icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lilimoni
1. jún 2015

@mausy21 joooj to je dobre, ze potvora nechodi 😀

mausy21
1. jún 2015

len nech zostane dakde preeeč...ale bojim sa že už niečo cííítim... ☹

dzanem
1. jún 2015

@lilimoni
@littledesire sak ja este ani plodne dni nemam 😀

littledesire
1. jún 2015

@dzanem nem vadi :D pockame si na ne 🙂

lilimoni
1. jún 2015

@dzanem @littledesire a to vadi? 😀 testovat mozes 30 dni do mesiaca 😀

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni och, sak len 40 testov mam :D

eliska811
1. jún 2015

@lucia1002 tak aspoň sa bude niečo robiť 🙂 mne dr povedala, že ak sa nepodarí do augusta tak až potom začne niečo riešiť... Aj ja som mala malé folikuli oni ešte narastú. A ovu bola ako sme predpovedali v utorok tak teraz čakám na výsledok 😀 meriam teplotu no zatial je ešte skoro robiť nejaké uzávery. Vôbec neviem čo mám skôr. prišla som sem po troch dňoch a asi sa nedočítam konca. Asi si to nechám až na štrvtok keď sa mi podarí odštátnicovať.

mausy21
1. jún 2015

no dievčence takže mrcha prišla...kolotoč sa začína znova ... 😠

lucia1002
1. jún 2015

@1234lubka myslim ze ano...pocula som od viacerych ze to robi aj zensky...skus sa opytat...no veru, ti chlapi su strasne hanblivi 😀 ale tak tvojmu sa podla mna za ten cas nemohli nejak rapidne zhorsit spermie...myslim si, ze vy to urcite nepotrebujete 😉

lucia1002
1. jún 2015

@eliska811 tak ja ratam ze teraz cez vikend by mi mohli dorast a prist ovu...tak ty si si aspon ista ze mas ovulku...ja som minuly mesiac nemala...ani graf BT sa mu nezdal...tak som zvedava ze co tento cyklus...ja som bola velmi prekvapena ze to zacal uz riesit..ale som rada, aspon nemusime dlho cakat...dufam 😀 ja to tu vsetko necitam, len prebehnem...a precitam len par prispevkov... 😉 hlavne v prvom rade mysli na statnice..aspon stale nemyslis na to ci sa zadarilo alebo nie.. 😉 budem drzat palce 😉

1234lubka
1. jún 2015

@lucia1002 ved ja len tak 🙂 ze ci to ide aj jednoduchsie 🙂 nema ziadne zdravotne probkemy ani zapaly ani atb uz sto rokov nebral...problem bol v mojich cyklich, potom som mala obdobie ked som chcela pockat. Teraz uz mame aj poschodovku 😉 nasadili sme preparaty...som 10dpo aleziadne zmeny...som dost unavena aleto su ranne zmeny...o 4:00vstavat nieje sranda... 🙂

lia23
1. jún 2015

@mausy21 ach, to ma mrzi....ale tak zober to inak,...s novym cyklom mate novu sancu 🙂

lilimoni
1. jún 2015

@mausy21 ako nasrala si 😠 tolko nadeje sme do teba vkladali 😀 😀 snad to bola kapurkova 😀

lilimoni
1. jún 2015

@littledesire a co si ich chces nechat na pamiatku? 😀

lucia1002
1. jún 2015

@1234lubka tak urcite tam u vas nie je ziaden vaznejsi problem...mozno sa len jednoducho netrafite, alebo este nenastala ta vhodna chvila...aj ja si to takto hovorim v nasom pripade :D tak aj co sa tyka nas je problem u mna, ale dr.chce aj spermiogram tak nedbam...aspon budeme vediet v akom stave su chlapove pirane - tak im on hovori 😀 tak este je asi skoro...uvidis neskor...ja este len cakam ovu, ak vobec dojde...som zvedava kolko bude trvat tento cyklus 🙂 tak ja vstavam 4:50, tak viem o com hovoris 😉

lilimoni
1. jún 2015

Babulky potrebujem poradit 😀 ako to robite, ze mate doma cisto? Ja nestiham ani povysavat a nevravim o prani a zehleni 🙄 na dvore bordel v dome bordel a ja nic nestiham 😠

1234lubka
1. jún 2015

@lucia1002 noo..praveze tiafame ale zatial nevidalo...akoze nejak to neprehaname ze ked mam plidne tak 4dni po sebe...teraz sme den pred a den po ovu...

mausy21
1. jún 2015

@lilimoni
@lia23 no tak dúfam že táto je posledná,bo ma to fakt už štve 😠 ,ale skusim robit ovu testíky a tu teplotu merat aspon tento mesiac aj ked neviem či to má vyznam...

lilimoni
1. jún 2015

@mausy21 skus testovat 🙂 mozno sa neviete trafit do "terminu" 🙂

lucia1002
1. jún 2015

@1234lubka tak snad sa to uz coskoro podari... 😉 u mna je najhorsie to ze ja na vsetko strasne dlho cakam..to je na nervy 😢

dzanem
1. jún 2015

@lilimoni no ja tiez neako nestiham ale skor sa mi nechce 😀 viac veci naraz robim a stve ma to

dzanem
1. jún 2015

@littledesire len 40?))) To je maloo

lilimoni
1. jún 2015

@dzanem ja upracen spodok, na druhy den vrch a ked skonci, tak zistim, ze je zasa spodok zadrbany a to neubehne ani 24 hodin 😠 kazdy den mozem 4 hodiny luxovat a aj tak je tu spina, prach a bordel ako v tanku 😠

dzanem
1. jún 2015

@lilimoni ach jo stale dokola,to sa neda,musela by si mat tyzden prazdny dom aby si to na chvilu udrzala upratane 🙄

lilimoni
1. jún 2015

@dzanem presne 😠 uz neviem, ci mi sem niekto nechodi bordel nosit alebo co 😠

lilimoni
1. jún 2015

Babulky vy ste tatpkto navecer prudko reprodukcne ale co? 😀 cez den makate v praci, vecer doma 😀

lia23
1. jún 2015

@mausy21 skus testovat ovu testikmi, vela zenam pomohli pri otehotneni...a ta BT je len doplnkova metoda, potvrdit si ovu 🙂 mysli.pozitivne a vysledok bude pozitivny 🙂 drzim palce 🙂

mausy21
1. jún 2015

@lia23 dakujem,prave so, si pár testikov ovu objednala ..tak to skusim..a vieš mi poradit odkedy je najlepšie testovat aby som nepremeškala?
už druhy mesiac mam 29 dnovy czklus doteraz 32 bol...

littledesire
1. jún 2015

@lilimoni ta , ovu si lepim, uz mam a4 za posledne dva cykly ;)

lilimoni
1. jún 2015

@mausy21 asi tak tyzden po mrche a par testov po pozitivnom 🙂