Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@sisaaaaa Ahoooj vitaj 🙂 fuh tak manžel si to riadne naplánoval. Držím teda palce aby sa to podarilo tak ako chcete 🙂... My sa neriadime nejakým heslom že musí byť také a také u nás je top topov najmä zdravie 🙂 či už bude baran alebo váha je v konečnom dôsledku jedno. Veľa záleží aj na výchove ale to je môj pohľad 😉
@bea0802 vidím že sme si sadli 🙂 ... nevadí aj váha má svoje čaro 🙂 teda myslím :D ... Juj to ste riadne dlho spolu to je krásne 🙂 daj mi hneď vedieť ako princeznovsky si sa mala a ako si si všetko užila teším sa 🙂 a koláč môžeš poslať tiež teraz by som vraždila za nejaký veterník :D
@moncicip si zlatíčko kde to mám prísť ? 😀 a prosím ťa nech neni len jeden lebo to by mi bolo asi málo 😀
@dzanem ahoj ahoj drz sa a psíky kvitujem trošku na iné myšlienky pri nich prídeš 🙂
@sisaaaaa Juj tak to máš super aspoň vieš čo ťa čaká a neminie pri naplánovaní dopredu 😀 ... verím že sa podarí 🙂
@niks23 zlaticko...ja takto fičím na mojasvadba..a teraz ked sa to blizi nejako plynule prechádzam sem 😀 môj uz je v šoku ze uz dalsi portál ? Ja som myslel ze to po svadbe konci no potom sa dozvedel ze je aj modrý koník uz sa len neskutočne smial zo mňa 😀 ale ked to je take super...ženská logika je iná ako chlapska rada si pokecam s babami 😀
@moncicip jooooj waaaau tak to bude riadny trip 😀 skočím vás pozrieť asi obe 🙂 juuuj ale podmienka je že si dáš so mnou 😝 😅 a polka oktobra sú váhy 😀 takže celá ja 😀 😀 😀
@bea0802 juuuj ja som Žiar nad Hronom neďaleko Banskej Bystrice ak budete mať cestu tak sa ozvi zbehneme na kávu 🙂 dnes máš čo v pláne? 🙂

@niks23 🙂 ano veru ze najkrasi aký som si mohla priať ...čakali sme presne 8 rokov a 5 mesiacov na nasu svadbu (toľko budeme spolu na našej svadbe 😀 ) ....ano váhy sú nerozhodne no ale my vodnari s nimi vychádzame dobre 😝
@dzanem no je to pochopiteľne..určite to zasiahlo aj jeho + starosti okolo bytu....tak teraz hlavne napravte svoj vzťah začnite opäť spoznávať jeden druhého sustredte sa len a len na seba ...A ktovie možno priletí ,,bocian" popri tom 🙂.....ak by to boli kanárske tak by to bola fuerteventura 🙂 dakujem za radu 🙂