icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

moncicip
18. mar 2015

@zuzana02 Nevesaj hlavu. Ja som si pri prvom robila test 10dpo a bol negativny a to som uz bola tehotna. A ked som si ho robila v den kedy mala prist ms tak uz bol pozitivny a to som mala citlivost 25 co sa hovori ze tie su menej citlive ako desiatky.

zuzana02
18. mar 2015

@moncicip no veď uvidím či príde ms ale radšej už neočakávam že sa zadarilo aspoň nebudem sklamaná ,a budem sa pripravovať na daľší cyklus 🙂

moncicip
18. mar 2015

@zuzana02 Tak drzim prsty nech to dopadne ako ma a nech sa cim skor dockate toho po com tuzite 🙂

zuzana02
18. mar 2015

@moncicip ďakujem aj tebe držím palčeky 🙂

moncicip
18. mar 2015

@zuzana02 Od pondelka o tyzden uvidime.A veru budem mat co robit aby som si ten test neurobila skor .....

emuska08
18. mar 2015

@julypetkova Ahoj. Pozerala som tvoj testik a veruze je pozitivny 🙂 Ako to s tebou vyzera? Robila si si uz dalsi test?

zuzana02
18. mar 2015

@moncicip veď práve to, že treba to vydržať, ale keď to nejde ja viem , ja si tiež vždy poviem počkám a kdežeee každý deň 1 test 😀 no silno držím palce

moncicip
18. mar 2015

@zuzana02 ja mam nastastie doma uz len dva a jeden z toho digitalny tak ten si nechavam az ked to bude uz jasne 🙂 Tak pevne verim ze do toho 30 vydrzim 🙂

marry27
18. mar 2015

@maximirka no ja ti odporucam urcite pockat. Ja som tiez mohla ist na UZV az otyzden radsej. lebo podla menzesu by som mala byt v 9tyzdni, ale kedze mam nepravidelne a dlhe cykly, na sone bola lentilka velmi malinka, zodpovedala 6.tyzdnu. Ledva bolo mozne zachytit zachvevy srdiecka. Trosku ma to vystrasilo, lebo ked som bola na prvom UZV s prvou dcerkou, tak uz na celu ordinaciu buchalo jej srdiecko a teraz som len na obrazovke videla malinke chvenie. Ale bolo to krasne, tesime sa, o 5 tyzdnov mame kontrolu. nechces si pripadne spravit test zaciatkom buduceho tyzdna? a nejake zmeny na sebe nepocitujes? ved to by sa uz pomalicky malo nieco diat, keby si bola tehu 🙂

maximirka
18. mar 2015

@marry27 tak neviem rozhodnem sa zajtra uvidíme no rada by som isla hoc tam aj nic neuvidi len nech somnou uz daco robí lebo ten cyklus sa mi nikdy sám neupravi... Podľa plodnych dni ak by sa náhodou zadarilo by bolo 9 dni PO co je aj tak malo ... A priznaky neviem som z toho nervozna nejako zatiaľ nic iné som nespozorovala...zacinam sa pripravovať ze nic z toho ale taká malička dusicka vo mne stále dufa ale neviem no ... Tak ti drzim palce, chcela by som také uz aj ja zazit vidieť na sone aké je to drobnucke 🙂

julypetkova
18. mar 2015

@emuska08 ano robila som dnes dalsi ,je o trosku silnejsi od toho vcerajsieho ,tak je to dobre ,aj ovulacny som skusala tak vysiel fest pozitivny vcera ,a dnes este silnejsia ciarka kontrolna ako ta druha ,takze sa tesim 😉 , podbrusko ma poboluje cez den ,tak si myslym ze je to na dobrej ceste ,dufam ze to tak pojde aj dalej 🙂

emuska08
18. mar 2015

@julypetkova Jeeej no tak to je fajn 🙂 Je dobre pocut konecne aj nejaku dobru spravu 🙂 Takze november??

marry27
19. mar 2015

@maximirka neboj, vsetko pride v ten spravny cas. 🙂 mna tie nepravidelne cykly tiez vzdy trapili, ale moj gyneokolg mi vravel, ze pokial to nesposobuje ziadny vacsi problem, tak nechce do mna zasahovat nejakymi hormonmi a podobne. Lebo na preventivkach bolo vzdy vsetko v poriadku.. Takze si treba len zvyknut. Kebyze ma vcera vidi nejaky iny doktor, ze babtko je o 3 tyzdne mensie, tak uz by ma posielal do nemocnice a stresoval, ale on vie, ako fungujem, takze vsetko je podla neho v poriadku. no 9 DPO je este skoro,ja som zacala citit zmeny az 14-20 dni po tom. Hlavne bud trpezliva. Je tazke nemysliet nato, to ti ani neodporucam, len treba tie dni nejak preckat 😉

julypetkova
19. mar 2015

@emuska08 🙂 no aj ja som pozerala uz ,ze kedy to asi bude ,tak nejak koniec novembra 😉 ,ak budde...

maximirka
19. mar 2015

@marry27 takže nakoniec som bola pri doktorovy a tehotenstvo tam zatiaľ nevidel ale zajtra mam ist na krv ráno ze mi urobi testy na hormony... Tak som rada ze sa to konečne začína riesit lebo už aj on sám povedal ze je to uz veľa ze za tých 9-10 mesiacov sa nam uz malo zadarit tak dufam ze ma aspoň nejako bude sledovať keď už mi nedá lieky no uvidíme ale budú výsledky.... Zatiaľ sa budem sledovať ďalej a testik si spravim niekedy na budúci tyzden lebo ako vravíš je to ešte skoro na to aby niečo videl

marry27
19. mar 2015

@maximirka super, tie testy vela povedia,skoda ze to neurobil uz skor, som nevedela,ze sa tak dlho snazite ☹ velmi velmi ti drzim palce

maximirka
19. mar 2015

@marry27 no tak som zvedava no co ukazu... No v apríli som prestala brat HAK a tak od mája uz a stále nic... No zatiaľ sme to nechavali voľne ze uvidíme kedy sa zadari ale sa to bez vysetreni nepojde .. Lebo moj lekár nevedel ze chceme babo vždy som za nim chodila len pre nepravidelnú mrchu a teraz sa mu to nezda ze tak dlho a nic no uvidíme ako dopadnu testy a ďakujem krasne

emuska08
19. mar 2015

@julypetkova ake ak bude?! Jednoducho bude a hotovo 🙂

emuska08
19. mar 2015

Dievcata mate skusenosti s ovulacnym testom Lady Tester? Je mozne ze mi 6 dni po ovulacii ukazuje pozitivny vysledok???

moncicip
19. mar 2015

Baby mozno odveci otazka, ale ja s tym vobec nemam skusenosti. Tento mesiac som si prvakrat skusala robit ovu testy. Ms som mala 2.3.. Prvy test som si robila 13.3 a nebolo nic, potom 14-15 slaby duch a 16.3 jasne pozitivny z coho vChadza ze ovu bola toho 16.3 podla testu. A skusala som aj vcera aj dnes a zasa len jedna ciarka. Je to normalne?

puffu
19. mar 2015

@moncicip pokial sa ja dobre pamatam tak ovu by mala prebehnut do 1-2dni od pozitivneho vysledku na teste( ak su ciarky obe rovnako silne).. dufam ze ta nezavadzam ale myslim ze to tak ma byt...

moncicip
19. mar 2015

@puffu No test som si robila rano okolo desiatej a v noci v praci som citila "ze sa nieco deje" takze predpokladam ze oovu bola v pondelok v noci. Mne ide o to ci je normalne zednes aj vcera bol test zasa negativny.A robila som ich cca v rovnakom case.

puffu
19. mar 2015

@moncicip osobne si myslim zeby mali byt este so slabou druhou ciarkou..ale tak ja nejako testom neverim.. sice som ovulacne nikdy neskusala ale tehotenske mi v minulosti ukazovali casto duchov a stalo nas to s muzom vzdy iba vela nervov kedze jeden ukazal ducha, druhy nie, atd..a myslim ze aj kazda znacka testov ma svoje zafarbenia.. kebyze kupit 2-3 rozne druhy ovu testov tak ti kazdy podla mna ukaze inu zafarbenost druhej ciarky v rovnaky den..ak sa snazite kazdy 2-3den tak nemozes nic premeskat a testami sa iba zbytocne zatazujes a istym sposobom aj znervoznujes..

moncicip
20. mar 2015

@puffu Ja niesom nervozna len zvedava. A este raz som dobre pozrela ten vcerajsi a taky slabulilinky duch tam bol a dnes rano som si pre zmenu robila hned rano a tiez duch. Ostatne testy som nepozerala nakolko su davno v smetiach 🙂 Ja som to len s cirej zenskej zvedavosti chcela vyskusat aspon jeden mesiac, lebo citim vzdy ked mam ovu a chcela som vediet ci mi to potvrdi aj test. Cyklus mam viacmenej pravidelny mozno sem tam jeden den hore dole takze fakt ma k tomu viedla len zvedavost. Tak uvidime ci z toho nieco bude alebo ci ideme dalej.

mimuska2109
20. mar 2015

Ahojte dievcata, pridavam sa aj ja do vasej skupiny, len mame momentalne nutenu pauzu v snazeni. Pred 3 tyzdnami sme prisli o babatko, bola som v 6tt a zacala som najprv spinit a potom krvacat a uz sa nedali nic robit.Bola som aj na kyrete a odporucili mi cakat 6 mesiacov. Co urcite nevydrzim🙂Lekar mi odporucil uzivat inofolic ale mam kupeny gynex.Vsetkym Vam drzim palceky aby tu pribudalo co najviac ciarociek🙂

puffu
20. mar 2015

@moncicip haha..🙂 inak nad tym som aj ja uvazovala.. kedze viem tiez kedydy mam ovulku tak ci by to sedelo s testami ale nakoniec by vzdy poviem ze je to zbytocnost.. zenska zvedavost je niekedy hrozna..🙂
a ako dlho sa uz snazite?

moncicip
20. mar 2015

@puffu Od januara cize pohoda zatial nestresujem. Tak uvidime co z toho bude ..... alebo ci ideme dalej.

puffu
20. mar 2015

@mimuska2109 tak to mi je luto ze to takto skoncilo.. uvidis ze ani sa nebazdas a budete mat pri sebe vase klbko stastia..🙂 drzim palce aby to na dalsi pokus vyslo uspesne do konca..

moncicip
20. mar 2015

@puffu Lebo co som spatne pozerala cez tehotensku kalkulacku tak prvy sa podaril presne v den ovu tak uvidime ..... ale no vyskusala som a som spokojna :D

moncicip
20. mar 2015

@mimuska2109 Ja som nedavno stretla jednu mamicku ona tiez prisla o babo cca tak ako ty a jej lekar kazal len 3cykly cakat. Tak dufam ze sa coskoro dockas aj ty a ze to dobjujes tentokrat do uspesneho konca.