Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni moj muz je uz nastastie vydedeny...:D dostal pozemok od rodicov tak sa uz do ostatnych veci nebude montovat, ja mam svoje tak mi rodicovske nechyba tak dufam ze sa hadat so surodencami nebudem a uvidime ako to poriesime my.. mame vcelku velky dom tak uvidime co s nim spravime ale tak zatial este nie je ani skolaudovany a ja ho uz predavam 😀 hrozna to pani domaca..🙂
Moj manzel navari tak kavu ale doma upratuje ako drak 🙂 tak cez vikend ja varim doobeda a on zatial povysava a aj poumyva 🙂
@lilimoni ale ani zamestnavatel sam nevie ake vekova skupina mu najviac vyhovuje kedze zena tesne po skole je velmi mlada a neskusena, potom okolo 25 nie lebo coskoro sa vyda do 30 tky nie lebo bude mat coskoro deti, do 35 nie lebo ma male deti a bude casto odbehovat z prace a po 40 tke nie lebo uz je velmi stara..
@puffu moji svokrovci z neho vypiplali neschopneho rozmaznaneho ufnukanca 😠 ziadnu chlapsku ani zensku robotu si nevedel zastat 😠 vysaval prvykrat az ked sme zacali spolu zit 😒 moj otec ho ucil cez leto malovat, ja vymienat ziarovky a poistky. Pomahal mi robit dlazbu v kuchyni a klast parkety. Pracku vie zapnut a aj riady poumyva 🙂 ako sam povedal, chlap sa rad zmeni a nauci, ak ma pre koho 😀
Ja varim asi tak 6x tyzdenne 🙂 mne nikto nechce jest 2 dni to iste 😠

@dzanem mno ale o 13-15 rokov už nebudeš :P