Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
len nech zostane dakde preeeč...ale bojim sa že už niečo cííítim... ☹
@lilimoni
@littledesire sak ja este ani plodne dni nemam 😀
@dzanem nem vadi :D pockame si na ne 🙂
@dzanem @littledesire a to vadi? 😀 testovat mozes 30 dni do mesiaca 😀
@lilimoni och, sak len 40 testov mam :D
@lucia1002 tak aspoň sa bude niečo robiť 🙂 mne dr povedala, že ak sa nepodarí do augusta tak až potom začne niečo riešiť... Aj ja som mala malé folikuli oni ešte narastú. A ovu bola ako sme predpovedali v utorok tak teraz čakám na výsledok 😀 meriam teplotu no zatial je ešte skoro robiť nejaké uzávery. Vôbec neviem čo mám skôr. prišla som sem po troch dňoch a asi sa nedočítam konca. Asi si to nechám až na štrvtok keď sa mi podarí odštátnicovať.
no dievčence takže mrcha prišla...kolotoč sa začína znova ... 😠
@eliska811 tak ja ratam ze teraz cez vikend by mi mohli dorast a prist ovu...tak ty si si aspon ista ze mas ovulku...ja som minuly mesiac nemala...ani graf BT sa mu nezdal...tak som zvedava ze co tento cyklus...ja som bola velmi prekvapena ze to zacal uz riesit..ale som rada, aspon nemusime dlho cakat...dufam 😀 ja to tu vsetko necitam, len prebehnem...a precitam len par prispevkov... 😉 hlavne v prvom rade mysli na statnice..aspon stale nemyslis na to ci sa zadarilo alebo nie.. 😉 budem drzat palce 😉
@lucia1002 ved ja len tak 🙂 ze ci to ide aj jednoduchsie 🙂 nema ziadne zdravotne probkemy ani zapaly ani atb uz sto rokov nebral...problem bol v mojich cyklich, potom som mala obdobie ked som chcela pockat. Teraz uz mame aj poschodovku 😉 nasadili sme preparaty...som 10dpo aleziadne zmeny...som dost unavena aleto su ranne zmeny...o 4:00vstavat nieje sranda... 🙂
@littledesire a co si ich chces nechat na pamiatku? 😀
@1234lubka tak urcite tam u vas nie je ziaden vaznejsi problem...mozno sa len jednoducho netrafite, alebo este nenastala ta vhodna chvila...aj ja si to takto hovorim v nasom pripade :D tak aj co sa tyka nas je problem u mna, ale dr.chce aj spermiogram tak nedbam...aspon budeme vediet v akom stave su chlapove pirane - tak im on hovori 😀 tak este je asi skoro...uvidis neskor...ja este len cakam ovu, ak vobec dojde...som zvedava kolko bude trvat tento cyklus 🙂 tak ja vstavam 4:50, tak viem o com hovoris 😉
Babulky potrebujem poradit 😀 ako to robite, ze mate doma cisto? Ja nestiham ani povysavat a nevravim o prani a zehleni 🙄 na dvore bordel v dome bordel a ja nic nestiham 😠
@littledesire len 40?))) To je maloo
Babulky vy ste tatpkto navecer prudko reprodukcne ale co? 😀 cez den makate v praci, vecer doma 😀
@lilimoni ta , ovu si lepim, uz mam a4 za posledne dva cykly ;)

@mausy21 joooj to je dobre, ze potvora nechodi 😀