Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@eliska811 fúha to si tu nemala ani písať že termála pomáhajú , lebo teraz sa tam všetky snažilky stretneme, hor sa na termálka @lilimoni @dzanem 🙂 ale ktovie? možno na tom niečo bude 🙂 ja ked ostala 1x tehotná tak tiež som si myslela že zo sliviek 🙂 lebo som predtým zjedla kompot a mamina sa vždy rehotala že toť aká slivka je už z neho , xixi takže asi tak, až na to že mne nebývalo špatne lae mávala som srajdu 😎
Moja prateta maju 91 rokov a lietaju na bicykli ako mladica 😀
@dzanem zvoni v Smoleniciach v kostole 😀 tak ci omsoveho si potajomky cucne alebo co 😀 a pred mesiacom volali, ci im neprideme pomoct do zahrady. Ze sadili zemiaky a potkli sa o kybel a boli ich clenok 😀 nabehli sme s maminou a teta posadene ako pre cele zapadne slovensko a clenok ako balon 😀 😀 tak kym sme dorabali zahradu, teta isli na bicykli kupit si octanovu mast 😀
Teta su neznicitelna 😀
To bude ten lepsi pripad 😀 co ak zabudne kde pracuje 😀 😀

@dzanem mne sa zdalo, ze som pribrala a musel som si kupit mensie veci 😀
A povedz si, ze tento rok nechudnes do plaviek ale priberas do nafukovacky 😀