Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko v pohode 😀
@miculiatko 🙂 no dnes som 15DC, mavam tak 27-29 dnovy cyklus... vcera potvrdena ovu testom, tak sme si šupsli... len mam strasne bolesti pri OVU takze hadam to stacilo.. najblizsie je to m,ozne az o tyzden.. len uz sa bojim aj modlit.... lebo v auguste som sa vecer pred spanim pomodlila a poprosila z neba zdravucke babo a rano som sa zobudila s červenou :(
takže ty kedy testik robis? 🙂
@molinka5 no dakujem. Som faaaakt total zvedava. Ja ovu testy ani bt neriesim. Plodne dnicky si poznam podla hlienu.
@emili31 vitaj a obdivujem ta ze cakas uz 17dnija by som si hned test robila 🙂 tak sup pod do toho 🙂
@miculiatko co ti ja viem...ja ked som ostala tehu tak sme mali sex kazdy druhy den 🙂
@gabininka dakujem ,tebe prajem to iste 😅
@miculiatko tak vacsinou hlien mavam aj ja, ale kamoska mi posunula ovu testy ona ich uz nepotrebovala, zabudla som na nich a teraz som si spomenula a tak vyskusam, ze co...tak podla testou som ovulku mala, ked mi skoncili dni s hlienom....
@jetotu vies co ja ho radsej spravim az ked bude mrcha meskat par dni. Vacsina kociek z fora a aj na samotnych testoch odporucaju testivat najskor v den mrchy alebo ked bude meskat. Minuly mesiac som testla 3x pricom 2x este pred mrchou negativne a aj ten treti bol neg v den mrchy
@molinka5
@miculiatko presne aj mne tak, ked nastanu tie neznesitelne krce- podotykam u mna ovulacne bolesti su 100x horsie ako pri MS- tak v tom momente hlien zmizne( teda uz ho nevidim )
@molinka5 ja som tento mesiac mala najskor ten husty biely a pitom ciry v case ked ovulka vrcholi. Mam aplikaciu menstruacny kalendar s takym kvietkom v ikonke a podla neho mi to vsetko uz dlhodobo vychadza
@miculiatko tak to teda mozeme skusit spolu, ja to risknem uz na 10DPO, pripadne aj ovu by mi mali nieco naznacit, lebo pokracujem v testoch az do konca cyklu.
@miculiatko heeej aj ja ju mam uz od minuleho roka...lenze mne ta ovu nesedi s kalendarom, preto sa august nezadaril, mam ju totiz 2 dni skor ako ukazuje appka... 🙂
@miculiatko aj ja tu appku pouzivam....
@zebrickaa no aj si myslim ze je to diskutabilne u kazdeho paru je to inak a nikdy nemozno napisat vseobecny recept na otehu pre vsetktch. Ludia sme rozni a aj my sme tutumutuovali kazdy druhy den
@jetotu aj ja plodne dni citim. Pobolieva ma podbrusko niekedy aj krize. Zrovna v den ovu (teda ked si nyslim ze bola) sme keksovali zozadu tak mozno hlbsi ponor 😀😀😀 pomoze a vtedy to aj bolelo
@molinka5 a vychadza ti to?
@jetotu hmm ja sa bojim risknut a sklamat sa. Minuly mesiac som tiez urobila testik asi 10dpo a negativny. Rozhodla som sa vydrzat do meskania ms. Teda este mi to presvedčenie trva no uvidim dokedy😀😀 co sa tyka tej apky tiez som si myslela ze mi to nesedi ved ako mobil moze vediet o mojom cykle ale zda sa ze moze🙂
@miculiatko
@molinka5 no my sme rovno jak zacali bolesti sli na vec, poloha- na konika :d myslela som ze zomriem ale zatala som zuby ... sak reku co nespravis pre mimčo:D tak som nohy drzala hore kym nezmodreli a tak uz len cakat kym prejdu tote najhorsie krce :D:D to co som teraz obetovala, v akych bolestiach sa snazila, prosiiiim nech to vyjde :D
@miculiatko ked mas pravidelny 28dc tak isto sedi, ale mne ta ovulka skace, inac mi vie presne odhadnut kedy dojdu kramy a to mam vzdy inac 27-29 niekedy odhadol aj 31 dnovy 🙂 moj muz to vola- zase toto maciatko studujes?:D
@miculiatko vychadza, som zvedava ci vyjde aj tento cyklus, ked sa mi to kusok posunulo...
@gabininka a kedy mas dostat mrchu?
@jetotu@miculiatko aj mna baby tesi....tak nam drzim palce..jasne, budeme v kontakte .....ja mam zvieratko psika 😅
@molinka5 neviem akym sposobom sa da pridat do priatelov? Nevies poradit?

@jetotu, tak dlhsie ako vy (cca. 8 mesiacov), ale je to sklamanie, ked dorazi mrcha.....hlavu hore 1. mesiac este nic nie je...netreba nato tak silno mysliet, viem, ze je to takze, ale treba sa aspon pokusit...