Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@evka8756 no nechcem tavodradit aleto ze tak velmu chces moze byt problen...psychika robi strasne vela. Priznaky si mozes aj vsugerovat do hlavy...mne sa nedari rok a pol a.aom tu 😉 😉 vsetko na.svoj cas a pride ked ma prist 🙂 nemysli tolko na to. Ked mas pochybnosti navstiv lekara
@lucia1002 aha takze normalne svojwmu doktorovy...ty kokos to by bolo super keby.sa to tak dalo 🙂 no ta snazit sa...ked sa raz nechce tak to proste nejde...nemozem nanho tlacit lebo z neho nic nebude 🙂 joj este na prd ze cez vikend nebude doma....vikend to istil joj to sme spolu vzdy...dnes ma tak pychlo asi tri krat v pravom vajci ze som sa az zobudila v noci...zeby ovu?? Len 13dc som..neviem...och to bude stresik trosku ked nebudem robit ovulacne...tehu budem rpbit na 34dc..tak ako obvikle chodi ms...este na prd zase ze mi vychadzaju nocne teraz..joj neznasam neznasam..normalne sa super citim co som mesiac nerobila nocne..
@1234lubka moznoze aj tvoj to robi..skus sa popytat 😉 no tak urcite netreba tlacit..ani u nas sa to nie vzdy da..moj tuez chodi domov zrobeny..ale ked vidim ze uz dkhsie nic tak sa ho snazim nejak nebapadne navnadit..snazim sa aby teraz pocas cekeho cyklu bol keksik aspon kazde 3dni..cez tyzden sa to vsak nie vzdy da a tiez cez vikend jed som ja v robote..najhorsie je ked mam nocnu tak mi vtedy spolu nie sme..ani ja nemam rada nocne lebo potom mam vsetko akisi rozhadzane ale zas na robotu to mam super..aj dnes idem..ake tak ja ich mam teraz 5 za mesiac takze pohoda...no moze to byt ovu?a minuly cyklus si citila ovu?ak si mala minuly z laveho tak to bude asi ovu..moznize sa ti posunula vdaka inofolicu..
Ti chlapi su noazaj nad vecou 🙂 poslednu ms som mala 14. maja, cyklus mavam tak 30 - 31 dni plus minus. Cize mi to par dni meska. Tak vravim muzovi, budem musiet testovat co a ako :O a ON v tom. "to tak skoro?, vsak az za mesiac niekedy" 🙂
@lucia1002 ved uvidim ved mi spomenie moznosti ked sa do septwmbra nepodari. Neviem ci ovu mozno..neviem mozno priprava na ovu 😀 min mesiac podlahlienu som vedela ze je to naozaj to...myslim ze.sa posunula..test som nerobila...zatial..teraz mam ja nocne..och od dnes do piatku rana...neznasam ich...uvidime..skusim tiez tak nenapadne 😉 aspon raz za.dva-tri dni .
@1234lubka ahoj skus vyskúšať toto...mne to pomohlo. Lekárka mi to poradila. Každý deň dva krát denne vypi salok žihlavového čaju. No preventívne po mesiaci sivdaj krv spraviť.lebo mne železo potom tak stúplo že som to mala vysoko 😀 ale upravilo sa to...
@1234lubka no ono treba nenapadne..lebo ked unavenemu chlapovi povies, ze pod je treba, tak to ho moc nenabudis 😀 to poznam 😀 ale ked tak nenapadko, prípadne nejake sexi oblecko, tak to uz ide same 😀 ani mojmu sa vcera nechcelo, tak dnes asi volake sexi vytiahnem 😀 aj ked ja uz len cakam na mrchu...zajtra asi rano skusim test si spravit...ked bude biely sklamana nebudem, ak tam volaco bude tak tomu neuverim 😀
@stanka1986svk dakujem. Žihlavoveho caju sa trosku bojim 🙂 pila som ho jeden cas dost casto a.vtedy som mala problem z prolaktinom (zihlavovycaj ho totiz zvysuje-hormon ktory tlmi vajecniky)....vtedy som bojovala zo strasnymi cyklami...tazko povedat ci to sposobil ten cajik...ale ked si ho dam sem tam par krat do tyzdna...snad neuskodi 🙂 velmi dobre robi na plet aj vlasy 🙂
@1234lubka ked si ho das sem tam neuskodi...ja som pila popradsky..ziaden z lekarne predrazeny
@lucia1002 joj ved to jo to urcite nieje nabudive ze pod mam plodne 😀 😀 ked ja.si teraz nesom ista sim trosku nervna ze nerobim testy..ale...zatial neabstinujeme 😉 celkom to ide 😉 ked dame dva dni pauzu nic sa nestane...takze teraz to necham tak potom skusim nejaku fintu 😉 stale sa netozbehla?? Aky si den??si nevravela zeuz to zacina??
@stanka1986svk jj popradsky, mozem "kychat" lekaren. Aj tu na luke jej rastie pozehnane 😉 😉 beriem tie lieky, jem vela zelenej cibulky...teraz to musi stupnut jak slak 😉
@1234lubka neboj stupne..mne chcela lieky predpisat ale este toto mi poradila a tozabralo 🙂
@stanka1986svk tie lieky su v poho. Obsahuju kyselinu listovu co nieje zle 😉 ale musim chodit este nab12 injekcie...ale uz len raz mesacne....tak som zvedavy 😉 😉 ono tieu je pravda ze mi brala krv v posledny den ms ale aj tak vravela ze to by.tak klesnut nemalo...
@1234lubka no mala som vtedy 1 den spinenie a potom zas nic...aj som sa vyhadzala vtedy tak som cakala...ale prd makovy...dnes som 35dc...uvidim do piatku a pokial nic tak asi piatok zavolam ze ci mam cakat alebo co...lebo potom by som sa tam zase dostala az za tyzden...tak ked neabstinujete tak nemusis byt nervna...ked bude ovu tak to musi vyjst 😉
@lucia1002 heh ved ovu mam od novembra pravidelne..zatial nevyslo..teraz neviem co bolaci bude...sa mi zdali akoby malabyt...ale neviem ci bola..teraz sa mi zda ze uz po? nohaneviem..uvidim..35dc ked nedojde robim test...dnes som 16dc. Kedy.si mala.spinenie?aky dc? predtym si robila ovulacne a nic neukazali? spinenie vrak moze nastat pei uhniezdeni..ale to by si predtym najakych 5-7dni musela mat ovu...
@1234lubka nechaj sa prekvapit tento mesiac..praveze mozno tteraz to vyjde.. 😉 tak teoreticky si este ovu nemusela mat..no uvidis..ten posledny test si nepouzila? Mala som 30dc..ale len troska..robila som si, na 17dc bol najsilnejsi zo vsetkych ale este mu chybalo..a potom uz slabli..tak neviem ci prebehla 😒 dnes rano som si test neurobila, nestihla som 😀 chlap prisiel po 2hod domov z roboty ze neni roboty tak ze ide lekarovi a uz sa mi hrabal do postele tak som sa bezala rychlo vycikat a az potom som si spomenula ze som chcela testovat 😀
@lucia1002 toto sa.mbe stavalofurt..urobim test a nadruhy den kramy 😀 urovila som ten test nakoniec...taky bol ako min mesiac dva dni pred ovu...asi som ho nemala robit...teraz budem na nerv....lebo neviem i bila necitila som sa na to...akurat na 13ten pych...idu na mna depky...dalsia kamoska ide uz rodit...u nas vbytovke dve deti pribudli...
Baby neviete je sukromna alebo verejna "februarovky"
@lalida sukromna aspon myslim
A mohol by ma tam niekto pridat? Dakovala😊
Skusim pockajjj
@lalida poslala som ti pozvánku..robila som to prvý krát tak hádam ti to prišlo
@lilimoni @dzanem @littledesire ahojte aj tu máme niečo nové nejaká tehulka ? ja som práve vo fáze ovu, tak snažíme o 106 🙂

No naštudujem radšej a dakujem :D a pridávam sa :D