Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Asi som zadala otazku v nespravnej skupine prepacte 🙂
@saska1985 ahoj ,tak nam sa nasa dcerka podarila na prvy sup ,drzhe sme chceli jak bude mala 2 rocky,tak sa nam podarilo zase na prvy sup,ale boli to jednovajecne dvojicky a potratila som v 9tt, tak sme si dali pauzu 2 men.cykly a sli sme na to ,od septembra sa snazime a zatial sa nedari ☹ ,aj preto som bola u gynekologa ,sa mu postazovat ale aj na preventivke ,vsetko poprezeral ,zobral vyter na rozbor,ale vravel ze vsetko je v poriadku ,dokonca ze sa blizi ovulka ,zeby bolo dobre mat teraz manzela doma ,ale manzel sa vrati az o 3 tyzdne ,tak musime pockat do dalsej ovulky,tak dufam ze do leta sa zadari aj nam 😉 😉 😉 ,a tebe tiez drzim prsty,nech uz na leto mozme ukazovat krasne velke bruska 🙂 😉 😉
..nuž kočky, s manželom môžeme začať odznova, ale treba vydržať a nevzdávať sa!! ☹
@sussie1605 nesmut, tento rok je rok kozy a ze vraj je to rok dobry pre plodnost a nove zamestania ;)
@puffu ano a je to tam 5 tyzden 5mm..🙂
Ahojte dievčatá....píšem preto lebo nemam sa komu vyrozprávať a verim že aspon tu najdem aspon jednu jedinu ženu ktorá mi poradí...pochopí ma...neodsudi ma....neviem ako nazvať ten stav ktorí momentálne prežívam...prave som si urobila test..vyšiel pozitívny..no ja necítim nič..neviem či sa mám smiať či mám plakať....mám dvoch chlapčekov..jeden ma 5 rokov..druhý dva....su to moje najvacsie lasky..da sa povedať že mám štastnu rodinu manželstvo...no ked som sa konečne začala tešiť že už malý pojde pomaly do školky a ja začnem naplno žiť v spoločnosti medzi ludmi...chodiť do práce...tak prišlo toto napriek tomu že sme používali s manželom ochranu...neznašam sa za ten pocit....nie je to pocit že dieťa nechcem ale proste predstava že to začne zase odznova všetko a tri deti...ja neviem či mam na to dostatok sil...neviem čo mam robiť...dieťaTKO SI URčITE NENECHAM VZIAť LEN NEVIEM AKO SA ZAčAť TEšIť??? :( som zufala...predstava toho všetkeho..je to strach alebo?pokladam sa za dobru mamu ale toto sa nemalo stať..nie teraz ... :(dakujem za vypočutie a dufasm nebudem len odsudzovana za moje pocity...
@tendergirl1224 ahoj, ech, neviem ci si napisala do dobrej skupiny, kedze tu sa baby snazia mat babo 🙂 ale nevadi v pohode. Ja sice deti nemam, tak neviem ci moj nazor bude ten co chces pocut. ROzumiem, ze si sa zacala tesit, ze budes moct viac spolocensky zit, pracovat atd. Z mojho pohladu, mas asi len dve moznosti. Bud si nechas babo vziat - co ale pises ze nechces. alebo sa to pokusis vstrebat a prijat tak ako to je. Nic sa nedeje bez priciny a nejaky dovod to urcite ma. Ved kym porodis, mas esste cas chodit do spolocnosti, sice nebudes pit alebo tak, ale stretavat sa s ludmi mozes.. Zacat sa tesit, no mozno to pride casom, ked sa s tym zmieris, ekd to prijmes. ked uvidis na monitore atd.
No asi som ti velmi neporadila, ale z mojho pohladu mas len tieto dve moznosti... Mozno sa skus porozpravat s manzelom...
@sabinka123400 tak to je super, uz nech lekar zazrie cinnost srdca a uvidis ze ta caka prijemne tehulkovanie so statsnym koncom...inak vasi uz vedia? Mari sa mi ze si cosi niekedy spominala ze sa bojis ich reakcie alebo si ta mozno iba s niekym pletiem..
@tendergirl1224 podla mna je vela zien ktore maju rovnake pocity, mozno radost pride neskor, mozno nepride ale ked dieta porodis a zacnete si na seba zvykat tak to potom pojde a budes ho mat rovnako rada ako tvoje prve deti...potrebujes to iba vstrebat, mozno ked pridu prve kopance tak to budes brat inak...ono je to vsetko o tom ako si to zariadis s manzelom, ved zena na materskej nemusi byt iba doma, moze sa realizovat aj popri tom, kazdemu vyhovuje nieco ine, uvidis ze aj s troa detmi najdes cestu ako budes stastna a spokojna a o par rokov si ani na to nespomenies ze si bola z tehotenstva nestastna..
@sabinka123400 citala som tvoju diskusiu ... mrzi ma to.. a mrzi ma, ze si nemozes teraz naplno uzivat stastie. Ale uvidis vsetko sa casom utrasie a budes moct byt aj s babatkom stastna.. drzim palce..
@puffu no to bol partner ale aj som sem dala diskusiu ze on babo enchce a povedal ze mu to je jedno ...mamina sa tesi samozrejme aj mu povrdala ze moze byvat snami kedze sme same dve....ale neviem uvidime
@sabinka123400 potom som tu diskusiu zazrela vo fore, tak to ma mrzi ze nemas oporu prave u partnera..ale tak ak ta mamina podporuje a pomoze ti tak to je super, mozes sa opriet o nu...v podstate nikdy nevies co ti prinesie buducnost, mozno s tym tvojim partnerom ostanete, mozno nie..mozno na teba caka nieco omnoho lepsie...my sme krstni rodicia dievcatku ktore otec tiez nechcel, sesternica povodne vybavovala svadbu, nakoniec ju nechal, ma inu, ona bola mozno 5-6mesiaci tehotenstva, hoci boli tazke chvile ale zvladla to, aj s podporou rodiny, a mala je fakt krasna a nedala by ju za nic a myslim si zeby to cele absolvovala opat kedze ma to najkrajsie co moze mat, a to su obaja po 30tke a boli spolu neviem ci 12-14rokov a viac
takze urcite to zvladnes..🙂 clovek dokaze a znesie viac ako si mysli...
@butterfly333 ano vsak uz je po decembri tak co??? xixi
no ja mam 2 deticky a podarili sa na prvy raz a rozhodli sme sa pre treti kusok, tak dufam, ze to vyjde ako tie dve, vsetkym drzim palce. 😉
Ahojte ahojte 😉 Pridavam sa k vam snazilkam. Pokusame sa o druhe dieta uz skoro 7 mesiacov a stale nic ..Ale verim, ze co chvila sa nam to podari! U mna sa blizi ovulacia, tak uvidime co prinesie ..Kazdej jednej drzim palce 😵
@eri28 ja uz na to kašlem nebudem už merat ani ovu testy robit.
Ahojte. Mozem sa k vam pridat? 🙂 Tetaz cakam ms a po nej sa zaciname snazit. Prvy syncek sa nam podaril na druhy krat. Tak snad to takto super pojde aj teraz. Zatial pijem iba femibion 🙂
@butterfly333 najlepsie. mna dnes nedosla mrcha som ako na ihlach
Ahojte! Tak ako tak čítam tak je nás snažiliek veru dosť. My už máme doma 3,5 ročného synátora a od novembra sme začali pracovať na súrodencovi. Nie je to síce až tak veľa, ale mám toho plnú hlavu. V týchto dňoch som mala ovulačné dni, (teda podľa mojich výpočtov a podľa cervikálneho hlienu). Nerobím si "zatiaľ" ovulačné testy (a dúfam, že ich už ani nebudem potrebovať). Chcela som vlastne napísať, že pri prvom dieťatku som to tak nebrala. Proste sme sa rozhodli, že chceme bábo a po vysadení HAK som za 2,5 mesiaca otehotnela. Teraz neviem, či je to aj vekom (mám 31), že to tak zodpovednejšie nejak prežívam, sústredím sa viac na moje telo. No proste mám toho plnú hlavu.
@eri28 ahoj no čo prišla?
@butterfly333 ahoj este nieeeeee
Ahojte, pridávam sa aj ja medzi vás... 🙂 rozhodli sme sa, že si prestaneme "dávať pozor" a skúsime popracovať na babatku... teraz už len čakám na výsledok... dnes mi mala prísť mrcha, ale zatiaľ mešká... tak sa rozhodujem , či ešte počkám, alebo spravím testík....držte palce... 🙂
@cassie2323 drzim palce, aj my s manzelom sa snazime no uz dlhsie a velmi tuzime...
@adriana1312 no tak nech sa vám to čím skôr podarí... drzim palce...
@cassie2323 dakujem, dnes som mala dostat kramy a zatial nedosli, ale nejdem sa tesit dopredu. Uz som mala aj minuli mesiac take predtuchy, ze som v tom a dostala som 😒
@cassie2323 a pockaj este s tesom aspon 3 dni. Ja uz si testy nerobim. iba keby mi meskali asi tyzden si spravim. Daj vediet ci sa zadarilo.drzim ti palceky.
@adriana1312 no jasne... dam vedieť... 🙂 ja by som to najradšej vedela hneď.... ale to sme asi všetky také
@cassie2323 😀 to ano lahko sa hovori, ale poznam to 🙂 prvy mesiac ocakavas?

Babulky prosim vas mali ste niektora po IVF (metoda ICSY) rozhadzany cyklus?