icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

puffu
28. máj 2015

@lilimoni tak ty si uz iny kaliber ze vrtacka a tak.. 😀 sice ja som tiez taky chlapcenskejsi typ ze rada zbucham a nerobi mi problem opravit veci v domacnosti ale ze dostat vrtacku to v takom leveli nie som 😀

lilimoni
28. máj 2015

@puffu jasneee aj renovator mi kupil 😀 😀 ja som strasny kutil 😀 😀 😀 ja by som kludne mohla robit stolara 😀 praca s drevom ma velmi bavi a maturitu mam ako autoklampiar 😅 😅

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem @dohna @littledesire @puffu
Babulky vy ste nahodili prudke pracovne nasadenie takto poobede ??? 😀 😀 😀 sa neprepracujte 😀 ako sa u nas hovori, len do vysky platu 😀 😀 😀

puffu
28. máj 2015

@lilimoni waaw...:D to si bol jedina zenska bedzi chlapmi co? 🙂 ja mam maturitu viac menej z nicoho 😀 som chodila na 8rocny gympel takze nemam viac menej nic ...ale inak na skolu mam tie najlepsie spomienky, sme boli super partia..teraz v oktobri mame stratavku po 10rokoch...ale inak mame stratavky kazdy rok len teraz je taka velka, oficialna....

puffu
28. máj 2015

@lilimoni ja mam este volno, drahy sa vratit z kyslika s babkou a zahlasil mi ze dnes potiahne o hodinku dlhsie lebo nejde do fitka takze mam este 2 a pol hodinky relaxu... 🙂

lilimoni
28. máj 2015

@puffu dve sme boli. Ja som si ju spravila externe 😀 a manzel ma tiez len 8 rocny jazykovy gympel a pekne sa vypracoval 🙂 manazuje dopravnu firmu 😀

puffu
28. máj 2015

@lilimoni aj ja mam jazykove gymko...uvidime kam to dotiahnem ked sa vratime na sr...najskor na matersku a potom sa uvidi..rada by som si spravila vs pocas materskej tak dufam ze sa podari...

lilimoni
28. máj 2015

@puffu ja som si spravila 😀 STU chemicku 🙂 a je mi to na prd cele ING 😀 😀 😀 a co by ta bavilo studit ??? nejaka ekonomika alebo skor prirodne vedy ?? 🙂

puffu
28. máj 2015

@lilimoni vies co chodila som jeden semester na pravo a potom sme odisli do uk, vybavila som si rocny odklad kedze to bola sukromna skola a nemusela som mat ani ukonceny rocnik a potom som sa uz nevratila a popravde som aj rada..predtym som este zvazovala ist na primarnu a elementarnu pedagogiku tak ma to za poslednych par rokov opat chytilo ale uz to nejako ani neprezentujem kde chcem ist lebo kazdy hned koment za ucitelku??? 😀 tak uz ked sa ma niekto pyta kde planujem ist tak poviem ze uvidime co prinesie buducnost lebo tie pohlady, komenty a vsetko okolo nasho prichodu z uk a buducnosti na sr nam uz lezi teda poriadne na nervy...pred 2-3rokmi nas vela ludi a rodina nahovarala na uver, nech sa vratime a zamestname na sr..teraz ked je uz dom hotovy, vraciame sa dalsi rok tak z kazdej strany pocuvame ze robime chybu, ze budeme plakat, ze sme odisli a ze nam bude velmi tazko a bla bla...niekedy lutujeme ze sme velmi k ludom uprimni a vsetko na co sa pytaju aj odpovedame...a tie reci ohladom toho ci uz skusame deti...vzdy sme hovorili ze sa detom nebranime a vzdy pride podotazka ale to uz ze aj toto, normalne??? 😀 😀 tak uz na vsetko je moja odpoved ze uvidime...

bea0802
28. máj 2015

@lilimoni ďakujem ano len lezim nič nerobím mam ist o dva týždne ak by sa niečo dialo tak aj skor ...ak to dopadne dobre tak 11.6. mi uz dajú knižku .

bea0802
28. máj 2015

@puffu ďakujem pekne ano máš úplnú pravdu je to fraxiparine pre mna už len predstava sa pichať je hrozná a nieto ten strach ci to neuškodí

puffu
28. máj 2015

@bea0802 nech ti picha muz, uvidis vsetko dobre dopadne len sa zbytocne nezatazuj vecami ktore nedokazes zmenit, napriklad aj tie injekcie...lekari vedia co robia a naozaj si ich v tehotenstve musi pichat vela zien..
viem ze mne sa to lahko pise, asi by som bola uplne na tom tak isto psychicky ako ty teraz kebyze som v tvojej kozi ale snaz sa zaspat a oddychovat najviac ako sa len da..

lilimoni
28. máj 2015

@puffu ja som chcela byt vzdy ucitelka matematiky a chemie 😀 vsak uvidime, ci si ja nakoniec pedagogiku k tomu nedorobim 😀 😀 a kedze doucujem vela gymnazistov a aj decka na ZS, tak ma to chyta este viac 😀 😀 Manzel ma podporuje v tom, ale na druhej strane vidi, ze ma bavi o havinov sa starat, tak mi nadhodil, ci by som nechcela nejaky salon pre psikov si spravit 😀 ze dole v pivnici mam 4 velke miestnosti a jednu malu ako pracovnu 😀 ze nie je problem, mi tam spravit sprchac pre psikov a mozem to skusit 😀 😀 tak uvazujem, ze by som po materskej isla tymto smerom ale clovek nikdy nevie 🙂

lilimoni
28. máj 2015

@puffu @bea0802 kamoska tiez musela pri oboch chalanoch pichat a su to zdravi uz skolaci 🙂 ona si robila srdiecka, kvetinky, slniecko 😀 😀 😀 neboj, vseeetko bude dobre 🙂

bea0802
28. máj 2015

@petra212 dakujem pekne verim tomu ze bude 🙂

puffu
28. máj 2015

@lilimoni tak to ja z matematiky a chemie nic moc teda... 😀 matika este ako tak v pohode ale chemia a fyzika... 😀 ale tak to som sa ani neucila lebo ma to vobec ale ze vobec nebavilo...inak obdivujem takych ludi co maju radi fyziky, chemiu...ja som zboznovala telesnu a geografiu, aj biologia bola fajn...som z nej maturovala... 😀
mna by bavilo na zaciatku ucit ale kludne by som neskor mozno skusila aj nieco ine v skolstve...robit komisie, kontroly, mozno zastupkyna, riaditelka atd...mam rada ked mam zodpovednost, musim veci riesit, hladat riesenia atd...ale uvidime ked tam budem akym smerom sa vyberiem..

bea0802
28. máj 2015

@puffu
@lilimoni máte pravdu baby musím veriť lekárom inak si nepomozem a najmä musím sa dať dokopy psychicky lebo to len babatocku škodí nič viac ....odteraz pozitívne dáme to dokonca bábätko si hopsa a je mu ok a musí to tak ostať jednoducho musí !

lilimoni
28. máj 2015

@bea0802 beus, nasli ti problem a dali ti nanho liek, ktory berie veeeeela inych zien a maju zdrave deticky 🙂 tak preco ty nie? 😀 A babatko pekne rastie, trepoce plutvickami a srdiecko bije ako zvon 😀

lilimoni
28. máj 2015

@puffu joooooooj tak biologia, dejepis a geografia .. teda vsetko co sa treba naucit, je moj uhlavny nepriatel 😀 to nema logiku a treba sa to biflovat a to nie je nic pre mna 😀 😀 😀 som knihomol, takze slovencina a literatura bola malina a fyziku sa ucit netreba, vsetko je to o pochopeni ako to funguje 😀 😀 matika je cista logika, tam sa nie je co ucit a chemia je logika a jedine co sa treba naucit je periodicka sustava prvkov 😀
Ja som si vzorce na fyziku vymyslala sama podla nacrtu k problemu ulohy a podla toho aka jednotka mi ma vyjst :D ak sa mala vypocitat nejaka sila, tak jednotka je Newton. Newton je podla SI kg*m/sekunda na druhu 🙂 tak som nasobila hmotnost a dlzku a podelila sekundov na druhu a bolo 😀

bea0802
28. máj 2015

A tu je môj najväčší bojovník ! Aj na fotke vidno ako za hlavičkou ide krv ale o to vzacnejsia je ta fotka a raz mu ukážem aký bol/a silny/á a ako take malé 2,46cm bojovalo o zivot 🙂 uz teraz som nesmierne pyšná !

lilimoni
28. máj 2015

@bea0802 jeeeeeeej aky miniclovek 😀 😀 a to sa da dokopy, neboj 😀 😀 vsetko super dopadne 🙂

puffu
28. máj 2015

@lilimoni jooj no tebe sa to lahko vravi ked ti to ide... 😀 fyziku a chemiu ak ra clovek chape tak ju chape, ak nie tak sa to jednoducho nenauci...napriklad u mna sa matika a znamky prejavovali tym akeho sme mali ucitela kedze boli aj taki co nevedeli dobre veci vysvetlit a potom to neslo..a boli taki co vedeli veci paradne vysvetlit a vtedy isla matika v pohode...ale mne sa nikdy ucit nechcelo a ani som sa neucila...jedine na maturitu som cedela nad knihami..inak som sa ucila iba v autobude cestou do a zo skoly, musela som vela cestovat tak sa mi uz ucit nechcelo 😀
inak ja som tiez strasny knihomol...citam 1-2 knihy za mesiac, nastastie zacal citaj aj muz, ale on cita iba dominika dana a dana browna...ale tak aspon nieco..🙂

puffu
28. máj 2015

@bea0802 je to zazrak zivota...🙂 urcite to musi byt krasne vidiet ako v tebe nieco plave, zije a este to ani necitis... 🙂

lilimoni
28. máj 2015

@puffu a segra moj pravy opak 😀 ta vystudila biologiu a zoologiu 😀 😀 predmety bez matiky a chemie 😀 😀 😀 ona je odomna starsia o 6 rokov a ked studila prvy rok na VS tak mali jeden semester matiky 😀 😀 v piatok poobede mi zahlasila, ze v pondelok ma skusku, teoriu vie ale priklady nevie a ja som za piatkovy vecer zmakla jej matiku a v sobotu a nedelu som ju to naucila, dostala E s privretym aj kurim okom 😀 😀 😀

bea0802
28. máj 2015

@lilimoni
@puffu ďakujem baby i ked ani tentokrát sa moja kontrola neobišla bez strachu proste zrazu pozerať na nieco take bolo neuveriteľné ako za dva týždne ohromne narástol a zrazu sa pretocil a zacal sa vlnit hybal rucickami polonozickami ..potom rucicky na hlavičku ja som nechápala bola som v nemom uzase len keby ma toľko nestrasilo 😀

lilimoni
28. máj 2015

@bea0802 tak strach maju vsetky tehulky, ci babatko rastie a prospieva ako ma 🙂 len u teba je to trosku tazsie, kedze kde tu odkvicnes alebo si krv pustas 😀 😀 😀 to treba to pivco s mliekom pomiesat ako sme ti radili a bude vsetko ok 😀 😀

puffu
28. máj 2015

@lilimoni tak my sme so segrou iba o 11mesiacov rozdielne, ona je starsia a tym ze som mala gympel tak sme akokeby na strednu nastupovali spolu, stuzkovu sme mali tyzden po sebe, maturovalii sme ako naschval v jeden tyzden, ja som mala do stredy odmaturovane a ona maturovala az do piatku tak mala poriadne nervy ked som sa v stredu vecer balila na chatu a islo sa oslavovat 😀 my by sme chceli ak sa nam podari tiez mat deti kludne aj do roka...a potom zvysok moze dojst neskor 😀

puffu
28. máj 2015

@bea0802 ani sa nenazdas a budes si tehotenstvo uzivat hoci strach o deti bude uz do konca zivota ale tak to je udel rodicov 🙂 ale verim ze mas toto blb obdobie za sebou a uz budes mat iba pozitivne spravy

lilimoni
28. máj 2015

@puffu sestra musela penit, ze ju mladsia segra predbehla 😀 a sesterka ma medzi deckami rozdiel 15 mesiacov a poviem ti, ze prve 3 roky mala co robit ale potom aka parada, ked sa spolu pohrali a zabavili 🙂 uz su to velkaci, Tanicka bude mat v juli 15 😕 a Marcel v septembri 14 😕 boooze vsak pred nedavnom som ich kocikovala a stavala s nimi bunkre zo snehu 😕

curlynka
28. máj 2015

@bea0802 11.6 bude vsetko oki. takze teraz oddychuj, nozky hore...... a mysli pozitivne 🙂 to je gro uspechu :*