icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

janinsita
28. feb 2015

@emuska08 to je mi ľúto, ale nevzdávaj sa hlavne. Ja užívam inofolic zatiaľ niaky týždeň,môj príde z tyzdnovky tak uvidíme, či pomáha 😉

emuska08
28. feb 2015

@janinsita My uz sme to hodili za hlavu, inak by som uz asi bola na psychiatrii 🙂 Adoptovali sme dalsieho psika z utulku a chystame sa kupovat a prerabat dom. Tréraz keby som otehotnela tak by ma snad aj pozarilo kedze akonahle budem mat dve ciarky na teste tak musim lezat...

janinsita
28. feb 2015

@emuska08 vieš ako sa hovorí začneš sa sústrediť na niečo iné a zadari sa

tabithas
28. feb 2015

@maximirka aj ja tebe drzim palce !!!!

emuska08
1. mar 2015

@janinsita ved prave toho sa obavam 😀

babo78
2. mar 2015

@niks23 Ahoj ja som mala resp. mam tiez s mocovym mechurom ale to nie je nic oproti tomu co sa stalo. Skoncila som na pohotovosti s krvacanim a na sone mi povedali ze drobcekovi nebije srdiecko tak mi ho museli dat prec. Bola som v 9t. Neviem ako zit dalej. Som sice v praci, lebo doma len placem ale aj tak sa neviem poriadne na nic sustredit.

babo78
2. mar 2015

@emuska08 Ahoj dakujem ti krasne za slovicka, ktore si mi poslala. Je to velmi velmi tazke, vies to pochopit lebo si si tym presla a dokonca dvakrat, velmi mi je to luto aj u teba a za vsetky dievcata, ktore tym presli. Len my zeny sa vieme pochopit co prezivame. Aj vies preco sa to stalo? Ja idem pre vysledky z histologie buduci stvrtok. Vobec neviem co mi povedia. Ja som tiez velmi dlho brala inofolic a potom dva mesiace pred otehotnenim valovic kvapky femi a asi dva tyzdne ladeevita. Rozmyslam ze si skusim nasadit zase inofolic a dnes som zacla brat zase kvapky valovic.

moncicip
2. mar 2015

Ahojte. Tak u nas zasa nic, ms dnes dorazila. Takze pokracujeme dalej....

niks23
2. mar 2015

@babo78 ahoj zlatko ani nevies ako strasne ma to mrzi. Myslela som na teba a viem si predstavit ake to musi byt tazke a tym ze places sa ti aspon trolilinku ulavi ale stale tam bude ta bolest. Tak strasne rada by som ti pomohla ale neviem ako... Mozno by ti pomohlo niekam vypadnut.

babo78
2. mar 2015

@niks23 Dakujem ti velmi pekne zlatko. Teraz som v praci lebo doma by som sa utrapila. Rano som si tu poplakala, kolegyna vedela jedina za babo aj co sa stalo, tak nemusim potlacat pocity. NAstastie je stale co robit a jeden sef ma dovolenku a druhy je v pohode, skoro moj rocnik. Idem dnes svojej gynekologicke na kontrolu, som zvedava co mi povie a co dalej. Chceme ist niekam ked priatel este doriesi nejake veci s pracou. Aby som prepla lebo neviem ako to prekonat, hlavne doma je to tazke. A yt si ako? Verim ze je vsetko v poriadku!

bea0802
2. mar 2015

@babo78 Ahoj hoci ta nepoznam....ale je mi velmi luto co sa ti stalo....a verim ti ze to mas tazke...dostan to zo seba vsetku tu bolest daj von nech sa ti co najviac ulavi.....verim a drzim ti palce aby sa ti coskoro opat a tentoraz uspesne zadarilo.....i ked si viem predstavit ze to je mozno to jedine naco teraz myslis 😢

emuska08
2. mar 2015

@babo78 este neviem preco sa to stalo, cakame na vysledky z genetiky, ale samozrejme tam mi to nikto nedvyha 😠 Mozno 2x nahoda, ktovie. Dolezite je zmenit postoj k tomu celemu, lebo ked sa na to pozriem z globalu, tak mi vychadza ze kto nechce otehotniet ta otehotnie a naopak. Odkial si ak sa smiem spytat?

niks23
2. mar 2015

@babo78 zlaticko nedakuj hlavne tie pocity nedus v sebe lebo sa utrapis treba s tym von. Viem ze to musi byt tazke a sama doma by si sa fakt len utrapila a to by nebolo dobre k nicomu... Super nech to co najskor poriesi a chodte niekam vypnut a nacerpat energiu. No my sme zatial dufam ze ok. Zajtra idem na krv tak uvidim co mi povedia, zatial sme na PNke tak uvidim ako to pojde dalej. Nic nevladzem lebo len lezim a zaludok ma stale boli. Je jedno ci som hladna alebo najedena ale to je jedno prejde to snad. Daj mi vediet co ti povedala lekarka. Drz sa poklad!

babo78
3. mar 2015

@bea0802 Ahoj dakujem ti krasne za slova utechy. Vzdy mi to pomoze a posunie ma to trosku dopredu aj ked je to velmi velmi tazke, pretoze neviem spavat kvoli tomu a trapia ma rozne myslienky. Verim ze to casom preboli a ze ta mala dusicka si najde miesto v inom malom telicku,ktore pride.

bea0802
3. mar 2015

@babo78 určite áno toho sa neobávaj ani sa nenazdas a budes mať v náručí svoje vytúžené bábätko, a to čo sa stalo teraz bude uz len smutná spomienka . Viem čo píšem teta to zažila tiež a teraz ma dve krásne dcérky , minuleho roku sa to stalo kamarátke a teraz pred 3 týždňami sa stala matkou ....takže hlavu hore viem že to boli a nemalo sa to stať, ale ver že to bábätko zrejme nebolo silné pre tento svet a v tebe určite chyba nieje...a skutočne verím že onedlho nám napises ze budes mamou ....držím ti prsty a hlavu hore

babo78
3. mar 2015

@emuska08 Ja som bola vcera u svojej lekarky, nepozerala ma ale buduci tyzden ked budem mat vysledky z histologie tak mam potom prist k nej na krv, sono a vysetrenie. Na tej histologii mi aj nieco povedia, ci nieco zistili? Lebo lekarka mi povedala, ze len potvrdia tehotenstvo, ze bolo.
Tak to byva, kto babatko nechce a tak sa aj sprava, skor otehotnie ako ta zena, ktora naozaj po nom tuzi. Neviem co sa to deje s tymto svetom, preco to tak funguje:(
Som kusok od Bratislavy. A ty si odkial?

babo78
3. mar 2015

@niks23 Ahoj moja, verim ze budes v poriadku. Ked sa da bud doma co najdlhsie, nestresuj sa pracou a oddychuj, klud je dolezity. Ja mam bezsenne noci, tuto som spala dokopy 4 hodky, neviem vypnut hlavu aj ked som prisla od lekarky, mala som pocit, ze mi je lepsie, lebo sme sa velmi dlho rozpravali, je to znama, tak to trosku berie z ineho uhla pohladu. Povedala mi ze sa nesmiem trapit, ze je normalne, ze ma to boli, vyplakat sa mam ale nesmiem sa trapit lebo to nevyjde druhykrat zase lebo nebudem vyrovnana. Ale v noci ma chytil zase zial, plakala som, nespala som. Idem 12.3 pre vysledky z histologie a 13.3 idem k nej na krv a ultrazvuk, vcera ma vobec nepozerala, je to este cerstve asi radsej treba ranky nechat zahojit.

babo78
3. mar 2015

@bea0802 Ja viem ze cas je najlepsi lekar. Zatial sa snazim si hovorit ze to bude lepsie ale moje vnutorne ja a pocity su silnejsie. V praci trosku prepnem ale len co daju smutnejsiu pesnicku tecu mi slzy. Neviem ako to zvladnem ked pride sef, ako to pred nim schovat a pracovat tak aby som neurobila nejaku chybu.

lucyannmary
3. mar 2015

No dnes som bola na folikulometrii a doktorka mi oznamil ze mam syndrom polycystickych ovarii, taze "potesilo" :( ani by som nepovedala, ze otehotniet bude take tazke a ked citam aj vase pripady, kde aj mnohokrat sa to podari, len bohuzial aj predcasne skonci, tak mi je az do placu, presne ako pise @babo78 cely svet je dopleteny, tie co dietatko chcu, tak sa nedari a pritom tolko zien chodi na potraty... :( drzkajte sa baby!

emuska08
3. mar 2015

@babo78 Mne robili histologiu ked som bola hospitalizovana, ale ze by som z toho bola mudrejsia to veru nie 😒 . Ja som z Novych Zamkov, skoda, mohli sme skocit na kavicku pokecat 🙂 Ale zeby z histologie potvrdili tehotenstvo? Naco? Ved nato su krvne testy.... Mne vyslo len to ze histologicky nalez negativny, tak som si este tyzden po kyrete polezala v nemocnici aby mali istotu ze nebolo mimomaternicove (mozno len preto to tak natahovali lebo v tej nemocnici robim 😀 )

emuska08
3. mar 2015

@lucyannmary Presne ako hovoris, ja ked som bola hospitalizovana s hroziacim (uz bol prebiehajuci podla mna) potratom, vedla bola jedna mlada kocka v 7tt, ktora sla na potrat. Malickemu uz bilo srdiecko, keby som mohla tak ho prestahujem do mojho brucha 😒 Ale zial to neide. Ale bolo to pre mna nepochopitelne!!!!

tabithas
3. mar 2015

no baby, meska mi 2 den, test som si este nerobila,lebo sa strasne bojim sklamania a mozno je este skoro. pocity mam uz od vcera ze by mala prist mrcha, ale k tomu sa citim uz 3 dni blbo....tak mi je zle od zaludka, ani mi jest nechuti....ach uz sa zase moc sledujem 😖

sima018
4. mar 2015

@tabithas drzim palce ale s tym testom asi este radsej pockaj, mne napr. ukazal tehu az ked som bola v 5tt..ale mala som.tiez taketo priznaky len testy vychadzali negat. takze vydrz potom.daj vedet ;)

babo78
4. mar 2015

@emuska08 Aj to je mozne. Uvidim buduci tyzden ked mi daju vysledky. Bohuzial uz to nevratim a trapit sa nad tym je samovrazda. Trapi ma to kazdy den a stale to boli. Musim sa pohnut dalej a verim ze slniecko mi k tomu pomoze a ludia ktorych mam okolo seba. Kazda, ktora tuzime po babätku a vieme mu dat zazemie si ho zasluzime a verim ze sa nam to aj podari.

vcelicka29
4. mar 2015

@sima018 ahoj. Ako je to mozne,ze testy su negativne a ukazu sa dve ciarky az 5tt? Krvacanie by som pochopila,ale s tymi testami je to zvlastnejsie.dakujem za odpoved.

lucinka3289
4. mar 2015

caute baby mne meska druhy den test som robila dnes rano a bol negat.treti den rano mam trochu krvi ale potom cele dni nic. neviem co mam robit poradte prosim

aehre
4. mar 2015

Ahojte dievčatá, je mi ľúto, čo sa vám stalo niektorým :( ja už mám dvojročného synčeka. Potom sme čakali druhé bábo a v 23tt som potratila, po týždni udržiavania v nemocnici sa im to nepodarilo a spustili sa kontrakcie a pôrod. Do nemocnice ma prijali s krvacanim. Tak máme v nebíčku naše malé dievčatko Lili :( Tak od marca sa snazilkujeme a snažíme sa myslieť pozitívne, že to tentokrát dotiahneme do štástneho konca. Všetkým vám držím palce, aby tie,čo sa snazilkujete, nech sa vám to skoro podarí 🙂 a tie dievčatá, čo ste po potrate, tak vám želám veľa sily, aby ste to zvládli.

sima018
4. mar 2015

@vcelicka29 neviem ako to je mozne..jedine ze by som mala tak moc nizke hcg

beuska88
4. mar 2015

@vcelicka29 testy niesu take spolahlive... pri synovi som si spravila sedem testov vsetky boli negativne, menzes nikde tak som isla k lekarovi a on mi oznamil ze som v siedmom tt a uz bolo pocut aj srdiecko 🙂 tak som prisla domov ocikala posledni test a ze negativni... lekar mi potom vysvetlil, ze niektorim zenam stupa hcg pomali a do tretieho mesiaca test nemusi zaznamenat,..

janinsita
4. mar 2015

Babenky myslíte, že keď fajčím má to vplyv na otehotnenie,,, niesom tuhá fajciarka, ale či by to pomohlo keby prestanem, ďakujem