Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Ahojte! Možno to sem nepatrí, ale my sme sa včera dohodli s priateľom, že všetko necháme na náhodu a prestaneme sa chrániť. Proste sa len nebudeme chrániť, nepustíme sa do toho ešte naplno, že by som si začala rátať plodné dni a pod. Len ide o to, že ja som teraz vysadila antiku. Myslíte si, že je veľká šanca, že budeme čoskoro milo prekvapení? Strašne sa z toho teším, že sa teraz priateľ takto rozhodol..Ja už strašne dlho rozprávam o bábätku, len priateľ to odkladal a teraz sa takto rozhodol, z čoho sa ja veľmi teším.
@zuzka71291 ahoj my sme boli presne na tom istom co vy a uz je 10 mesiacov od toho a stále nic ale prajem ti co najskôr // na testiku 🙂
@maximirka Ďakujem veľmi pekne! Dúfam, že sa objavia aj u vás už čoskoro. 🙂 Uvidíme, čo po tejto stránke, život prinesie nám...
@zuzka71291 určite to možné je 🙂 držím palceky nech čoskoro nájdeš // ... My sme začali tento mesiac tak som zvedavá kedy príde prekvapko 😝
Ahojte dievčatá, idem sem s takouto otázockou: Myslíte, že si mam rátať začiatok menzesu, ak som od pondelku/minuleho/ t.j. 16.3. zacala spiniť, to trvalo do stredy 18.3, potom vo stvrtok, piatok, sobotu a nedelu som krvacala, ale tak zvlástne, ze keby nemením vlozky ,tak by mi stačila maximalne jedna na den a aj pocas sprchy isla som mna len taka krv akoby také vlásocnice v priesvitnom vytoku / dufam vam to nepríde velmi nepríjmne ako to opisujem/..a dnes teda pondelok uz len znovu slabulinke spinenie???...moje cykly su nevyspitatelne , presne ako moje telo, ten pondelok 16.3 to bol 29dc a ked dostanem menzes, tak spinim maximalne jeden den a potom sa mi rozbehne silna ms...a ani som nemala bolesti, co vzdy mávam dost silne, niekedy sa kvoli domu ani do prace nedostanem...alebo ma ešte aj napadlo, ze ci to tak nemože byť na zaciatku tehu?..neviem, ovu som mala na 24dc...
@maminkaanickazpresova2014 uz som tam bola ,ale nic dobre som nenasla ,strata casu ,podla mna...
SI cela robit reklamu ze? joooj tak sory...
@dajasi podla mna to na tehu nevyzera, ak dobre ratam tak si dnes 13DPO a to by uz tehotensky text aspon dusika ukazal, ale skus z ranneho mocu hoci nevidim vyznam robenia testov ak si po ms...ludske telo sa meni, ja som kedysi mvala ms uplne bezbolestivu, ani som nevedela ze ju mam, trvala 3dni par rokov, potom od 18tky/ked som zacala mat sedavu pracu/ az skoro doteraz som mala dost silne bolesti, migreny, obcas aj zvracanie..a trvanie 6dni, teraz od novembra nemam ani bolesti, klop klop ani migreny iba slabulinka bolest hlavy a jemne bolesti, zvracanie preslo do napinania takze v tomto to je tiez lepsie a trvanie ms 4dni ale 3-4den to je uz iba na intimku.. vekom a okolnostami sa ms meni...mozno si bola nachladena a preto zmena krvacania...ale tak moze to byt aj to tehu ale skor si myslim ze nie ako ano...kazdopadne ak nevyslo teraz vyjde nabuduce...drzim palce
@zuzka71291 ahoj snúbenica vysadila antiku pi 5 rokoch užívania A ani nedostala prvú mrchu A je to tam 🙂 takže všetko je možné
@lia23 jasne ze pozitivny 🙂
@lenkaoravcova a teraz ake mam moznosti??? :D je medzi nimi aj tehu? :D
@lia23 odporucam tehu test neviem aky ma vplyv tehu na ovulacny test
ahojte babulky ... chcem sa spytat .... mam 9 dni do predpokladanej menstruacie ... a dnes som zacala spinit .... co to moze byt?
@bombulka666 hniezdenie?
Ahojte babule, tak idem medzi vás 🙂 rozhodli sme sa ze je caa na druhého krpca..a tak fayne sme sa tento mesiac trafili, ze v sobotu vecer, nedelu doobeda zase co to bolo 🙂 a uz navecer my začali plodne dni..(kedze ja ich sakramensky citim, keď prídu)..myslite, ze by z toho moglo niečo byt? 🙂)

@pidanek101 Blahozelam🙂