrtok a idem gynek 🙂
@sugarbird no ja si myslim ze je to dobra spava, uz nech len tmavne 🙂 aj ja som to takto pred par dnami mala 🙂 dzim pasteee

jetotu
26. okt 2014

@zebrickaa kolko si DC? K lekarobi chid najskor ked ti meska 14dni bude uz vidno vsetko 🙂

jetotu
26. okt 2014

@sugarbird tesit sa mozes 🙂 takto mi ukazoval od 19DC no a tie nervy az pokial som nesla k dr.boli teda riadne 🙂 aj ked to uz kazdy vedel stale som sa modlila aby dr.vsetko potvrdil a hlavne ze je to v poriadku 🙂

zebrickaa
autor
26. okt 2014

@jetotu ja som dnes 32DC a ku gynek idem stvrtok to budem 36DC, ja idem uz teraz kvoli tomu ze mam po potrate v 8tt a v tedy som zacala v 5tt spinit a hned PN doma.

sugarbird
26. okt 2014

@orieskova
@marcelaaaa no to dufam len nech to silnie a silnie ,cez tyzden skusim opat

sugarbird
26. okt 2014

@zebrickaa zeby sa nam to v tento mesiac podarilo obom ,no ja este testnem v pribehu tyzdna

sugarbird
26. okt 2014

@jetotu no moc sa nechcem este stale tomu neverimm 🙂nemozme zakriknut

jetotu
26. okt 2014

@sugarbird
@zebrickaa mne ukazalo rovnaku ako testovaciu ked mi 2dni neprisla mrcha. Takto vyzeral test v 9+1 🙂

dandy17
26. okt 2014

@sugarbird je jasné, že nedojde, želám, nech už len silnie 🙂