Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@moncicip krasne krasne vianoce to bude tak aj tebe gratulujem tento mesiac nam vysiel
@lucinka3289 Pre vas to bude prve babo? Ja uz jedneho maleho zobnika doma mam, ma tri a pol tak som zvedava ako sa bude tvarit ked to male uvidi 🙂
@moncicip hej hej prve a kde si bola u dr?
@lucinka3289 ja byvam v KE takze tu som bola.
@moncicip aha jasne ja robim v rakusku tak som bola u doktora v rakusku a preco ti nezobral ani krv
@lucinka3289 Pozrel ma len ultrazvuokm a povedal ze sliznica vyzera ako u tehotnej ale ze este nic nieje vidno a ze by sa aj cudoval keby tak skoro aj bolo vidno. A potom povedal ze mam prist po sviatkoch ze to uz bude vidno a uz mi rovno aj odbery urobii.
@moncicip no ja tak podobne som na tom len odbery my uz spravil
@lucinka3289 Potom ked to budem mat aj aj uz potvrdene mozme zalozit skupinu decembrovky 2015 🙂
@moncicip hej hej snad nam to vsetko dobre dopadne pekny vecer
ahojte kocky tak kazda co ma povzbudila a drzala palce je pre mna velkou oporou. myslm ze si to uz konecne zasluzime aj my (samozrejme aj vy vsetky snazilky) dnes som po tyzdni zopakovalatest plus dalsi novy z lekarne nech mam aj inych vyrobcov tak prikladam aj foto. uz to aj podla mna vyzera ze to je na dobrej ceste😜
teraz uz len neh to vsetk dobre dopadne. inak ma deeeeesne boli lavy vajecnik som aj prechladnuta mozno preto a kedze som uz mala podozrenie na tehu kurirujem sa bez lekarskej pomoci tak hadam to zvladneme
@kris121 super gratulujem 🙂 kolkaty dc?
@moncicip dnes poobede robeny 25-kovy test dnea 29dc
@lucinka3289 Super gratulujem 🙂
@moncicip dakujem. Stale tomu nemozem uverit 🙂
@lucinka3289 dakujem si mila no vies co ja ti mam taku appku na ipade tam som si zacala presne vsetko znacit takze oehotnela som na 15-16 den ciklu podla zaznamov plodnych dni a ovulky a testov a milovania 🙂 pripadala som si trochu uz ako sialena aaaale vzhladom na nas vek si uz nemozem dovolit nic nechat na nahodu a podla novej tehotenskej appky to naratala na 20.12😜 uz len neh je to ozaj pravda
zatial su to len moje tehu testy na kliniku sa teraz nedovolam ale utorok sa objednam neh mam cim skor o tom stempel od odbornika
ale vidim ze aj tebe mozem gratulovat 👍 krasne ciarocky drzim palce
@kris121 dakujem ja som bola vcera zobral mi krv ale na sone toho vela este nevidel ze mam prist za dva tyzdne
@kris121 supeer gratulujem
@butterfly333 dakujeeeem 😊 uz len potvrdit to lekarom a dotiahnut do uspesneho konca
@kris121 ved to dotiahnut do uspešneho konca. No držím.palčeky aby to vyšlo. A dufam že aj nám sa zadarí.😊
@butterfly333 urcite 😉 treba len verit pozri na nas my sme podstatne starsi ja o par mesiacov 38 partner 54 a moja gynekologicka karta je pomaly tlstejsia ako hery potera. a podarilo sa a to mi uz lekarka vravela ked som za nou prisla ze teda predsa len chceme tento rok venovat este pokusu o vytuzene dieta ze kristinka ale ved uz ste stara a teda ak to ma byt tak do konca roka potom uz bude velmi neskoro 😁 nasadila nam teda mne inofolic partnerovi folandrol uzivali sme to mesiac a hned po prvej menstruacii co nasledovala ovulka som nas vyzbrojila testami teplomerom aplikaciou s vypoctami a hura na to🙂 neveris po tych 4 dnoch co boli akoze najviac sancove na oplodnenie mi drahy povedal ze uff toto uz neni na mna a dufam ze sa zadarilo reku jasne laska uz len nam chacha a teraz pozri vytesujem sa zatial sice bez stempla aaaaaaale predsa.
a to uz mame rozbehnutu aj kliniku asistovanej reprodukcie 😜nic nechcem nechat na nahodu ale jasne ze budem skakat od radosti ak to pojde radsej takto prirodzene
mat v 38 dieta konecne po tolkych neuspechoch si hadam uz len zasluzim aj ja .
waaaw vidim vy uz mate dve deticky juuu krasne nezavidim! prajem uprimne a aj to dalsie samozrejme tiz som. vzdy tuzila mat kopu deti len.... akoze to hovoria? clovek mieni panboh meni
Ahojte baby, som 32dc, ms nikde, testik negativny... Herpesy s. Mi urobili, ja nemám nikdy teplotu vonkajsiu, stále len vnútornú...
@kris121 tak to vám silno drzím palčeky. No ja už mám za sebou 4x potrat 13tt 7tt 13tt a v 21tt som rodila mrtve. No napriek tolkej bolesti a chodenia po operacii onkologii mám dve deti. No aj tie som vynosila tak že hned od začiatku som bola na rizikovom v nemocnici skoro do konca tehu sem tam doma no zašívana od spodu. Ale stálo to za to. Preto verím že sa nám ešte jedno podari. No moj novy gyn ku ktoremu som teraz prestupila tiež odporučil inofolic a flonadrol no ešte čakáme na krvne vysledky. No neviem či to brat už som toho tolko vyskušala a ten inofolic vraj rozhadže cyklus atd. Ty si mala pravidelny cyklus alebo PCO?
@kris121 a ty už detičky máš?
Gratulujem 🙂)

@lucinka3289 Ja som tu presne takuto istu fotku zavesila par dni dozadu 🙂 Mne dokintiez este nic nevidel ale ani odbery mi neorbil. Ze mam prist buduci tyzden stvrtok 🙂 takze budes mat tiez decembrovciatko 🙂 To budu krasne vianoce tento rok ze?