icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

bea0802
20. jan 2015

@niks23 🙂 ano veru ze najkrasi aký som si mohla priať ...čakali sme presne 8 rokov a 5 mesiacov na nasu svadbu (toľko budeme spolu na našej svadbe 😀 ) ....ano váhy sú nerozhodne no ale my vodnari s nimi vychádzame dobre 😝
@dzanem no je to pochopiteľne..určite to zasiahlo aj jeho + starosti okolo bytu....tak teraz hlavne napravte svoj vzťah začnite opäť spoznávať jeden druhého sustredte sa len a len na seba ...A ktovie možno priletí ,,bocian" popri tom 🙂.....ak by to boli kanárske tak by to bola fuerteventura 🙂 dakujem za radu 🙂

niks23
20. jan 2015

@sisaaaaa Ahoooj vitaj 🙂 fuh tak manžel si to riadne naplánoval. Držím teda palce aby sa to podarilo tak ako chcete 🙂... My sa neriadime nejakým heslom že musí byť také a také u nás je top topov najmä zdravie 🙂 či už bude baran alebo váha je v konečnom dôsledku jedno. Veľa záleží aj na výchove ale to je môj pohľad 😉

niks23
20. jan 2015

@bea0802 vidím že sme si sadli 🙂 ... nevadí aj váha má svoje čaro 🙂 teda myslím :D ... Juj to ste riadne dlho spolu to je krásne 🙂 daj mi hneď vedieť ako princeznovsky si sa mala a ako si si všetko užila teším sa 🙂 a koláč môžeš poslať tiež teraz by som vraždila za nejaký veterník :D

bea0802
20. jan 2015

@sisaaaaa ahoj vitaj medzi nami súhlasím s tvojím mužom tiez som na znamenia ja by som chcela vodnára po mne 😀 a este jedno strelca :P sú to dve najlepšie znamenia vo zverokruhu 😀 držím palce nech sa zadari....ale samozrejme to neovplynime 😀 hlavne nech je zdravucke

dzanem
20. jan 2015

@bea0802 posnazim sa 😉

moncicip
20. jan 2015

@bea0802 @sisaaaaa Heh ja som vodnar, moj muz strelec, maly je panna a uvidime co bude stvrty clen 🙂

moncicip
20. jan 2015

@niks23 prid sem pozyvam ta na ten veternik nech nemas na krku trestny cin 😆😆😆

sisaaaaa
20. jan 2015

@bea0802 ďakujem za privítanie🙂 som s manželom už 7 rokov , takže viem a áno aj svokra je strelec, aj najlepšia kamoška je strelec🙂) ja som býk, tiež si nemyslím, žeby to bola katastrofa 😀

dzanem
20. jan 2015

@bea0802

@niks23

baby zatial sa majte,drzte sa a dakujem

bea0802
20. jan 2015

@moncicip 😀 ja som vodnár môj muž panna tak treti člen bude strelec ? 😀

sisaaaaa
20. jan 2015

@niks23 súhlasím, ja sa len smejem na tom, lebo on je vo všetkom puntičkár a všetko má naplánované 3 kroky dopredu, takže ak sa mu aj toto podarí, vôbec sa nebudem čudovať 😀

bea0802
20. jan 2015

@niks23 určite sme si sadli 😝 .....jasné dám hned vediet ako bolo...kolaciky pošlem nech nevrazdis 😀 😀 a ty daj hned vediet ako pokračujete ci to je bábätko juuj dúfam že ano 😅

niks23
20. jan 2015

@moncicip si zlatíčko kde to mám prísť ? 😀 a prosím ťa nech neni len jeden lebo to by mi bolo asi málo 😀

@dzanem ahoj ahoj drz sa a psíky kvitujem trošku na iné myšlienky pri nich prídeš 🙂

@sisaaaaa Juj tak to máš super aspoň vieš čo ťa čaká a neminie pri naplánovaní dopredu 😀 ... verím že sa podarí 🙂

bea0802
20. jan 2015

@sisaaaaa určite nič nieje katastrofa ... Záleží po kom to dite je čiže ak ste v pohode vy bude aj ono 😀

bea0802
20. jan 2015

@dzanem nemáš zaco aj ty sa drz a potom napíš ako to ide 🙂

niks23
20. jan 2015

@bea0802 ja som tu každý deň ešte aj o pol noci som sem prišla pozrieť 😀 drahý ten už iba krúti hlavou a číta čo sa tu deje so mnou 🙂 takže má prehľad aj ten 😀 😀 tešííím sa na fotky, na tvoje zážitky a najmä na kolááááče 😀 😀 😀 😀

moncicip
20. jan 2015

@niks23 kosiceeeee 🙂 ked bude malo kupime cely vagooon 🙂

bea0802
20. jan 2015

@moncicip aj ja som kosiceeee 😀

moncicip
20. jan 2015

@bea0802 no zalezi od toho aky je tvoj muz sikovny 🙂 K je moj taky sikovny ako pri prvom tak to bude cca polka oktobra a to netusim Ke je znamenie vtedy.

moncicip
20. jan 2015

@bea0802 a ktora cast?

bea0802
20. jan 2015

@niks23 zlaticko...ja takto fičím na mojasvadba..a teraz ked sa to blizi nejako plynule prechádzam sem 😀 môj uz je v šoku ze uz dalsi portál ? Ja som myslel ze to po svadbe konci no potom sa dozvedel ze je aj modrý koník uz sa len neskutočne smial zo mňa 😀 ale ked to je take super...ženská logika je iná ako chlapska rada si pokecam s babami 😀

niks23
20. jan 2015

@moncicip jooooj waaaau tak to bude riadny trip 😀 skočím vás pozrieť asi obe 🙂 juuuj ale podmienka je že si dáš so mnou 😝 😅 a polka oktobra sú váhy 😀 takže celá ja 😀 😀 😀

@bea0802 juuuj ja som Žiar nad Hronom neďaleko Banskej Bystrice ak budete mať cestu tak sa ozvi zbehneme na kávu 🙂 dnes máš čo v pláne? 🙂

niks23
20. jan 2015

@bea0802 odpadnem 😀 ja teda potom plynuje prejdem na mojasvadba ale ešte mám čas kým nemám prsteň na prste 🙂 ... si úžasná smejem sa neskutočne 😀 😀 aspoň že to chápe a smeje sa z toho však čo iné mu ostáva resp. im 🙂

bea0802
20. jan 2015

@moncicip to sú váhy...dobre znamenie 😀 ja terasa a ty ?

moncicip
20. jan 2015

@niks23 jasne ze si dam ze vahas 🙂 kludne aj 4 🙂 ak si ty das so mnou aspon jeden puncovy 🙂

moncicip
20. jan 2015

@bea0802 Ja kvp.

niks23
20. jan 2015

@moncicip jasné aj punčááák môže byť 🙂 ja už obedujem som nevydražala do 12:00 😀 😀 😀 ako sa dnes máš ? 🙂

bea0802
20. jan 2015

@niks23 Haha asi dva týždne do zadu sme išli okolo žiaru 😀 ze mojko čo robime dnes? Ja vravím neviem pobal sa ideme do Prahy 😀 ok nehadam sa 😀 keby sme sa poznali zašli by sme 😝 ....teraz bábätko a potom svadba to bude krása taká mala druzicka alebo družba 🙂

moncicip
20. jan 2015

@niks23 ja mam obed za sebou, lebo o pol hodinu idem do prace ..... deticky uz cakajuuu 🙂

bea0802
20. jan 2015

@niks23 a dnes učiť sa budem 😒 .....no a vecer vonku niekde pôjdeme ked príde dráhy z práce 🙂 a ty ?