Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni no, presne aj ja mam ten pocit, a jak keby stipalo abo co.. moze to byt aj ovu ?? ale takto som ovu este nikdy necitila.. joooooooooj mala by som ist robit namiesto tohto pozorovania sa .. blee 🙂
@littledesire ja som mala v nedelu ovu, v utorok mi v podbruzku tak zvnutra vyhrievalo a odvtedy "svalovica" 😀 a od roboty aj kone kapu 😀 takze pianko 🙂
@lilimoni no ja mam sice ratane, ze ovu na nedelu, ale kedze som mala pozitivny na 16dc co bol piatok, a ovu do 12 - 48 hodin, tak neviem .. mohlo byt aj skor ako nedelu ovu :D ok, uz dost konspiracnych teorii, lebo to vobec nemusi nic znamenaat 🙂 mozno som len hladna :D
@littledesire vsak ked ta to bude 5 dni matat ako mna, dame cez vikend konspiraciu 😀
@lilimoni no ja ked ratam dajme tomu ze vcera ovu (co ale nemusi, lebo presne na den neviem), tak by som dnes bola len 1dpo, takze ja asi skor ako 11 dpo nebudem nic robit :D:D ale dovtedy ma asi porazi.. 😖
@littledesire uplne ta chapem 😀
@lilimoni
@littledesire no na chvilu sa odmlcim a nevidim ziadnu pracu vykonanu 😀 co sexualne zazitky,gymnastika,zarabanie,radsej sa tu bude pestovat chilly?)kurna v sobotu sa robilo v zahrade a vcera vencenie pri priehrade,slniecko,vodicka,bolo nadherne a vecer sa dostalo aj na mna wrrrrr 😀
@dzanem vraj chilly chlapom prospieva 😀 a @littledesire mala vysokoproduktivny vikend 😀
@dzanem no my sme boli doma cez vikend s vynimkou nejakych trisvrthodinovych prechadzook,.. manzel musel byt na telefone :D aspon sme tie volne chvilky vyuzili :D:D
a ano
@lilimoni ma pravdu.. chcela som povodne prat, upratovat, umyt kupelnu.. ale jedine co som spravila, bolo ze som mala nohy hore 🤐 🤐 🤐 😵 😵 😀
@littledesire robota neutecie ale ovulka ano 😀 kludne kazdy den nieco sprav a mas vybavene 😀
@lilimoni no keby sa mi chcelo tak jak sa mi nechce doma daco robit ta mam vyblyskane vsetko :D:D:D a poprate hlavne :D
@littledesire upratovanie neutecie,tak spravne straveny vikendik 😀 som zvedava na kolajnice
@dzanem este je skoro, najskor to vidim dakedy az buduci tyzden okolo streda, stvrtok hm.. este vela dni :D
@littledesire to cakanie je na prd 🙄
@dzanem hej, dokaze nasrat.. ale tak.. uci ma trpezlivosti, lebo ja nie som prave jej prikladom :D:D
@littledesire pretoze ja som trpezliva, tak sa necham ukecat na skore testovanie 😀
@lilimoni 😀 veru ja tiez nevydrzim
@littledesire ved potrebujeme hned vedet ci sa podarilo no nie?)
@lilimoni ja sa nenecham ukecat na skore testovanie.. :D:D posnazim sa, a idem uz asi pracovat, lebo sa len sledujem a blbosti vymyslam :D:D
@dzanem sak hej potrebujeme potrebujeme, ale bohuzial sa nedaaa 😢 😢
😎 😎 😎 😎
@littledesire ale nechas sa ukecat 😀 co bojis 😀
@dzanem aj ty orihod test 😀
@lilimoni neee, lebo sa bojim ze budem sklamana 🙂
@littledesire to sa budes bat, tak ci tak 😀
@lilimoni to je pravda :D
čaute kočky..ja zatial mrcha nedorazila ale uvidííme...

@littledesire ja mam pocit akoby som mala svalovicu v podbruzku a hnacka nic ani na zachod nechodim mimo normy. 😖 Ze by klokan? 😀