icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

dohna
27. máj 2015

@dzanem mno ale o 13-15 rokov už nebudeš :P

puffu
27. máj 2015

@lilimoni moj muz je uz nastastie vydedeny...:D dostal pozemok od rodicov tak sa uz do ostatnych veci nebude montovat, ja mam svoje tak mi rodicovske nechyba tak dufam ze sa hadat so surodencami nebudem a uvidime ako to poriesime my.. mame vcelku velky dom tak uvidime co s nim spravime ale tak zatial este nie je ani skolaudovany a ja ho uz predavam 😀 hrozna to pani domaca..🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dohna a nemas jedno ci ta kazdy den nasere jeden alebo dvaja 😀 aj tak budes mas mervy v prdeli 😀 😀

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni
@dohna a kamasutru nezabudnite 😀 aby ste sa aj rozmotali)

dzanem
27. máj 2015

@dohna zato si ju este uzivam 😀

dohna
27. máj 2015

@lilimoni no to je fakt, ale nezabudni že už teraz mám doma 2 deti 🙂 a o,i. chcem ísť po materskej do práce, nemožem byť na RD a s 2 by to bolo horšie ísť po MD do práce 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@puffu my mame 5 izbovy RD 😀 tak snad sa nejako pomestime 😀 😀

A atletika bude ako budem nahanat muza po dome aby sme mali sex 😀

dohna
27. máj 2015

@lilimoni no aby si ho ešte dnes chytila v tých 5 izbách , máš sa veru nabehať 🙂 😀

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni fuha veru kym ho najdes a chytis 😀 to bude kovbojka,nezabudni laso

lilimoni
27. máj 2015

@dohna ten je este v robote 😠 my volal ze ma toho zas po k**** 😠

A navarene nemam ani ja 😀 😀 ani neviem, co by sme si dali 😅

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem k 30 narodeninam som mu kupila puta 😅 tak asi je cas ich pouzit 😀

puffu
27. máj 2015

@dohna
@dzanem
@lilimoni u nas dnes varil muz, po ceste z fitka kupil cinu 😀

dohna
27. máj 2015

@lilimoni ja robím segedín, našťastie mám rozpis na celý týžden, inak by ma si šlahlo, lebo ked sa doma spýtam čo variť tak kadžý povie ved na čo máš chuť ? tak si potom vyber, tak mám rozpis na čo som mala chuť pred týždnom a idem podla toho 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dohna joooj aj ja som sa tesila, ze po MD pojdem do prace ako chemicky inzinier a hovno hovno zlata rybka. Este 10 rokov budem doma a som zvedava kto ma zamestna ako 40 rocnu bez praxe 😠 toto stat nedoriesil 😠

dohna
27. máj 2015

@dzanem @lilimoni @puffu tak chudák ten sa pri tom musel tiež riadne narobiť, to moj vždy v nedelu ked ide na futbal tak povie a navar s láskou, - a ja teda nenávidím varenie, ale sem tam navarí aj on, musím povedať 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@puffu ja som si kupila na pumpe bagetu 😀 a zajtra asi kupim pizzu 😀

dohna
27. máj 2015

@lilimoni 10 rokov doma ? ty brďo no mňa by asi kleplo, ja som bola s prvým 2 roky doma a ked som prišla do práce tak ako z druhej planéty 😀 😀 😀

lilimoni
27. máj 2015

Moj manzel navari tak kavu ale doma upratuje ako drak 🙂 tak cez vikend ja varim doobeda a on zatial povysava a aj poumyva 🙂

puffu
27. máj 2015

@lilimoni ale ani zamestnavatel sam nevie ake vekova skupina mu najviac vyhovuje kedze zena tesne po skole je velmi mlada a neskusena, potom okolo 25 nie lebo coskoro sa vyda do 30 tky nie lebo bude mat coskoro deti, do 35 nie lebo ma male deti a bude casto odbehovat z prace a po 40 tke nie lebo uz je velmi stara..

lilimoni
27. máj 2015

@dohna uz som doma 7,5 roka. Chodila som do prace cele 2 mesiace a musela som ostat doma s malou 😒

dohna
27. máj 2015

@lilimoni to našťastie aj moji, syn má sovju izbu na starosti a partner spálnu a obyvku 🙂

puffu
27. máj 2015

@lilimoni tak moj muzik je naozaj zlaticko.. riad umyva iba on, varit nema problem predvcerom varil on.. aj pozehli, povysava..takze ho svokricka dobre vychovala..🙂
a uz aj do pracky vie potriedit pradlo..

lilimoni
27. máj 2015

@dohna moja tak rada vysava 😀 vzdy v utorok a v piatok si vysava izbicku a kupila som mop spontex express system a aj si poumyva 😀 samozrejme, ze musim vynechane miesta dorabat ale aspon pomaha 😀

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni len nestratit klucik 😀

puffu
27. máj 2015

@dohna ja naopak varim rada a vcera a dnes sme toho mali vela pracovne tak som nevarila ale vacsinou obed a veceru varim zvlast..nerada jedavam to co na obed aj na veceru pripadne druhy den.. ale ked pridu deti tak si asi zvyknem jest jedno jedlo viackrat 😀

dzanem
27. máj 2015

@puffu fuu dobra vecera)ja varim skoro kazdy den,lebo ten moj nema v robote obedy a uz sa mi z hlavy pari lebo neviem co vymyslet

lilimoni
27. máj 2015

@puffu moji svokrovci z neho vypiplali neschopneho rozmaznaneho ufnukanca 😠 ziadnu chlapsku ani zensku robotu si nevedel zastat 😠 vysaval prvykrat az ked sme zacali spolu zit 😒 moj otec ho ucil cez leto malovat, ja vymienat ziarovky a poistky. Pomahal mi robit dlazbu v kuchyni a klast parkety. Pracku vie zapnut a aj riady poumyva 🙂 ako sam povedal, chlap sa rad zmeni a nauci, ak ma pre koho 😀

dzanem
27. máj 2015

@dohna
@lilimoni tak ja musim varit aj upratat 😒 moj radsej robi vonku v zahrade 😝

puffu
27. máj 2015

@dzanem my to mame v naplni prace.. kedze babke o ktoru sa starame aj varime ale nastastie je zvyknuta zjest vsetko takze nevymysla co mam varit..

lilimoni
27. máj 2015

Ja varim asi tak 6x tyzdenne 🙂 mne nikto nechce jest 2 dni to iste 😠