icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

puffu
20. mar 2015

@moncicip ved prave..🙂 treba ulahodit dusi ked si to ziada..🙂 tak drzim palce nech to tentokrat vyjde..🙂

moncicip
20. mar 2015

@puffu Uvidime koncom mesiaca resp. zaciatkom aprila. Ci to co nechem aby prislo pride alebo si dam an par mesiacov pauzu .

lenkaoravcova
20. mar 2015

@mimuska2109 ahoj kazali ti pockat 6 mesiacov ked si prisla o babo v 6tt? To sa mi zda byt dost divne ja som potratila 15.1. v 14 tom tyzdni aj ked babo sa prestalo vyvijat neikedy v 12tom a uz sa mozme snazit. Zda sa mi to zbytocne dlho je kopec tem na nete o tom a dokonca sa odporuca podla vyskumov otehotneit do 6 mesiacov, jevacsia sanca ze bdue vsetko v poriadku

lenkaoravcova
20. mar 2015

Tak my ideme s manzelom na psycho ocistu na dovolenku a tiez sa zaciname snazit o nase tretie babatko. Drzim Vam vsetko paste aby vam to vyslo

mimuska2109
20. mar 2015

@lenkaoravcova Ahoj, je mi luto, ze si si tiez tym musela prejst a drzim palceky aby to tentokrat vyslo. Tiez ta asi an cistili,ze? A lekar ti povedal, ze sa uz mozete snazit. po 2 mesiacoch to je uplne super. Ja sa uz nevyjadrujem k lekarom a som z toho zmatena, ze co vlastne robit. Mne kazali prist o 2 mesiace na kontrolu a 3 krat som musela ist na krv lebo som stale mala hcg pozitivne. Vcera som volala o vysledky a uz mam len 7 a to ma zase chceli volat na krv, som odmietla. Ved to klesa a uz je to blizko nule. Viem, ze v zahranici nehovoria o ziadnom takomto dlhom case cakania a povedia, ze sa mozes hned snazit. Tak kde je vlastne pravda?🙂

mimuska2109
20. mar 2015

@lenkaoravcova A kam sa chystwte na dovolenku? Joj v dobrom zavidim...my sme kupili pozemok tak pojdeme na Maltu🙂 ale taku slovensku🙂

mimuska2109
20. mar 2015

@moncicip Dakujem krasne. V nemocnici lekarka povedala tiez 3 mesiace a najlepsie az 6 mesiacov🙂a mozeme si vyberat ked kazdy hovori inak🙂

mimuska2109
20. mar 2015

@puffu Dakujem🙂

lenkaoravcova
20. mar 2015

@mimuska2109 ja som mala kyretaz skusim najst ten clanok o tom a poslem ti ho poznam kopec bab co si tym presli a isli hned na vec a nebol problem a maju zdrave deticky, no ja som bola aj na hematologii zistili mi trombofilne stavy ziskane ktore sposobili aj moj potrat teraz som uz nastavena na liekoch a ked otehotniem budem si musiet pichat injekcie, zaujimave pri prvych dvoch detoch som ziadne problemy nemala, ale tak co uz. Ideme do Dominikanskej republiky nejako to s manzelom potrebujeme po tom vsetkom. My sme zazili potrat doma spolu nechtiac ☹ cize asi tak.

mimuska2109
20. mar 2015

@lenkaoravcova To bude urcite nadherna dovolenka. My chceme ist cez leto tiez s nasim malym drobcom k moru lebo ma ekzem. Hm, ja som bola v ten den ako som potratila na sono prsnikov a prisla som domov s manzelom sme sa vystriedali pri synovi a o 10minut som zacala spinit tak som si rychlo sadla ale po chvilke som uz citila riadne krvacanie. Tak som volala manzelovi aby prisiel domov lebo musim k lekarovi. Je to tazke, este mi nasli aj cystu. Mne lekar povedal ze na hematologiu mozem az po 2 potratoch. Super, ze prisli mozno na koren dovodu preco sa to stalo. Drzim palceky aby to bola prva a posledna takato zla skusenost. Ak najdes ten clanok budem rada ked mi ho posles. A lekar ti povedal ze uz mozete zacat skusat?

lenkaoravcova
20. mar 2015

Ano povedal mi ze po 2 mesiacoch nech pockam jeden normalny cyklus a mna poslal moj gynekolog na hematologiu po 1 potrate sam od seba a chvalabohu lebo inak by som to s najvacsou pravdepodobnostou zazila opat
toto je ten clanok
http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/cl...

lia23
20. mar 2015

Ahojte kocky, mam taku otazku a dufam, ze ma za nu neodsudite na trest smrti tak, ako to tu niektore robia (cest vynimkam)....😀.... s priatelom sme moc ovulaciu nestihli, teda pozitivny test som mala 12.3., no 15.3 sme mali sexik..teda moja otazka znie, myslite, ze je nejaka sanca, aby som otehotnela?....Dakujem za odpoved kocky :-*

puffu
20. mar 2015

@lia23 tak sanca je vzdy ale skor si myslim ze je to menej pravdepodobne ale tak ludske telo je nevyspytatelne.. a ak nevyslo teraz tak vyjde nabuduce.. 😉

lia23
20. mar 2015

ach jaj, ja si to tiez myslim...i ked ako sprosta dufam stale aj ked viem, ze to je nemozne 😀 ale dakujem za odpoved

zuzana02
20. mar 2015

kočeny dnešná návšteva u dokyho niečo tam je ale nepovedal ani áno ani nie, krv hcg 21 volal mi doky že tak trošku som tehotná mám nasadiť duphaston tak dúfam že sa tam tá bublinečka moja dobre uchytý držkajte palčeky aj vám držím aby to vyšlo

lenkaoravcova
20. mar 2015

@zuzana02 super drzim paste a preco duphaston?

julypetkova
20. mar 2015

@mimuska2109 ahoj moja ,viem ze sa nepozname ,ale ak ti mozem poradit ,tak pol roka by som urcite necakala ,tiez som potratila v 9tt ,tak sme si dali 2 mesiace pauzu,samozrejme ze som pockala az kym pride prvy menzes a tak sme si dali tu pauzu ,a tak sme hned sli snazilkovat ,pomaly po tristvrte roku sa nam to podarilo ,takze kby som cakala pol roka a este potom sa snazila tristvrt roka ,no neviem neviem ,zalezi aj kolko mas rokov ,ja by som to nesurila ak mas 25 alebo tak nejak ,ale ja uz mam 32 tak som necela zbytocne cakat ,necem deti na starobu ,ved nevies kedy sa opet zadari ,nemusi to byt tak skoro ako si planujes ,ja som si myslela ze sa nam zadari hned ,ale az po tristvrt roku som si nasla // a to som musela uzivat inofolic a macu ,aby sa zadarilo,tebe prajem nech sa zadari cim skor ,a potiahnes do az do konca 😉

mimuska2109
20. mar 2015

@lenkaoravcova Dakujem velmi pekne za clanok. Ja som si povedala, ze pockam na prvu menstruaciu, potom jeden cyklus a mam ist na kontrolu. A ak kontrola dopadne dobre tak ideme na to. Este mi budu robit aj hormonalny profil lebo u mna je velmk casto anovulacny cyklus. Aj pri lrvom tehotenstve som brala lieky. A super, ze ta poslal...mne povedal, ze az po 2 potrate. To je dost smutne, ze clovek si musi prejst tymto peklom dva krat a az potom zacnu s tebou nieco robit.

mimuska2109
20. mar 2015

@julypetkova Ahoj nevadi, ze sa nepozname ja som vdacna za kazdy nazor, skusenost a radu. Pri lrvom drobcovi sme sa snazili tristvrte roka a nakoniec som brala clostyl, pretoze ovulacia siroko daleko nikde. Pri druhom sme sa snazili pol roka a skoncilo to smutne. Preto som si tiez povedala, ze po 2 az 3 cykloch ideme na to. Tiez mi lekar odporucil inofolic, sestra ho uzivala tiez po potrate a 4 mesiace a nic. Potom brala 2 mesiace gynex a podarilo sa im babo. Tak neviem co z toho malo vplyv alebo aspon nieco pomohlo. Neviem ci kupit ten inofolic. Velmi drzim palceky, aby vsetko prebehlo v poriadku az do konca🙂

mimuska2109
20. mar 2015

@julypetkova Joj a vek...to je moj strasiak, tiez nechcem rodit neskoro. Tento rok uz budem mat 34:(

zuzana02
20. mar 2015

@lenkaoravcova Ďakujem, na podporu tehotenstva aby sa dobre prichitilo 🙂 používa sa aj pri hroziacom potrate tak pre istotu mi ho nasadil kedže je to ešte malinkaté, 30 teho mám ísť na kontrolu už bude pekne vidieť tak dúfam že sa tam pekne zahniezdy a budeme tam mať bublinečku našu 🙂

lenkaoravcova
21. mar 2015

No ja uzivam zelezo a aspirin protect plus prenata od jamiesonu uz teraz tak to snad aj staci na zaciatok drzim paste

lenkaoravcova
21. mar 2015

No ja uzivam zelezo a aspirin protect plus prenata od jamiesonu uz teraz tak to snad aj staci na zaciatok drzim paste
@mimuska2109 presne to je na tom celom najsmutnejsie ze tie injekcie vedia velakrat pomoct len bohuzial na slovensku je to tak nechaju ta najprv niekolkokrat potratit a az potom mas sancu ze ti pomozu. Nehovorim ze je to vzdy dovod ale moze byt mne kamoska potratila 3 tyzdne predo mnou a obom na hematologii nam zistili to iste.

pidanek101
21. mar 2015

Baby mužu se na néco zeptat??? tři dny mi mešká menstruace,, uďelala jsem si test je tam jedna čárka a druhá je duch ... Nemuže tam být ten duch třeba,že mi mentruace ješťe dojde???? pobolívá mně břicho jako kybych to měla dostat.... dekuju za odpoved

jannullka1
21. mar 2015

@mimuska2109 ahoj, my sme tento rok tiež chceli bábo, ale už druhé. Aj sa mi podarilo otehotnieť, som približne v 8 tt ale už tretí deň krvácam. Doktorka mi dala duphaston ale som doma s prvým drobcom. Čítala som, že si 2x potratila a preto som ťa chcela poprosiť, či by si mi nenapísala (kľudne aj do správy ) ako to u teba prebiehalo, čo ti dali na udržanie a tak.. Mňa aj celú noc bolelo brucho aj kríže. Do nemocnice mám ísť až keď budem veľmi krvácať, zatiaľ je to skôr tak po troche. Ďakujem

lia23
21. mar 2015

@pidanek101 ahoj, podla.mna tehu, pridaj foto tehu testiku 🙂

pidanek101
21. mar 2015

tady je....

lia23
21. mar 2015

gratulujem k tehu, krasne //...... :-*....podla mojho skromneho usudku je to ciste tehu 🙂

mimuska2109
21. mar 2015

@jannullka1 Napisem ti do ip.

mimuska2109
21. mar 2015

@lenkaoravcova Ja sa skusim opytat lekara, nech ma tiez posle. Preco by som mala opat zazivat tento smutok ked nemusim. Ja uzivam len kyselinu listovu a chcem zacat uzivat gynex. Cakam este na prvu menstruaciu. Snad to nebude dlho trvat kym pride.