Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Ahojte baby.....my sme sa začali snažiť o bábätko v novembri 2014 a zatial nič. Tiež sme si povedali, že ideál by bol keby zostaneme tehotný po lete 🙂 aby sme stihli letnú dovolenku. No postupom času zisťujeme, že to nie je celkom tak ako sme si predstavovali a v súčasnej dobe nám je jedno či to bude pred letom počas leta alebo po lete.....čím skorej tým lepšie....najlepšie už dnes 🙂
@niks23 Mne bolo tiez dnes trosku tachsie ako vcera nez som odisla do prace, potom ma to ako tak preslo ale dost ma bolela hlava. Skus az tak vela nepit lebo aj to zatazuje zaludok a hlavne nepi bylinkove caje, ja mam v termoske cistu vodu a v nej citron. Teraz som vypila stavu co mi vcera nabalilo krsniatko z cvikle, ananasu a mandariniek. Skus skor taketo nieco.
@niks23 @babo78 heh ja som tiez byvala smadna ako tava to je tusim bezne hihi. No baby ja som si pri prvom 28.12 robila test a 30.12. Mi hned dal lekar termin takze ja som to vtedy mala potvrdene relativne rychlo. Ale zas mne v tom case ms chodil presne ako svajciarske hodinky. Uvidime co a ako bude teraz a hlavne kedy.
Ahojte baby my sa snazime od seprembra a stale nic tento mesiac som uz nevladala zase riesit sledovanie ovu a ovu testy tak som to nechala tak kupila som si inofolik ktory beriem 4 den tak som zvedava co bude buduci cyklus teraz by som mala byt po ovulke. Ale kedze snazenie bolo iba ked sme chceli tak netusim ci sme sa trafili. Aj vam uz dochadza nadsenie ako mne? Je to tazke kazdy mesiac cakat a nic. Teraz by mala dojst M okolo 3 februara tak nech rychlo pride aby bol uz dalsi cyklus.
@babo78 tusenie??? Absolutne ziaaadne. My sme sa kazdy den spolu milovali 😀 takze ani len tusenie nemam. Uvidim co mi povie lekar ked tam pojdem len to cakanie do 3.2 ma asi porazi 😀 skus zavolat a daj vediet co povedala som zvedava 😉
@moncicip ja pijem ako zavodna kobyla prisaham bohu 😀 joooj fakt tak skoro??? To je super ja este dva tyzdne musim cakat. Take zobudenie joooj aapon keby eura nejake doniesla 😀
@kmirkak ahooj drzim palce. Musi to byt tazke ze od septembra nic. My sme sa vcera dozvedeli ze sa podarilo a praktickymi sme skusali od polky decembra. Nepocitali sme nic. Len som mala asi zo dva krat nohy hore vylozene 😀 som to niekde citala a sme sa na to chytili ale potom som prestala aj s tym 🙂 ze vsak ked to bude mat prist tak to pride. A ono to fakt prislo. Nalad sa na pozitivne myslenie nesustred sa na to. Prve testy ked sme robili a nic tak som to nevedela predychat a tak som potom proste vypustila z hlavy ze babo lebo som to zacala prehanat. A prislo to 🙂 klop klop klop radsej zatial 😉
Baby trošku od veci téma,ale nie je tu niektorá, ktorá má atopický ekzém a už je tehu? Či sa niečo zmenilo,alebo nie...Ja sa trápim odmalička, tak som zvedavá, či je šanca na lepšie výhliadky počas tehotenstva🙂 Vďaka🙂
@moncicip ja este nemam doma malinke co by ma zabavilo. Priatel chodi z prace o dost neskor ako ja, som sama doma... takze aj ked nechcem, stale mi mysel zabludi k priznakom :D
dievcata tak ja som tu bola na zaciatku januara; dlho som tu nebola; tak si vas pomalicky citam; vsetkym s 2 ciarkami blahozelame!!!!! tesime sa s vami; u nas urcite nic - nebolo kedy 😉 my sme sa stahovali bolo toho na nas vela; este sem tam nieco dokoncit; takze my cakame za chvilu MS; budem vas citat dalej a budeme aj pisat; hlavne POZITIVNE MYSLIET!!!!!!!! TESIT SA ZO ZIVOTA!!!!!!! a tie 2 ciarky // kazdej pridu!!!!!! kazkdej z nas!!!!!!!!!
@kmirkak neboj; za chvilu aj u vas budu //; len na to netreba velmi mysliet; ono ked to najmenej cakas tak vtedy to pride; a zase ked sa snazis silou mocou a stale a stale ... tak sa nedari; a ved pol roka to nie je az tak strasne dlha doba; urcite sa pri dalsej ovulke zadari!!!!!!!!!!! ja zatial nic neberiem; ani nic nemeriam ani nic nesledujem; ked to ma prist atak to pride aj bez toho; s prvym dietatkom to bolo tak akurat; tak verim ze aj teraz to tak bude; a ako som uz pisala treba mysliet pozitivne!!! tesit sa zo zivota!!!! a urcite sa najblizsie zadari!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂
@kika52621 presne ako si pisala; niekedy to naplanujeme a az preplanujeme - a potom sme len smutni vsetci z toho lebo sa nedari; poznam vela dievcat aj mamiciek co planovali - a tak naplanovali ze uz je neskoro; takze najlepsie asi neplanovat; a dovolenka bude potom este krajsia!!!!! radostnejsia!!!! drzime palce!!! 🙂

Dobre ranko zienky 🙂