icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire ja mam pocit akoby som mala svalovicu v podbruzku a hnacka nic ani na zachod nechodim mimo normy. 😖 Ze by klokan? 😀

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni no, presne aj ja mam ten pocit, a jak keby stipalo abo co.. moze to byt aj ovu ?? ale takto som ovu este nikdy necitila.. joooooooooj mala by som ist robit namiesto tohto pozorovania sa .. blee 🙂

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire ja som mala v nedelu ovu, v utorok mi v podbruzku tak zvnutra vyhrievalo a odvtedy "svalovica" 😀 a od roboty aj kone kapu 😀 takze pianko 🙂

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni no ja mam sice ratane, ze ovu na nedelu, ale kedze som mala pozitivny na 16dc co bol piatok, a ovu do 12 - 48 hodin, tak neviem .. mohlo byt aj skor ako nedelu ovu :D ok, uz dost konspiracnych teorii, lebo to vobec nemusi nic znamenaat 🙂 mozno som len hladna :D

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire vsak ked ta to bude 5 dni matat ako mna, dame cez vikend konspiraciu 😀

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni no ja ked ratam dajme tomu ze vcera ovu (co ale nemusi, lebo presne na den neviem), tak by som dnes bola len 1dpo, takze ja asi skor ako 11 dpo nebudem nic robit :D:D ale dovtedy ma asi porazi.. 😖

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire uplne ta chapem 😀

dzanem
1. jún 2015

@lilimoni
@littledesire no na chvilu sa odmlcim a nevidim ziadnu pracu vykonanu 😀 co sexualne zazitky,gymnastika,zarabanie,radsej sa tu bude pestovat chilly?)kurna v sobotu sa robilo v zahrade a vcera vencenie pri priehrade,slniecko,vodicka,bolo nadherne a vecer sa dostalo aj na mna wrrrrr 😀

dzanem
1. jún 2015

@dohna gratulacia)dufam ze ste zarobili 😀 bike si musim aj ja kupit,nakolko sa niekto na mojom predoslom obohatil

lilimoni
1. jún 2015

@dzanem vraj chilly chlapom prospieva 😀 a @littledesire mala vysokoproduktivny vikend 😀

dzanem
1. jún 2015

@lilimoni prospieva aj na zachode)fuha takze mozme ocakavat //? 😝

lilimoni
1. jún 2015

@dzanem ty urcite po takej romantike 😀 my snad tiez 😀

dzanem
1. jún 2015

@lilimoni ty ano,ja neviem kedy je plodny den entetiky 😀 mam to teraz posunute

littledesire
1. jún 2015

@dzanem no my sme boli doma cez vikend s vynimkou nejakych trisvrthodinovych prechadzook,.. manzel musel byt na telefone :D aspon sme tie volne chvilky vyuzili :D:D
a ano
@lilimoni ma pravdu.. chcela som povodne prat, upratovat, umyt kupelnu.. ale jedine co som spravila, bolo ze som mala nohy hore 🤐 🤐 🤐 😵 😵 😀

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire robota neutecie ale ovulka ano 😀 kludne kazdy den nieco sprav a mas vybavene 😀

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni no keby sa mi chcelo tak jak sa mi nechce doma daco robit ta mam vyblyskane vsetko :D:D:D a poprate hlavne :D

dzanem
1. jún 2015

@littledesire upratovanie neutecie,tak spravne straveny vikendik 😀 som zvedava na kolajnice

littledesire
1. jún 2015

@dzanem este je skoro, najskor to vidim dakedy az buduci tyzden okolo streda, stvrtok hm.. este vela dni :D

dzanem
1. jún 2015

@littledesire to cakanie je na prd 🙄

lilimoni
1. jún 2015

@dzanem ani nehovor 😀 keby bol 24 hodinovy test 😀 🙄

littledesire
1. jún 2015

@dzanem hej, dokaze nasrat.. ale tak.. uci ma trpezlivosti, lebo ja nie som prave jej prikladom :D:D

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire pretoze ja som trpezliva, tak sa necham ukecat na skore testovanie 😀

dzanem
1. jún 2015

@lilimoni 😀 veru ja tiez nevydrzim
@littledesire ved potrebujeme hned vedet ci sa podarilo no nie?)

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni ja sa nenecham ukecat na skore testovanie.. :D:D posnazim sa, a idem uz asi pracovat, lebo sa len sledujem a blbosti vymyslam :D:D

littledesire
1. jún 2015

@dzanem sak hej potrebujeme potrebujeme, ale bohuzial sa nedaaa 😢 😢
😎 😎 😎 😎

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire ale nechas sa ukecat 😀 co bojis 😀
@dzanem aj ty orihod test 😀

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni neee, lebo sa bojim ze budem sklamana 🙂

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire to sa budes bat, tak ci tak 😀

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni to je pravda :D

mausy21
1. jún 2015

čaute kočky..ja zatial mrcha nedorazila ale uvidííme...