icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lucinka3289
5. apr 2015

@mery1409 uz si bola aj u dr?

nika234
5. apr 2015

@zuzka71291 nemavam ovulaciu tak beriem duphaston.drzim silno palce a dufam ze sa ti zadari.my to mame horsie lebo moj priatel chodi prec na sluzobky aj na 5 tyzdnov... 😒 uz mas nejake deticky alebo bude prve?

mery1409
5. apr 2015

@lucinka3289 ešte nie.

bombulka666
5. apr 2015

@lucinka3289 došla ms... No ja už sama nechápem.

zuzka71291
5. apr 2015

@nika234 prve bude,hadam naozaj coskoro😊.ze sa podari.aj ja vam drzim silno palce...viem naozaj aka vie byt silna tuzba po babatku 😊noo.my este spolu nebyvame,je to v stadiu riesenia,tak to mame tiez zlozite 😊a vy uz mate drobca? Ci taktiez prve? My sme v marci len zacali.ja som este ani nemala dovod na test.lebo mrska mi ma prist len zajtra a uz som si spravila styri.dufam,ze to tak nebudem prezivat kazdy mesiac,lebo skrachujem 😃dufam,ze duphaston pomoze.ja nie som v tomto este taka zbehla.mnoho sa len teraz dozvedam a ucim,ked aa ma to realne tyka

lucinka3289
5. apr 2015

@bombulka666 moja to mi je luto buduci mesiac to vyjde neboj 🙂

butterfly333
5. apr 2015

@nika234 ahoj neskušala si femi kvapky od Valoviča su vyborne na ovulaciu aj ja to beriem no a ovu som mala poriadnu že som ju ak cítila.

lucinka3289
5. apr 2015

31dc

nika234
6. apr 2015

@zuzka71291 ja som o jedno prisla minuly rok v lete a to sme ani neplanovali.bola to nahoda a teraz sa zatial nedari.dokonca mi mrska prisla o 3 dni skor.no myslim ze s tymi testami budem na tom ako ty.budem robit len na testy 🙂

mery1409
6. apr 2015

@lucinka3289 gratulujem krásne // čiarky

nika234
6. apr 2015

@butterfly333 ahoj.ale tie su neni na lekarsky predpis vsak? A ty si si ich kupila v lekarni ci na nete? Vyskusam cokolvek....niekedy mam riadny strach ze sa nezadari ☹ snazim sa na to nemysliet ale tuzba je silnejsia

butterfly333
6. apr 2015

@nika234 moja ja už tiež skušam všeličo aj gynex kvapky som brala 3mesiace a nič a tieto femi su aj lacnejšie 7e stáli a gynex 21e. A tie femi v lekarni Dr Max tam mi ich objednali. Beriem ich od 6DC ako mi prišli.Tak dufam že sa zadari.

lucinka3289
6. apr 2015

@mery1409 dakujem 🙂

nika234
6. apr 2015

@butterfly333 tak si ich pojdem aj ja kupit.myslis ze sa mozu kombinovat s duphastonom a kys.listovou?drzim ti palce teda nech sa ti zadari

butterfly333
6. apr 2015

@nika234 ano môžu su to len bylinky a aj alchemilku obsabuje a môžu sa brat v kuse dlho dobo. Pisala som si s tym pánom Valovičom. Tak verim že pomôžu jedno balenie je na 7tyždňov . No ked dobriem kupim dalšie.

bea0802
6. apr 2015

@bombulka666 to nevadí pokračujeme tento mesiac 😝

zuzka71291
6. apr 2015

@nika234 to mi je velmi luto.hadam sa teraz zadari co najskor a so stastnym koncom...to je najdolezitejsie! Nooo.dufam.ze naozaj neskrachujeme 😃ja som mala dnes dostat ms a zatial nic.ale test nejdem zatial kupovat 😃a nejaka som prechladnuta..mozem sa opytat kolko mas rokov?

babo78
7. apr 2015

@butterfly333 Ahoj ja som ich tiez pouzivala, poradila mi ich kolegynka a naozaj mi pomohli otehotniet a prirodzene napriek tomu ze mi povedali ze mam PCO syndrom a bola som na umelom a nic. Chcem si ich zase objednat len uz neviem odkial som ich objednavala, z ktorej intrenetovej lekarne. Nevies mi poradit? Dakujem

butterfly333
7. apr 2015

@babo78 ja som ich kupila v lekarňi Dr Max asi 7e stáli. No popozeraj lekárne maju ich a ked nie objednaju ich a na druhy deň su tam.

nika234
7. apr 2015

zuzka71291 ja mam 26 rokov skusim este tie bylinky co mi poradila butterfly a uvidime 😉 keby sa ti nieco zadarilo tak daj vediet.budem sa s tebou tesit

nika234
7. apr 2015

@butterfly333 ach jaj ani nevies ako sa trsim z toho ze si mi poradila tie bylinky.mam dalsiu nadej 😉 a ked babo hovorila ze jej pomohli tak sa este viac tesiiiiiim

butterfly333
7. apr 2015

@nika234 moja ja tiež už skúšam všeličo. Ja už budem mat 36r v lete tak nemám.moc času na čakanie. No verím že pomôžu ved uź tolkym babám pomohol tak dufam že pomôžu aj nám.

nika234
7. apr 2015

@butterfly333 a ako dlho sa uz snazis???dufam ze sa ti zadari.vsetkym tu drzim palce 🙂 a ty uz mas deticky?

nika234
7. apr 2015

@butterfly333 uz som si precitala ze mas dve deti.no hadam sa ti zadari aj to tretie

curlynka
7. apr 2015

Ja sa kočky tiež pridávam 🙂 v marci sme začali pracovať na baby, síce až od polky cyklu, ale predsa...opili sme sa a že poďme na to. Mrcha prišla a teraz už pracujeme na tom pravidelne 🙂. Len nejak ma pobolieva podbrušie, neviem či nejaký gynekologický problém, alebo čo...uvidím počkám ešte pár dní, ak neprejde skočím k Dr.

butterfly333
7. apr 2015

@nika234 no nie až tak dlho pol roka no už budem mat v lete 36r tak nechcem dlho to riešit. A vy ako dlho

zuzka71291
7. apr 2015

@nika234 jasne,to by som hned pisala 😊dufam,ze vam tie bylinky vsetkym pomozu..ale aj ty napis hned,ked sa bude nieco diat 😉

zuzka71291
7. apr 2015

@curlynka tak drziiim palce 😊nech sa zadari co najskor.😊

curlynka
7. apr 2015

@zuzka71291 joj no veľmi by sme chceli. Mám 29 tento rok, moj drahý už 30....sme zrelí a odkladali to, ale už je na čase. ja sa na dieťa cítim už od svojej 24. tak dúfam, že nebudeme dlho čakať.

zuzka71291
7. apr 2015

@curlynka tak drzim silno palce, ja mam 23 a priatel 28, tak sme sa rozhodli na to uz dat. ja mam mesiac po vysadeni antikoncepcie, hned sme sa zacali pokusat a v poslednej dobe sa citim velmi zvlastne, vkuse by som jedla, v noci nwm spat, vzdy som zaspavala na bruchu, teraz si tak nwm ani polezat, bolesti v podbrusku, ale tie mam pravidelne + bolesti krizov, jeden den som mala dokonca zvysenu teplotu a bola som strasne slaba a unavena...tak som si dala kupit test a rano testujem..nezda sa mi to, ale v kutiku duse verim, ze by sa podarilo hned... 🙂 dnes je treti den, co mi neprisla ms..viem, ze to moze byt aj tym, ze som vysadila antikoncepciu, ale ja dufam, ze je to z toho krajsieho dovodu 🙂