Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko ja som ta poziadla o priatelstvo, pravdepodobne by sa ti to malo niekde objavit a zrejme by si to mala potvrdit....ked si kliknes na moj nick tak pod fotkou (ja ju nemam) mas pridat molinku5 ako priatelku a tam kliknes..
@molinka5 uz sa stalo sme kamosky😉
@miculiatko super, tesim sa 😉
@miculiatko ano ano to je prada kazdy par to ma inak 🙂
@molinka5 jeeej aj ja mam tu apku ale pouzivam aj na nete mojkalendarik.sk 🙂 to mi vychadza tiez dobre 🙂
@jetotu aj ja citim presne ovu 🙂
@molinka5 idem aj ja offko lebo moj drahy sa dizaduje pozornosti ze co vkuse zavislacim. Napiseme si!! Vsetko co je nive povinne hlasit😉 dobru nocku a trpezlive cakanie
@miculiatko oki, tak chod sa mu venovat....jasne hlasim...dobru noc..dakujem aj tebe....nech to ubehne raz dva
Ahojte Baby, 6 dni do mrchy a citim sa vselijako, raz hore raz dole, chcela by som tu napisat svoje stavy poslednych dni, ale to by som sa asi dostala myslienkovo tam, kde nechcem 😒 Ako sa da nemysliet a nespehovat sa a ostat objektivny 😉 ? Je tu este niekto, alebo len mne sa zda ze odkedy sa snazime, sa moje telo trosku so mnou zahrava 😉 alebo je to tym samospehovanim? 😀
@miculiatko dobruuuu 🙂 moj muz ma zajtra narodeniny tak uz cakam kedy sa zjavi v posteli konecne 🙂 zajtra povinne hlasit novinky 🙂
@zebrickaa este som predsa nakukla sem na konika asi som zavislacka😀😀. Ja cakam na draheho ten kuka FARMU !! a potom asi buvanie lebo vo vnutri vsetko rozdrazdene po tej dnesnej gyndoske . Tebe prijemne snazilkivanie!!
@miculiatko dobre ranko ;) dakujem
čaute kočky pridám sa k vám, my sme sa s manželom snažili tento mesiac po prvý krát, ale podľa PMS čo práve cítim to nevyšlo...zle som odhadla ovulku, som sa riadila mentruačným kalendárom...tak snaď nabuduce 🙂
Dobre ranečko babule...Ako sa mavate?? JA MUSIIIM este cakat do Ms..snad to este v septembri stihneem 😃😃😃
@miculiatko to som teda este nepocula ze pockat do plodnych dni ale dakujem za info, kazda dalsia informacia je dobra. a to mierne krvacanie po preventivke je podla mna v poriadku, ja to mavam vzdy a zvykne to do vecera prestat, samozrejme ja nie som lekar, ale ukludnit ta mozem 🙂,
Ahojte zienky,ako sa vam tu dari?mne uz pomaly menzes konci tak zacina sledovanie ovulky a jupi na to 😀
strasne sa to vlecie, ze? ja stale vyratavam kedy si zacnem robit ovu testy potom kedy si uz skusim spravit tehu test, no sibe mi 🙂 uz aby bol koniec mesiaca. ja som tak posadnuta tym ze to teraz musi vyjst ze som si uz aj termin porodu ratala a vychadza mi to pekne na 6.6. 🙂
Ranko kočky 🙂 nocna mora za mnou masakeer.. spotena s výkrikom som s azobudila.. dnes 2DPO a ja som nejako zacala jemne spinit... dufam, ze to tak ma byt 🙂
@evkacik5 nikdy nevies, nesustred sa na pocity, pockaj pekne do dne MS 🙂 niekedy PMS nie je PMS ale uhniezdovanie... tak som sa aspon docitala na forach co baby pisali 🙂
@nika006 ahoj ahoj 🙂 kedy ze mas dostat?🙂 ja tiez prosim aby to vyslo v septembri 🙂
Ahojte. Tak mrcha by mala prísť okolo 16.9. Snažili sme sa aj tento mesiac, teraz už len dúfať, že to vyšlo. Cítim bolesti v krížoch aj som unavená, ale to bude určite z práce, ktorej je teraz dosť veľa. Tak uvidíme.
@miculiatko tak hned ma to napadlo, ale to by bolo dost skoro si myslim...2DPO.. ty ako? 😎
@jetotu no u kazdej z nas to moze prebiehat rozne. Ja mam od ovulky (pri jej vrchole bol ciry tahavy) akoby plodny vytok husty biely aj mam ho od ovulky. asi 4 dpo som mala take silne bolesti ako pred ms. Neviem co to moze byt. Doky mi vcera pri preventivke zobral aj vzorku z toho vytoku ze ci to neni nejaky zapal. V pondelok by som mala mat vysledky. Ja dufam ze to bude uhnuezdovanie vajicka😀
@nicolettka2126 ja myslím že uz zajtra budes mat aj vrchol ;) ale ti je len moj nazor ;) drzim paste 🙂
@zebrickaa noooo uz mozno aj dnes vecer lebo som bola nanho potom este kuknut a este viac stmavla ta prva cize je o trosicku tmavsia ako kontrolna..No ale ťuťu muťu bolo vcera tak neviem ci bude aj dnes 😀 😀

@julypetkova dakujem ti a mrchu mam mat okolo 13.9. tak som zvedava... 🙂 ale to by uz bolo keby sa to zase podarilo na prvy sup, tak ako pri prevej dcere a aj druhe bolo na prvy sup snazenia.... necham sa prekvapit ale toto cakanie je katastroooooofa 🙂 a ty sa ako citis?