Snažilky v máji 2014
Baby ktoré sa snažilkuju v máji šup sem 🙂
žienky moje, myslíte, že som mohla mať ovu v sobotu t.j. 31.5.2014, keď som mala mrchu 22.5.2014? a pritom mávam cyklus nepravidelný , môže to byť? ďakujem za odpoveď
Baby ja mám také ranné nevoľnosti už pár dní ale tehotensky test mam negatívny tak neviem...
Pridavam sa pre mna bol mesiac maj úspešný vdaka ovulacnym testom sa nam to po 4 mesiacoch podarilo...všetkým prajem aby ste si našli tie vytuzene 2 ciarocky 🙂
Aj nam sa zadarilo v maji 🙂 tesim sa hrozne moc!
Baby, tak aj nám sa v máji zadarilo a na teste // ! Nie nadarmo, máj lásky čas 🙂
Ahojte,chcela by som sa spytat ak uz som 28DC,a ak by sa podarilo uz test by mal ukazat?lebo ja som zacala uzivat lieky na stitnu zlazu,co by som nemala ak som tehotna,test je negativny,a menzes este nie je,vam ukazal test len po vynechani MC?
@monika0815 Gratulujem !!!mozem sa spytat kolko dni meskal mc,kedy uz ukazal test dve ciarky?
@zagyi_izabela Dakujem 🙂 skusala som robit na druhy den po meskani. A uz bolo slabo vidiet. Drzim prsty
@monika0815 dakujem,vela stastia a zdravia prajem !!! 🙂
@zagyi_izabela dakujem, podobne 🙂
@zagyi_izabela ahoj ja tiez skusam testocata stale nic mrcha meska 4 dni a stale nictak asi dalsi mesiac☹
@kikuseliska ahoj,nam to nevyslo ☹,ale ja mam so stitnou zlazou problem,autoimunne ochorenie,musim si to dat do poriadku,musime si dlhsiu pauzu robit,lebo som zacala lieky brat,a to trva kym sa to normalizuje,vela ststia prajem 🙂
tak nám sa to konečne podarilo 🙂 dnes som bola u doktorky, ktorá to potvrdila, poobede idem na sono na upresnenie 🙂 držím palce ostatným 🙂

@erika3108 no musím si ho aj ja skúsiť kúpiť