Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@zimmi1 oooooooo no gratulujeem 🙂 🙂 🙂 etsim sa.. ja som uz v skupine majovky 2016 .. daj si do profillu ze si tehu a aj kedy si mala poslednu ms a vypocita ti to tt a hodi ta to do tej skupiny majovky.. ale teda si asi jak ja.. ja zacinam 6 tt... teda az vo stvrtok.. uz si len sdddrzat palce aby vsetko šlo ako ma alebo lepsie povedane aby vsetko slo na vybornu 🙂)
Caute baby,dlho som tu nebola.Chcela by som Vam napisat par viet,mozno to nejakej pomoze.V novembri 2013 som po 8rokoch vysadila antiku ,pretoze sme s priatelom chceli babo.Zacali mi problemy,ze som zacala po sexe spinit ako keby zacinala ms,trvalo to niekolko dni,sex bol bolestivy a neuzivala som si ho,lebo som sa bala,co ak to zaboli.Pravdaze som sla ihned k dr,ta mi nasla ranku na krcku a zacal kolotoc.Lieky som brala asi vyse pol roka kym mi to vyliecila,ale podarilo sa,na to mi zistila ze nemam ovulku,dala mi dufik,nakolko ms chodila len na injekcie.Dufik mi trochu pomohol ze som ms dostala ale cykli boli dlhe.Na to sa mi zacali vytvarat cysty,ktore boleli a pri jednej som skoncila v nemocnici.Zacala som uzivat inoflonic,ten mi nic nepomohol tak zasa dufik.Konecne mi zabral,ms prisla krasne 2mesiace ako mala.V juli mi dr.povedala nasadime inoflonic znovu,tak som zacala vypila som 23sackou a ms uz neprisla,medzitym mi este dr povedala kedy bude ovulka,pretoze som zacala ovulovat,nechcela som tomu verit,konecne.A to mi hrozila operacia
Ále doktorka vravela aby som este pockala.Povedala kedy bude ovulka a este ze som uplne ok
Ze kedy sa mame snazit a verte,neverte vyslo to.som tehotna,sice skore stadium ale som.uplne som sa uvolnila pri milovani,ut som sa nebala ci ma nieco zaboli a vtedy sa to stalo.aj priatel povedal ze sa citil inak
Takze nieco na tom bude,ze psychyka robi svoje,dufam ze som niektore povzbudila a drzim vam palce,nech aj vy najdete tie //
@jasmika dakujem pekne,,,,to spinenie mi zacalo ked som este antiku brala,takze je to mozne,ale brala som len jeden druh,takze zmenou antiky to nebolo.bud.tyzden idem na sono tak sa tesim.akurat ma chce dr dat na pn,koli tym problemom.inak sa citim super,sem tam cosi pychne ale to je ok 😊...ty sa snazis
@janinsita no my sa snažíme len krátko... mam doma už predškoláčku..ale kedže sme v zahraničí.. tak sme sa doteraz nejako obavali mať druhé ze to neutiahneme finančne. kôli vysokému najmu a leasingu ..ale teraz sme si už povedali že plno iných ludí zvlada a my sa bojíme pre blbé peniaze... takže sme sa snažili..no mam dostať menzes v piatok..ale už som nemohla vydržať a včera rano som si spravila test.. no a negatívny je... 😒 tak uvidíme čo bude dalej 🙂
no a je to potvrdene, dnes som bola u gyndosa 🙂 zatial som len nejaky 5 tyzden asi, a o tyzden dalsia kontrola, tak verim ze vsetko pojde hladko a presuvam sa do majoviek, drzim palce, nech vam to vsetkym skoro vyjde 🙂
Ahoj, chcem sa poradiť. Mám 18 a s priateľom sme spolu rok a 9 mesiacov. Reálne som už rozmýšľala nad bábom a budúcnosťou, lenže priateľ má názor (vzhľadom k veku aj normálny), že je ešte skoro. Je to normálne u mňa takéto zmýšľanie? Viem prvoradá je škola, ale...proste došla som do bodu, kedy je mi rodina a budúcnosť prednejšia ako škola a povinne(nariadené) štúdium ďalej niekde na výške.
ahojte, cakame mimi a zostalo nam 11 ks folandrolu, konci 4/2016, ak by ste mala niektora zaujem...
Kočky..nechali sme teda voľný priebeh.. nie že sa doslovne snažíme..ale proste nechranime sa už pred otehotnením..len by som sa chcela opýtať .. Mám už dcérku 5 ročnú a pred nou som potratila dvojičky v 5 mesiaci.. a pri dcérke som tiež preležala.. čo som bola od 5 mesiaca už otvorená na 1,5 .. viete mi poradiť či je teraz už nejaká možnosť nejako tomu predíjsť???nejaké cvičenie, či lieky, či bylinky...dakujem
Ahojte .. tak nam sa miminko nepodarilo udržať a odišlo :( ... tak sa ideme snažiiť ďalej snáď sa to teraz podarí a bude všetko v poriadku 🙂 🙂
@marry97 🙂 par mojich spoluziacok este na strednej malo podobne pocity, takze je to normalne, ale som toho nazoru, ako priatel 🙂 je pre vas este skoro.hlavne- mali by ste potom tuzit obaja, nestaci len, ze ty si uz v tom bode - takze este pockaj, kym dozreje aj on 😉
a dalsia vec je, ze s prichodom dietata sa ti velmi zmeni zivot- na jednej strane je materstvo velmi krasne, pokial si nan dozrela, na druhej tu je kopec obmedzeni, kedze vela veci budes musiet prisposobit rezimu dietatka a jeho potrebam- ja uz jedno dieta mam, tak viem o com hovorim.
a cas, ktory ti zostava, kym zalozite vlastnu rodinu, mozes vyuzit napr. aj na to vzdelanie, alebo na ziskanie dobrej prace, nech sa na babo aj materialne pripravis 😉
ahojte snazilky pripajam sa k vam ...snazime sa 6 cyklus....dnes som 15 dc ...ovu testik bol vcera pozitivny tak pevne verime ze sa to uz teraz podari 🙂
@kristinka95 mrzí ma to.. verím že to už vyjde... 😉
@petkazh držím palčeky 🙂
Ako ste na tom baby? Ja som dnes 25DC, 9 DPO. Teplota sa zatial drzi hore.
@petkazh Nedavame si pozor uz od marca ale neriesila som ani ovu, bt, nic. Teraz je druhy cyklus co som skusila meranie Bt. Ovu testy som tiez skusila ale nepodarilo sa mi vystihnut vrchol tak sa radsej spolieham na graf bt. Vcera som si citala o krcku ale neviem ci sa na to odhodlam. Nechcem sa az tak sledovat.
@kristinka95 velmi držím palce 🙂 len nech silnie. Môžem sa spýtať koľký deň cyklu?? A cítiš nejaké zmeny? mne včera vyšlo podobne ale bojím sa ako čert dnes idem testovať zase. Teraz 2.9 som bola u dr na odberoch taktiež PCO zvýšená hladina testosterónu a iné. A na kontrole 17DC nebol žiaden folikul tak som dúfala že bol skôr a už praskol. Snáď sa nám to podarilo
@eliska811 bolo to ešte pred menzesom ked som zistila čiarku ... potom postupne zosilnievala a potom prišlo krvacanie a samovolný potrat :( ... tak som trošku z toho smutná .. no ale asi to tak malo byť :( .. tak snád nabuduce .. a tebe držím tiež palčeeky aby sa to vydarilo 🙂

jaj baby, tak aj u mna je zmena..stale mi to nedalo, ta cudna menstruacia (9 dni som si trosku pokrvacala vdy len okolo obeda a potom nic- ja ze su to nervy) a stale nezmeneny krcok- sledovala som ho prvykrat, tak som si nebola ista, ci toto je ono..kazdopadne, nedalo mi to a vcera som si spravila test, co mi ostal z dovci, kedze tam som ho nepouzila a dve ciarky 🙂 a teraz som akurat vyprevadzala muza do prace, takze som spravila kontrolny a stale dve ciarky!!! hura 🙂
@zuzulik75 tak mozno budeme spolu aj v terminovke :D :D kazdopadne rano volam gyndosovi a objednavam sa na kontrolu, ak spravne pocitam od poslednej MS, mala by som byt tak 5-6 tyzden 😉