Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni ano, ale na celkom uplne inu ako by som mala robit .. :D:D bleee
@dzanem kludne skoc na neho, ale zakoncite to tym, ze bude on na tebe 😵 😵 😵 😵 😵 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
@littledesire no tak to by som rada)uvidim ci nebude hrat mrtveho chrobaka 😔 😝
@dzanem ta musis ho prebat k zivotu :D
@littledesire budem sa snazit 😝 aj na hlavu sa postavim 😀
@dzanem to by mu to znacne ulahcilo 😀 😀 😀 😀
@dzanem no prave ze doterajsie vysledky som mala v poriadku, dokonca mam aj ovulacny cyklus
len mi povedal, ze to je dalsi postup- aby sme vsetko vylucili...a ked aj to bude v poriadku...tak potom neviem, preco sa nam nedari otehotniet.
To moj manzel je z toho viac zugaly ako ja, on uz ma 36 a velmi tuzi po babatku
caute kocky, je tu niekto na tom ako ja?
Snazime sa s manzelom uz vyse roka...ja mam 27 muz 36, tak po roku sme sa rozhodli o vysetrenia.
manzel- secko ok,
Ja- doterajsie vysledky ok, mam ovulaciu, vajicka su super, aj hormonanlny profil....teraz moj doktor xe, aby som isla na laparoskopiu vajcovodov, ze to je dalsi krok, aby sme vylucili nepriechodnost vajcovodov...
Ja uz to nechapem, ja stres nemam, mam zdravy zivotny styl, pravidelne cvicim...
@tabithas a prave preto, sa nedari 😀 treba ist na zur, ozrat sa a potom sa zadari aj mimo ovulacie 😀 😀
@dzanem fiiiha, ake akrobaticke polohy 😀 taku som este neskusi!a 😀 😀 neboli ta pri nej hlava? 😀 ale pekny cas si si vybrala 🙂 cely tyzden budeme mat 29-31 stupnov 😀
@littledesire tak prdni na to a nerob 😀 aj tak si tam dnes prd platna 😀
@lilimoni mojko ja som tu prd platna dnes, a budem prd platna az do buduceho tyzdna.. :D tak to nejak vidim :D
@littledesire mame teplucko, zober si na piatok dovcu aspon pol dna ak sa sa u vas v praci da a sprav si rekreacne leharo 😀
Beuuuuuuuuuus haloooooooo zijes este alebo ti doki zakazal aj na MK chodit? 😀
@lilimoni mala som volno minuly piatok :D mozno by som mohla popremyslat nad home officom 🙂 uvidime 🙂 ale cez vikend mame firemny teambuulding, takze asi to volno v piatok neprichadza do uvahy :D
@littledesire tak sa ides zabavat cez vikend 😀 aspon nebudes mysliet na testy a na ovu a snazilkovske tazkosti a odreagujes sa 🙂
@lilimoni no len mam dilemu ci pit ci nepit :D:D
@littledesire len si daj 😀 nemusis ist pod obraz bozi ale je krasne a nejaky radler ti neuskodi 😀 borovicku by si nemusela 😀
@lilimoni bleeeh, ihlicie nepreferujem.. ten radler si asi dam :D
@littledesire pomsta z lesa sa tomu u nas hovori 🙂 a asi si kupim dnes radler 😀 musim ist do obchodu a stavim sa teda aj v lekarni aby ma @dzanem nahodou neprisla s kladivom navstivit ked uz bude na svk 😀
@lilimoni v lekarni po testik ??? radler super.. ja som mala original capovany posledne dva dni na letnej terase 🙂
@littledesire hej hej 😀 sak som jej slubila, ze v stredu z ranneho testnem klokana 😀 😀 kupim si radsej dva baliky, nech mam 4 testy doma 😀 ja mam povysavane horne poschodie, pracka mi perie, o 14-stej pridu po steniatka 😨 Spracem spodok, pojdem do obchodu, pokosim a vykotim sa na terasu a budem hypnotizovat lavu stranu zahrady, ci ten objednany bazen sa tam nezjavi 😀 😀
@lilimoni zajtra chcem videt klokana)
@littledesire len si daj do nosa pokial mozes 😀
@dzanem to takto na otocku len 😀 neukecaju ta aby si do nedele bola? 😀 kolko psov ide s tebou? 😀
Tak a mam prave miesto vysavania zasebou odchyt rottweilerky 🙄 zlata babulka sa asi vybrala v tomto teple na kofcu 😀 tak som este vletela na obecny urad aby tetus v madarcine zaspievala do rozhlasu, ze havino je na ceste do Velkeho Medera 🙂

@littledesire
@lilimoni nooo takze sa prepleskneme a navrat do reality 😔 😝 ja dufam ze mojho dnes zvalim lebo zajtra idem na svk 😀