Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lucia1002 no veduci vyroby co robi zmeny..ako dali by ma na rano ale z blbymi recami. Pritom su u nas "vyvolene tetusky" co robia len rano-teda robili. Niekto musel napisat do schranky alebo osobne poriesit z ludmi z hora lebo halo s toho bolo riadne...a tak to ma byt. Hotovo 😉 dnes 24dc. Tak ked ovu bola skor tak teraz tento tyzden ms...uvidim...kolky den si ty?? Uz dost nie? Och pametam min rok na,moj posledny nekonecny cyklus...september oktober 53dni ci kolko, jaze ma drbne...volaj doktorovy nech ti da vyvolavacku..keby si bola tehu tak posoby na udrzanie ked nie tak vyvola kramy...
@clauduska17 pisem ako tatar, ze pred tym nic to zn ze,min rok ked som mala dlhe cykly cez 40dnove...az 53 vtedy bez ovu....potom som zacala pit alchemilku a ako zazrat..zrazu 30dnove cykli.max 34...normalne ovu krasne testy ukazali. Ked 16dc tak presne ms o 14dni. Vlastne stale po ovu o 14dni ms. Takze mam 14dnovu lutealnu fazu. Ani som vtedy netestovala lebo som vedela presne kedy cakat. Tento mesiac neviem..ale pravdepodobne tento tyzden...koncom...snad ma inofolic nerozhodil 🙂 ale to si nemyslim. Uz 5,5balenia Som do seba vysypala...inam manzelovy si ten manner kedy davala? Hocikedy? Ci nejak pred jedlom...ja svohmu musim dat lebo sam bynevzal. Snazim sa rano ale kedy on ma v robote ranajky...kedvobecmaju..cigaretu akurat..
😉 cinie az obed..ale tak snad sa z nich nieco vstrebe 😉
@1234lubka to je super ze sa ti upravilo. Lebo 53dc a bez ovulky!! Hm nepotesi.moj to uzival vecer ci pred jedlom alebo po jak si spomenul.
@clauduska17 hlavneze bral a pomohli 🙂 citila si zejeto uz ono ci tak ako vzdy len zrazu dve ciarky? ja sacitim normal...sem tam nejaky pych ale to mam vzdy..teda myslim..ja uz neviem 😀 😀 😀
@1234lubka mala som pocit ze to vyslo. Mavam35dc a uz na 31dc som si robila test a vysiel. A to sa mi snivalo o dvoch ciarkach. Tak som sa prebrala zo sna a išla testovat. Nemam ziadne priznaky len podbrusko pobolieva
@clauduska17 heh to nic to mam kazdy mesiac..pocit ze to vyslo a sen o dvoch ciarkach...pobolieva..hmm no ved u ividim pobolieva.aj bezne pred ms. Ok dik 😉 😉 uz si bolau dokiho?
@1234lubka ja som sa sustredila veru na tie ovu testy a vyslo to. Priatel nevedel kedy mam ovu jeho som o tom neinformovala nech nieje v stresy!! Teraz som volala k dr.a objednal ma az 22.7.!!!!!!!to sa mi zda strasne dlha doba!!!a 23.7.ideme do chorvatska
@clauduska17 to je akurat na prve sono. Ono treba ist ku dokimu tak najskor dva tyzdne po ocakavanej ms, az potom pekne vidno ci je vsetko ok a ci bije srdiecko. O tri tyzdne je akurat cas 😉 ja som tenkeziac nevedela kwdy bola ovu tak to bolo spontanne 😉 prve tehu?
@1234lubka tak snad ti čo najskor vyjde 😉 uz mam 7rocnu dcerku a ta sa podarali hned prvy cyklus. Tak teraz som trosku ovu testami pomohla
@clauduska17 moj maly sa podaril lebo to bola nahoda. Necakane 😉 na jedinu supu. Teraz som uz spotrebovala hadam aj 100ovu testov...ale ved ono to pride
@1234lubka určite to pride v spravny cas. A kolko má maly?
@clauduska17 maly mal v januari 3 🙂 takze uz 3,5...
@1234lubka a co ze s blbymi recami, vybav si to a hotovo! mala by si to ovela lepsie 😉 no takze ja hlasim dnes 1DC 😀 dnes prisli same, vo stvrtok som mala v plane volat, lebo som v robote...takze tento cyklus nebol az taky dlhy ako minuly, len 42dni 😀 takze verim ze zacinam uspesny cyklus, mam v sebe taky zvlastny pocit, ked viem, ze teraz to uz moze vyjst vdaka tabletkam 😉 zachvilku budeme stresovat spolu, snad budes pozadu len nejake 3-4dni 😉
@lucia1002 noo dnes som 25dc...rozmyslam ze ked sa.ms nedostavy tak testnem v nedelu lebo urcite nebola ako min mesiac...ked tak max 17dc co sa mi tiez nevidi......alebo radsej uz v sobotu 😀 😀 dufam ze nebudem vobec pozadu!! Ty!! 😀 😀 Super tesim sa.s tebov och presne taka ulava na mna opadla staleked som po dllllhom cykle konecne dostala...nova nadej 😉 drzkam palceky...
@1234lubka och!!! veru tak...sorry, ze nebudes pozadu ale ja budem pozadu v tt.. 😀 ale vies ako, ja som chcela mat nejaku spriaznenu dusu, tak som ti chcela este dopriat 1 cyklus a potom by sme boli spolu tehu 😉 a testuj uz v sobotu...som zvedava 😀 dnes alebo zajtra, uvidim podla roboty, volam dr. ze kedy mam zacat brat clostil a kedy mam prist na folikulometriu 😉
@lucia1002 😀 😀 😀 😀 ty maska 😀 😀 snad ano 😀 😀 neverim ze by ma inifolic rozhodil..boze dufam ze nie...aj tak teraz ked to nevyjde tak kupim posledne tri balenia...viac uz nie...si nasadim nejaky zinok...femibion mizno..v pl lacnota 😉 😉 volaj mu cim skor nech neprepasies 😉 v sobotu lebo ideme na domasu...rano ked nezabzdnem 😉 to budem 29dc...no sama som zvedava....zatial dobre naladena 😉
@1234lubka no podla mna vahas a bojis sa, lebo si netestovala...urcite ti nerozhodil 😉 a dokedy ti to kazal brat? pripade skus pozriet na pl stranke alebo aj niekde inde samotny inositol...viem ze to predavaju aj samostatne ci to nevyjde podstatne lacnejsie..ved inofolic je inositol + kys.listova...no dnes som dr. uz prepasla lebo sak v robote som si neskoro spomenula a uz tam nebol...ale zajtra hned rano o 7 mu idem volat lebo sa mi zda ze by som to mala uz zajtra zacat...to je super ze si dobre naladena! tak treba 😉
@lucia1002. Doki povedal: inofolic dva krat denne 4mesiace. Ked neotehu tak vysetrenia....neni tam samostatny som kukala, 9eckyjeeste celkom znesitelnacena😉 takdaj pripomienku nech nezabudnes'!!
@lucia1002 no do augusta...aj tak potom neviem ci za nim pojdem..potom uz budem cakat ci mi predlzia zmluvu na novy rok ci nie...beriem hoooo...ccca niekedy koncom aprila som zacala...teraz 5tu krabicku pijem...jednu pred ovu spotrebujem a 10dni lebo beriem dva denne potom uz len jeden denne...ja si myslim ze kwby to vyslo tak to proste viem...vsetko sa zda byt take ako pred tym...zatial...
@1234lubka no tak to mas zase blbe s tou robotou..ale sak hod, aspon ti porobi vysetrenia a uvidis...ked bude chciet nasadit lieky, tak mu povies, ze pojdes na to az odvtedy co ti predlzili zmluvu...a dokedy ju mas?do konca roka?
ja som dnes nepochodila ☹ tento mesiac nemozem zacat brat clostil 😢 och ja nestastny zemepan...lebo moj milostivy pan dr. ide na dovcu a bude tam akurat ked mi vychadza ovu a teda mala byt folikulometria...takze nechce zacat stimulovat teraz...takze az od dalsieho cyklu... 😢
takze teraz ,,babo rad,, 😀 idem pit tento mesiac alchemilku...dnes som 2 dc, neviem ci dnes si ju uz stihnem kupit, zacala by som asi az od zajtra...len otazka znie, dokedy ju mam ja pit??? ked neviem ci mam ovu alebo nemam 😀
@lucia1002 kup si ju cim skor. Porciovanu taky zeleny obal na pol litra...daj si dva krat denne pol litra..bez Cukru len taku...chut ani pohlad nic moc ale pomaha...pi dajme tomu do 20dc uvidis...alebo testuj ovu testami...zacni niekedy 14dc testovat..a pi kym nezistis ovu...mne hned prvy cyklus ukazali 🙂 len ju pi pravidelne kaxdy den, nesmies vynechat!! Drzim palceky 🙂 jj do konca roka mam zmluvu. Inak mam rten caj este doma mozem ti poslat.
@1234lubka tak vies, ked by si k nemu isla v septembri a porobil ti vysetrenia a uvidis co ti povie...ak by ti nasadil nejaku liecbu, tak mu povedz napriklad ze az od novembra a to by ti stihli predlzit zmluvu a povedala by si im to az po 1.trimestri kedy by ti skoncila skusobna...teda neviem ci sa skusobna dava aj ked predlzuju zmluvu...no dufam ze stihnem dnes kupit...lebo som v robote a domov dojdem o pol 9..jedine az by sa mi podarilo odbehnut na postu a hned vedla je lekaren, by som si ju kupila...nemusis posielat, ved behnem do obchodu..este sa ti mozno zide 😉

@clauduska17 no ved potom sa mi to upravilo, podla ovu testov ovu niekedy 16dc niekedy 20dc. Alebola. Predtym nic...teraz ok. Len tento mesiac som netestovala...tak som v pomykove. Skor som to velmi nesledovala a od 18dc nic...snad uz bola..na 15dc mam v ff poznacene ze "wattery" tak neviem..snad bola niwkedy vtedy. Na 13dc som nadranom taky pych vo vajecniku pocitila ze som sa hned zobudila...