icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

drobcek8992
21. jan 2015

Ahojte zienky 🙂
nebola som tu par dni a ako vidim, rozkecali ste sa na maxa 🙂 Len tak dalej.. 😉

@niks23 Ako sa citis? co sa deje u teba? Videla som pripsevok od teba, ze si robila test, no vysiel tak vselijako..
Ja som este neurobila ten druhy, este stale cakam, obavam sa, ze nevydrzim a potom budem zasa sklamana.
Mrska este neprisla, prsia bolia aj nebola, neviem, co si mam mysliet. No z druhej strany, ani tak nad tym nemyslim, som zaneprazdnena pracou. Ved aj vcera, prisla som tak neskoro domov, otvorila som dvere a tam iba nas kocur-Kacper. Chvalabohu, ze aspon on, aspon som sa mala do koho pritulit. Priatel ma nocne , chodi domov rano, vobec sa nevidime, na zaplakanie situacia..
No najhorsie na tom vsetkom je, ze mam pocit, ze neviem vydrzat sama so sebou.. Su okamihy, ked mi tecu slzy a ja neviem sama preco alebo o co vlastne ide... a su situacie ked sa smejem, ako keby som sa nacpala.. ale inak pekny den, no nie ? :D 😀

niks23
21. jan 2015

@drobcek8992 Ahoj bolí ma v podbrušku prsia mam také že na nich ani spať nemôžem a je mi fakt že zle. Strieda sa to. Chvíľku myslím že nestihnem dobehnúť na wecko a chvíľku zase v pohodičke. Robila som tie testy rôzne značky pre istotu tak hádam ma neošudili oba naraz. Ráno som si ako zvyčajne chcela urobiť raňajky cereálnu žemľu so šunkou a zeleninou a zacítila som pečivo a utekala som čo najďalej 🙂 ... aspoň takto sa cítim ja 🙂

babo78
21. jan 2015

@niks23 Ahoj velmi gratulujem. JA som si vcera tiez presne robila test, lebo mi uz 10 dni meska menzes, aj ked som neverila lebo sa mi to stavalo casto ze mi blbol a velmi a vysli tam dve ciarky. Tiez to spracovavam po tolkom snazeni a umelom oplodneni a nakoniec sa to podarilo prirodzene🙂 Nemozem stale tomu uverit, asi si tiez este urobim cez vikend druhy test a buduci tyzden pojdem lekarke. Drzim ti silno palceky, viem presne co prezivas🙂

drobcek8992
21. jan 2015

@niks23 ooo Moja, to vyzera nadejne, ale no zatial sa netesme, pokedy to nemas potvrdene.
Hovoris, ze ti smrdi zemla? :D ja mam tak s mliekom.. Kazde rano, pred tym nez idem na autobus, vypijem pohar mlieka, aby mi nebolo zle, lebo nestiham ranajkovat. No i vlastne vcera, ked som si naliala mlieko a prilozila pohar k ustam .. citila som vsetko mozne, ale nie mlieko 😀

drobcek8992
21. jan 2015

@babo78 Gratulujem, uz len nech to lekar potvrdi a spokojne tehulkovanie 🙂

babo78
21. jan 2015

@drobcek8992 Dakujem krasne. Stale narabam s tou myslienkou velmi opatrne.

tinni
21. jan 2015

Ahojte kočky, gratulujem tehulkam 🙂 aj ked sa nezapajam do konverzacie, rada vas citam... Aj ja planujem tento rok babatko, ale chcela by som az v septembri, zaciatkom septembra budeme mat svadbu a potom sa snad zadari 🙂

niks23
21. jan 2015

@babo78 jeeeeeej to je krásne že sa to práve takto podarilo. Prišiel ten správny čas podľa mňa 🙂 ... Hlavne veľa oddychuj a nenamáhaj sa 🙂 ... verím že tie dve čiarky tam budú aj o týždeň aj o dva 🙂 nech bruško krásne rastie 🙂

niks23
21. jan 2015

@drobcek8992 ja mlieko piť nemôžem mám intoleranciu laktózy do mňa by mlieko nenalial nikto ani keby tú intoleranciu nemám 🙂 zbytočne to zaťažuje organizmus odvápňuje, takže ja radšej spravím makovú tortu bez múky plnú vápnika a to mi bude stačiť 🙂 uvidím čo povie lekár ešte dva týždne ma aj porazí čakať 🙂

niks23
21. jan 2015

@tinni Ahooooj krásne naplánované 🙂 budem držať palce 🙂 .... Aká zlatá že rada vás čítam to je milé 🙂 ... ja som myslela že tie nevoľnosti prídu až po nejakom mesiaci ale fuh mýlila som sa resp. neviem ani ktorý týždeň to môže byť ale už mi býva poriadne zle, takže radím až po tej svadbe aby ti na nej nebolo zle 🙂

babo78
21. jan 2015

@niks23 Dakujem ti velmi krasne. Urcite ano, po novom roku sa vela zmenilo, prestahovali sme sa s priatelom k nasim, prisli sviatky, pohoda to asi vsetko tomu dopomohlo. Rovnako ti prajem aby to len a len silnelo🙂

tinni
21. jan 2015

@niks23 ďakujem, snáď to vyjde, keďže mám trošku zdravotné problémy a už tiež nie som najmladšia 😀 ja už mám 8 ročnú dcérku, pri nej som celé tehotenstvo nemohla poriadne jesť, takže viem, o čom hovoríš. Prajem ti krásne a bezproblémové tehu 😉

niks23
21. jan 2015

@babo78 ďakujem my sme sa sťahovali do svojho pred dvoma týždňami takže som na to ani nemyslela nebolo kedy 🙂 veľa vecí sme zariaďovali a jedno s druhým 🙂 ďakujeeem verím že to dobre dopadne 🙂

niks23
21. jan 2015

@tinni juuj ďakujem taak to už máš doma slečnu 🙂 ... treba skúsiť a veriť 🙂 držím palčoky...

tinni
21. jan 2015

@niks23 v septembri určite začneme, ak sa dovtedy nezadarí náhodou 😀

niks23
21. jan 2015

@tinni nooo aj to je možné 🙂 ... ja som teraz na vážkach normálne že či je to fakt pravda 🙂 ale príznaky zatiaľ mám tak uvidím testnem ešte ráno 😀 ma tu trošku zneisťujú niektoré ženušky 🙂

babo78
21. jan 2015

@niks23 Skus mysliet pozitivne a sebe a svojim pocitom🙂

niks23
21. jan 2015

@babo78 verím tomu čo cítim 🙂 ale som váha 😀 tak ma sem tam napadne aj niečo iné... ale toto sa nedá prehliadnuť tieto všetky príznaky 🙂

babo78
21. jan 2015

@niks23 Tak nerozmyslaj nad tym, mna tiez velmi bolia prsia hlavne pri dotyku a lahnut si na ne uz vobec nie. Tiez mas tie priznaky, plus vone.🙂

niks23
21. jan 2015

@babo78 no áno presne tak nejako 🙂 ... cítim sa zvláštne nie ako pred tým 🙂 včera už keď som išla do práce som si tak hovorila že asi som tehotná že sa nejako inak cítim. Aj som to písala drahému a on že zrejme áno lebo tie moje chute a hormóny sú zaujímavé v poslednom čase 😀

babo78
21. jan 2015

@niks23 Tak vidids, nieco to musi urcite znamenat🙂 MY sme sa tiez presne vcera o tom bavili, lebo som si nemala co obliect do prace lebo som mala vypukle, viditelne brusko🙂

niks23
21. jan 2015

To ja mám bruško aj bez toho aby som tam niečo mala 😀

dzanem
21. jan 2015

@dzanem resp. pomylila som sa, mala som spontanny potrat(((((

tinni
21. jan 2015

@niks23 ja myslím, že je to úplne jasné 😉

niks23
21. jan 2015

@tinni ďakujem a daj vedieť potom ako to prebieha u teba a ako svadba a všetko 🙂

tinni
21. jan 2015

@niks23 Jasne 🙂 tak ja to mam este daleko, hlavne svadbe sa teraz venujem 🙂

niks23
21. jan 2015

@tinni to sú také pekné starosti aj radosti 🙂 ... fotečky chcem potom vidieť 🙂

tinni
21. jan 2015

@niks23 to áno, už mam kúpené svadobné šaty, tak sa z toho teším 🙂 ale aj teba teraz čakajú také príjemné starosti, podľa mňa tehotenstvo je najkrajšie obdobie v živote ženy, aspoň ja som to tak vnímala

sonika696
21. jan 2015

ahojte kocky.. rada by som sa zapojila, pretoze aj my sme sa zacali snazit o babatko... sme spolu uz 5rokov a jeden vecer sme si povedali ze to mozeme skusit s babom... zahodili sme kondomy a snazime sa drzim palce snazilkam ktore sa tak isto snazia ako my....

sonia.
21. jan 2015

@niks23 Nenechaj sa zneistit, je to u Teba uplne jasne - nielen priznakmi, ale aj krasne pozitivnymi testami 😉 . Tu nie je o com...
Kludne si urob este test, aspon sa potesis hned zrana 🙂. A k dr. kedy pojdes? Nech potvrdi a pozrie, ci je vsetko tak ako ma byt. Na to som ja vzdy cakala - nech povie, ze je tam kde ma byt a uz som sa len tesila a tesila 😉 .