Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@rusalka999 Ahoj ale ani mi nehovor... čo chute skôr stále len bolesť žalúdka a také veci. A priberam do kelu musím začať cvičiť či čo 🙂
@rusalka999 a ty ako?? čo nové?? 🙂
@niks23 chudnut budes ked sa nabehaš okolo drobca 🙂 u mna to vyzerá na 4tt 4d 😎
@rusalka999 krááááááásne gratulujem 🙂 no ved ano ale o chvilku budem ako veľryba 🙂 drahý povedal že je mu jedno ako vyzerám že však to potom dáme dole že to nemám hrotiť 🙂
@niks23 ďakujem. Tak to ti povedal dobre 🙂 Dôlezite aby mal drobec vsetko co potrebuje, dnes co citam tak máloktorá zena má bezproblemove trehotenstvo.
Ahojte baby viete mi niektora poradit ako je to s plodnym hlienom?
@rusalka999 vieš čo a ja mam intoleranciu laktózy a včera som si dala smotanové cestoviny tak mam trošku výčitky ale nedokázala som odolať 🙂 tak snáď drobec bude v poriadku 🙂
ahojte pripajam sa aj ja do skupiny snaziliek 🙂 snazime sa uz od maja minuleho roka a stale nic tak dufam ze tento rok sa nam to podari .... v maji som vysadila HAK ktoru som brala 7 rokov no cyklus mam uplne rozhadzany, vraj mi vajicko nevychadza z vajecnikov tak ja uz som zufala .. kazdy mesiac musim k Dr. lebo nikdy nepride samo od seba tak ako ma, vzdy len vyvolavacky a nie zeby sa mi to upravilo ... kyselinu listovu beriem uz asi pol roka a 2 tyzdne uz skusam Gynex citala som ze to upravuje cyklus tak som zvedava 🙂
@maximirka ahoj,, no ty si presne ako ja,,,, 3xdo mesiaca na gynde, stále to isté,,, vyvolavacka,,, čakať, či príde,,,, skús alchemilku žltozelenu myslím si že mne pomohla, lebo 2mesiac sa mi menzes spúšťa sám,,, no spinenie, ale občas aj krv,,, tak už na vyvolavacky nepôjdem a nechám to tak,,, aj mne doktorka povedala že ovu nemám,,,, a začala som inofolic ešte brat
@janinsita takze si uz nebola na vyvolavacke?to je super ja alchemilku tiez pijem od 1dc do cca 10 dc
@lucinka3289 no nebola ale tu krv len pri cikani, inak spinenie,,,, doktorka má dovolenku tak budem volať bud týždeň,,, ja si myslím že to môžem brat ako menzes či,,, ty ako
@janinsita no neviem ci to mozes brat ako ms.vsak uvidis co ti povie.my snazilkujeme tak uvidime ci to vyjde tento mesiac dnes som 14dc.
@lucinka3289 no uvidím čo mi povie,,, lebo tie vyvolavacky by som už nerada dávala,, ak sa to nenapravi tak pôjdem aj ja do toho sanatoria,,,
@janinsita ďakujem krásne 🙂
@kacero007 ahoj. tak to sme na tom rovnako..mne polovička stále chodí na 10-dňovky takže je to trošku zložitejšie s plánovaním tehotenstva..ale hádam sa nám zadarí čo najskôr
@niks23 Ahoj bola som vcera u lekarky na ultrazvuk, ale nevedela nast akciu srdiecka, ale potom sa jej zazdalo ale radsej ma poslala do ruzinova nech ma pozruju aj tam ale dali mi az o tyzden termin lebo maju vela objednanych pacientiek, ale pristup desny ked som tam volala si ma posuvali ako horuci zemiak. Lekarka tipuje ze som v 8tyzdni aj ked podla menzesu to vychadza na 9+1, drobcek za dva tyzdne narastol. Uz mi vypisala knizku ale zatial si ju nechala az po ultrazvuku mi ju asi da. ty ako, mas nieco nove?
Ahojte, tak doktorka mi povedala ze som 5tt+5. Len este bol viditelny len vacok, tak zase citam blbe prispevky o prazdnych vackoch. Asi mi sibe, len si to privolam, idem radsej knihu citat (mam totiz prazdniny), tak vylihujem. :D
@babo78 Ahoj ahoj sa jej to nezda s tym srdieckom? hmm drzim palce aby to dopadlo co najlepsie... ale az o tyzden?? teraz mas byt tyzden v strese ze co sa deje. Keby si im zamavala nejakou bankovkou nasli by miesto aj hned toto zdravotnictvo je normalne ze biznis v bielych plastoch prisaham bohu... My ideme az 3.2. na krv to ani neviem ci mi budu robit ultrazvuk. Som nespokojna s tym mojim lekarom nvm ci tam dlho ostanem. Pretoze aj ta jeho sestricka to je vlastne jeho zena ten pristup. Ako volali mi aj napriek tomu ze vysledky boli dobre z cytologie tak mi zavolala ze je to v poriadku a ze sa na mna tesi ale niekedy je taka no viete ste tehotna tak co ocakavate ze vam bude dobre prvy trimester je taky ze zenam byva zle a musite to len vydrzat vy ste chceli dieta tak ste sa na to mali pripravit. Odpalkovala ma. Vies a povie mi ze zhruba 4 tyzden ked som tam bola ale nepovie mi ako napriklad tebe ze 9+1... jaaaj normálne som nasrana :(
@dafnia Ahooooj tak super potichucku gratulujem. Vobec sa nestresuj ja som bola zhruba v 4 tyzdni na ultrazvuku a tiez tam bol vacok viditelny vobec take prispevky necitaj o prazdnych vackoch. Mna to ani nenapadlo. Hlavne v klude s vylozenymi nohami a oddychuj 🙂 ... Ja to na dnes v práci asi tiez vzdám pretoze mi je desne a v noci som nespala pretoze mam nejaky zatazeny zaludok... dala som si homeopatika na zaludok co mi dala doktorka ked mi to bolo desne ale ani tie nezabrali taak sa dnes trapime trosku 🙂
@niks23 Nevidela vobec akciu ale asi preto ze je to len 8 tyzdnov ale chce sa ubezpecit preto mam ist do ruzinova a tym ze lekarka do ziadanky nenapislala slovo klinicka tak ma nemozu zobrat urgentne a bla bla, ved to pozname. Nasla mi aj v moc v krvi trosku asi mam zapal tak mam pit 2l zenskeho caju a zvysenu rubeolu, to je ockovanie, ktore sa robi v destve tak idem od obvodnej zistit ci mi ho robili. Je to kolotoc, ale snazim sa byt kludna a byt v pohode, stres neprospieva, to si musis povedat aj ty ze vsetko bude dobre a v poriadku, ja si to kazdy den hovorim. Babätko to citi ako rozmyslame🙂
@babo78 No tak radšej to všetko pobehaj. Ja som dnes nejaka nesvoja ale to tym ze som v noci nespala 🙂 ... taaak uvidim do kedy vydrzim v praci 🙂... tak zatial nie je dôvod na paniku ani v jednom prípade takze klud 🙂 ... viem viem ze citi a zrejme citi aj ten moj zaludok 😀 😀 tak mi daj vediet ako si dopadla. Dnes si v praci ?

ahojte,
tak aj ja sa pridávam do tejto skupinky🙂 Poriadne sme sa začali snažiť o bábo len teraz od januára, predtým bol priateľ na týždňovkách a tak "sadenie" bolo trošku komplikované :D. Tento týždeň je zase preč, tak uvidíme, kedy sa zadarí... pekný večer