icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

molinka5
4. sep 2014

@jetotu, tak dlhsie ako vy (cca. 8 mesiacov), ale je to sklamanie, ked dorazi mrcha.....hlavu hore 1. mesiac este nic nie je...netreba nato tak silno mysliet, viem, ze je to takze, ale treba sa aspon pokusit...

molinka5
4. sep 2014

@miculiatko v pohode 😀

jetotu
4. sep 2014

@miculiatko 🙂 no dnes som 15DC, mavam tak 27-29 dnovy cyklus... vcera potvrdena ovu testom, tak sme si šupsli... len mam strasne bolesti pri OVU takze hadam to stacilo.. najblizsie je to m,ozne az o tyzden.. len uz sa bojim aj modlit.... lebo v auguste som sa vecer pred spanim pomodlila a poprosila z neba zdravucke babo a rano som sa zobudila s červenou :(
takže ty kedy testik robis? 🙂

miculiatko
4. sep 2014

@molinka5 no dakujem. Som faaaakt total zvedava. Ja ovu testy ani bt neriesim. Plodne dnicky si poznam podla hlienu.

zebrickaa
autor
4. sep 2014

@emili31 vitaj a obdivujem ta ze cakas uz 17dnija by som si hned test robila 🙂 tak sup pod do toho 🙂
@miculiatko co ti ja viem...ja ked som ostala tehu tak sme mali sex kazdy druhy den 🙂

julypetkova
4. sep 2014

@gabininka dakujem ,tebe prajem to iste 😅

molinka5
4. sep 2014

@miculiatko tak vacsinou hlien mavam aj ja, ale kamoska mi posunula ovu testy ona ich uz nepotrebovala, zabudla som na nich a teraz som si spomenula a tak vyskusam, ze co...tak podla testou som ovulku mala, ked mi skoncili dni s hlienom....

jetotu
4. sep 2014

@molinka5 no to ano, mas pravdu ale ako ked len ocami posuvam datumovnik v kalendari... ked to teraz nekklapne asi zacnem opat vo velkom cvicit, diskotekovat :D ako niektore pubertacky, ktorym sa vdaka diskotekam ,,smykne" :D

miculiatko
4. sep 2014

@jetotu vies co ja ho radsej spravim az ked bude mrcha meskat par dni. Vacsina kociek z fora a aj na samotnych testoch odporucaju testivat najskor v den mrchy alebo ked bude meskat. Minuly mesiac som testla 3x pricom 2x este pred mrchou negativne a aj ten treti bol neg v den mrchy

jetotu
4. sep 2014

@molinka5
@miculiatko presne aj mne tak, ked nastanu tie neznesitelne krce- podotykam u mna ovulacne bolesti su 100x horsie ako pri MS- tak v tom momente hlien zmizne( teda uz ho nevidim )

miculiatko
4. sep 2014

@molinka5 ja som tento mesiac mala najskor ten husty biely a pitom ciry v case ked ovulka vrcholi. Mam aplikaciu menstruacny kalendar s takym kvietkom v ikonke a podla neho mi to vsetko uz dlhodobo vychadza

jetotu
4. sep 2014

@miculiatko tak to teda mozeme skusit spolu, ja to risknem uz na 10DPO, pripadne aj ovu by mi mali nieco naznacit, lebo pokracujem v testoch az do konca cyklu.

jetotu
4. sep 2014

@miculiatko heeej aj ja ju mam uz od minuleho roka...lenze mne ta ovu nesedi s kalendarom, preto sa august nezadaril, mam ju totiz 2 dni skor ako ukazuje appka... 🙂

molinka5
4. sep 2014

@jetotu tak treba sa niecim zamestnat....ano tym sa smykne ani nevedia ako 😀

molinka5
4. sep 2014

@miculiatko aj ja tu appku pouzivam....

miculiatko
4. sep 2014

@zebrickaa no aj si myslim ze je to diskutabilne u kazdeho paru je to inak a nikdy nemozno napisat vseobecny recept na otehu pre vsetktch. Ludia sme rozni a aj my sme tutumutuovali kazdy druhy den

@jetotu aj ja plodne dni citim. Pobolieva ma podbrusko niekedy aj krize. Zrovna v den ovu (teda ked si nyslim ze bola) sme keksovali zozadu tak mozno hlbsi ponor 😀😀😀 pomoze a vtedy to aj bolelo

molinka5
4. sep 2014

@jetotu pocula som, ze ked su tie bolesti,t ak sa vtedy treba snazit...len nie kazdy to vydrzi a urcite si to neuzije... 😝

miculiatko
4. sep 2014

@molinka5 a vychadza ti to?

miculiatko
4. sep 2014

@jetotu hmm ja sa bojim risknut a sklamat sa. Minuly mesiac som tiez urobila testik asi 10dpo a negativny. Rozhodla som sa vydrzat do meskania ms. Teda este mi to presvedčenie trva no uvidim dokedy😀😀 co sa tyka tej apky tiez som si myslela ze mi to nesedi ved ako mobil moze vediet o mojom cykle ale zda sa ze moze🙂

jetotu
4. sep 2014

@miculiatko
@molinka5 no my sme rovno jak zacali bolesti sli na vec, poloha- na konika :d myslela som ze zomriem ale zatala som zuby ... sak reku co nespravis pre mimčo:D tak som nohy drzala hore kym nezmodreli a tak uz len cakat kym prejdu tote najhorsie krce :D:D to co som teraz obetovala, v akych bolestiach sa snazila, prosiiiim nech to vyjde :D

jetotu
4. sep 2014

@miculiatko ked mas pravidelny 28dc tak isto sedi, ale mne ta ovulka skace, inac mi vie presne odhadnut kedy dojdu kramy a to mam vzdy inac 27-29 niekedy odhadol aj 31 dnovy 🙂 moj muz to vola- zase toto maciatko studujes?:D

molinka5
4. sep 2014

@miculiatko vychadza, som zvedava ci vyjde aj tento cyklus, ked sa mi to kusok posunulo...

molinka5
4. sep 2014

@jetotu tak verme, ze ta tam hore spravia vsetko, aby to to vyslo a tie boleti stali zato...

jetotu
4. sep 2014

@molinka5 dufajme 🙂 idem ja offčo, tak pekny vecer a ozvem sa 🙂 urcite, lebo zacinam byt zavisla na tychto forach 🙂 papa Petra

molinka5
4. sep 2014

@jetotu oki, ozvi sa, utekaj a pekny vecer 🙂 papa Jana

miculiatko
4. sep 2014

@jetotu tak uz asi viem preco sa tato stranka vola modry konik😀😀😀 ja stale opakujem ze co ma prist pride a kedze si vsetky zelame babenko tak sa raz musi pidarit!

@jetotu haha ja mam zajacika! Nech aj moj drahy skace ako zaji!!😀😀

miculiatko
4. sep 2014

@jetotu
@molinka5 baby dam si vas medzi kamosky a budeme v kontakte. Jetotu tesi ma, ja som Majka.😉

julypetkova
4. sep 2014

@gabininka a kedy mas dostat mrchu?

molinka5
4. sep 2014

@jetotu@miculiatko aj mna baby tesi....tak nam drzim palce..jasne, budeme v kontakte .....ja mam zvieratko psika 😅

miculiatko
4. sep 2014

@molinka5 neviem akym sposobom sa da pridat do priatelov? Nevies poradit?