icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

kudusko
8. nov 2014

@miculiatko dakujem to dufam ze uz potom kyrete sa moje telo spamatalo ale hlavne tam zavazila moja choroba 🙂

miculiatko
8. nov 2014

@kudusko uz by to mohlo byt ok. Zdrave telo sa samo so vsetkym vyspiriada a musime byt trpezlive

nicolettka2126
8. nov 2014

@miculiatko ano ano som 3.DC lebo uz mi nechodi mrcha na 27-28.DC ale az na 29. 😀
Odkedy som vysadila HAK tak uz 2xmi tak dosla dokonca aj na hodinu presne 🙂
A neboooj podariiii sa 😉 Mozno dostaned pod stromcek od jeziska testik s // ciarkami 🙂

katkatonkova
9. nov 2014

@nicolettka2126 co ty vies...mozno ste zapocali aj cez ms.....ved kolko takto uz otehu.....

nicolettka2126
9. nov 2014

@katkatonkova no netvrdim ze je to nemozne lebo aj ha som uz nasla zopar takych zienok tu na MK ale nemyslim si ze by som mala rake stastie 🙂 Ked som si este pred 2mesiacmi robila ovu testiky tak pozitivny vysiel na 15.DC a aj ked viem ze kazdy mesiac sa to moze o nejake tie dnicky posunut dopredu alebo dozadu myslim ze z 15.DC na 3.-5.DC by bol az moc velky skok 🙂

kudusko
10. nov 2014

Ahojte baby ja som dnes bola u doktorky a potvrdila mi ovu aj som si robila na 13DC a bol pozitivny tak sa tesim dnes je 15DC a som uz po ovu a teraz mam cakacie 2 tyzdne 🙂
@nicolettka2126
@miculiatko

miculiatko
10. nov 2014

@kudusko noo super tak to hadam vyslo. Som zvedava. Ja pomalicky koncim s mrskou a ani neviem ci vobec budeme pokracovat v snazilkovani kedze si financnu situaciu neviem momentalne poriesit aby bola priaznivejsia

mimika123
10. nov 2014

@zebrickaa ahoj, dlhsie som tu nebola. co mas nove, uz sa postastilo? u nas stale dookola len sa menej stresujem, raz to vyjde

julypetkova
10. nov 2014

@kudusko to cakanie je neskutocne dlhe,mne sa to uz krati ,ja cakam do soboty 😉

kudusko
10. nov 2014

@mimika123 ano 🙂 uz je tehu v starsich prispevkoch ma aj testy 😉 😝
@miculiatko super ale financna sa dodatocne urovna len nech si tehu kasli na vsetko 😝
@julypetkova ako sa to vezme ja som to vzdy brala sportovo len ked sa to potvrdi potom to pride potom sklamani je clovek opatrnejsi 😅

zebrickaa
autor
10. nov 2014

@mimika123 ahojky ano podarilo stvrtok snad mudr potvrdi srdiecko a zajtra ideme do nitri na genetiku kvoli predtym potratu v 8tt a ty ako? Poviem ti ze ten mesiac pocatia som to uplne vypustila mala hlavu uplne inde a podarilo sa 🙂
@kudusko ahojky ako sa mavas ty? Co noveho?

kudusko
10. nov 2014

@zebrickaa pisala som ze som po ovu dnes vcera alebo v sobotu vecer bola tak uvidime ci sa nam postasti 🙂 🙂

miculiatko
10. nov 2014

@kudusko tehu nechavam volny priebeh uz to neriesim ze silou mocou chcem mimi. Ked sa podari budem sa tesit ale nie je to nasa priorita momentalne. Nechavam to tak. V zivote ma vsetko svoj spravny cas a musime pockat. Drzim ti prsty nech ti to vyjde

mimika123
11. nov 2014

@zebrickaa tak to vidno ze som tu dost dlho nebola. ale gratulujem, a hlavne nech ste zdravi. snad aj na nas dojde v blizkej buducnosti. a kedy ti vysiel pozitivny test, cakala si kym meskala mrcha?

zebrickaa
autor
11. nov 2014

@mimika123 urobila som ho dva dni pred ms 🙂 kedy cakas ms?

zebrickaa
autor
11. nov 2014

@kudusko hej hej vsimla som si tvoj prispevok hned ako som ti napisala 🙂 drzim pasteeee 🙂

kudusko
11. nov 2014

@zebrickaa Dakujem ja si to uz nepamatam robila si si ovu testy?

zebrickaa
autor
11. nov 2014

@kudusko v ten mesiac ako som otehu tak som zacala 3dni pred ovu spinit a tu ste mi poradili nech si urobim ovu test ci nemam nahodou ovu a ona bola, na druhy den uz nebola 🙂 ale mne aj predtym chodila ovu ako hodinky

kudusko
11. nov 2014

@zebrickaa ano uz si pamatam to niekedy byva aj niekto krvaca ten den a spravila si si ten test ? Ja som si myslela ze na 15-16 a teraz som mala presne ukazkove na 14dc 😉

zebrickaa
autor
12. nov 2014

@kudusko áno áno test som si robila na uzvrdenie sa 🙂

kudusko
13. nov 2014

Dobre rano baby! Co je s vami? Kde ste co sama si tu mam pisat?

meelah
13. nov 2014

Ahojky bambule,dlho som tu nebola,pozeram,ze je tu dost noviniek 🙂 BLAHOZELAM!!! My zatial nic nove...beriem to tak,ked to ma byt,bude...🙂

zebrickaa
autor
13. nov 2014

@kudusko dobry den 🙂 uz som tuuuu bola som rano u mudr uz bilo srdiecko

kudusko
13. nov 2014

@zebrickaa super to si ma potesila a mas fotecku? 😀 😀 😀 😀

zebrickaa
autor
13. nov 2014

@kudusko nieee nevypytala som si tento krat :( na buduce berem 🙂 ty uz po ovu dufam te uspesne 🙂

kudusko
13. nov 2014

@zebrickaa som zlatko dnes DPO a stihli sme byt spolu len pred nou ja som mala pozitivny test 13DC a den predtym a v ten den sme spolu tak dufam te vyslo lebo konecne prvy krat som vedela ze mam ovu a mala som silnu myslim tym bolesti a fest ma pichal vajecnik tento krat lavy ozaj ty si citila ovu aj teba tak picha a mala si bolesti cez ovu? A kedy si ju malamysim v polovici mas presne?

mimika123
15. nov 2014

@zebrickaa mne ma mrcha prist teraz pondelok 17-teho a asi aj pride ale nevadi, zacala som zdravsie sa stravovat a cvicit tak snad to niecomu napomoze. a co mas nove, ako si dopadla u doktora, vsetko ok?

zebrickaa
autor
15. nov 2014

@kudusko jej ja som mávala presne a po Kyrete presne ako pises ľavý vaječník som citievala pri ovu 🙂 tak drzim palce nech to teraz vide 🙂

zebrickaa
autor
15. nov 2014

@mimika123 snad nepride!!! ;) ja ok len mi byva blbo ale nevracam. U mudr nastastie ok uvidime o tri ryzdne, este sa na plno neradujeme este stale tam strach je