icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

petra212
24. apr 2015

@bea0802
tak tu už nie je o čom
blahoželám
krásne koľajnice 🙂 🙂 🙂

nika234
24. apr 2015

@bea0802 este raz gratulujem dufam ze ta za chvilku dobehneme

nika234
24. apr 2015

@zuzka71291 no mozno sa ti po tej laparke hned zadari a potom budete cakat uz len na mna.drzim palce nech ti to dobrr dopadne.drz sa

petra212
24. apr 2015

@bea0802
ten digitálny nemá chybu .... dobre že si si ho odfotila, lebo on svieti iba dva dni, potom dôjdu baterky a zhasne 🙂

bea0802
24. apr 2015

@curlynka
@nika234 dakujem baby ...ja verim ze čoskoro ma dobehne silno vam držím prsty 🙂

bea0802
24. apr 2015

@petra212 Dakujem pekne 🙂

juliett99
24. apr 2015

@bea0802 gratulujemmmmmmmmmm

lenkaoravcova
24. apr 2015

@bea0802 gratulujeeem ja som mala tiez na 20ty den trosku spinenie par hodin a odvtedy nic tak uvidime a od vcera ma bolia bradavky

moncicip
24. apr 2015

@bea0802 Inak mne pred casom ukazoval presne toto isteeee 🙂 Strasne sa tesim ze budeme mat partakov na kocikovanie 🙂

curlynka
24. apr 2015

@zuzka71291 a kedy mas tu laparo?

lenkaoravcova
24. apr 2015

@kris121 ahoj necitala som vsetky spravy len sa chcem opytat pichas si od zaciatku tehu fraxiparin? ja momentalne beriem aspirin protect a hned ako zistim ze som v tom idem na injekcie kazdy den mam 2 zdrave deti ani neviem ako tehotentsva uplne bez problemov v januari som potratila v 15 tom tyzdni a hematologicka zistila ze mam ziskane trombofilne stavy a ze injekciami by sa tomu malo predist

bea0802
24. apr 2015

@juliett99 ďakujem pekne 🙂
@lenkaoravcova dakujem no mna bolia tiez ale len tak jemne 🙂 mna boli v podbrusku myslíte baby ze je to ok ? Stale tam cítim tlak sem tam kŕč sem tam pichnutie atď. Volala som aj lekarke ale ta jej sestrička mi dokopy nič nepovedala ani kedy prist ani ci to je ok ze pokiaľ chcem môžem prist hned a ak mi to neponáhľa tak v máji ... Neviem čo robiť teraz 😒
@moncicip ja viem hned som si na teba spomenula 😀 aj ja sa uz teším 😅

moncicip
24. apr 2015

@bea0802 A ku komu chodis? Ze je taka ochotna ...... ja ked som za mojim doktorom prisla s tym ze mam pozotivny test aj ma hned pozrel ale to este nic nebolo vidno ...... takze zalezi fakt od lekara. No ak mas akekolvek pochybnosti nabehni tam trebars aj hned v pondelok pre pokoj v dusi .......

petulig
24. apr 2015

ahojte..mozem sa aj ja pridat? snazime sa od zaciatku roka , jednu dievku uz doma maam a radi by sme surodenca..

curlynka
24. apr 2015

@petulig vitaj 🙂 a pekne snažilkovanie. Takže od začiatku roka?

petulig
24. apr 2015

@curlynka dakujem 🙂 , no tak intenzivne posledny mesiac, lebo predtym som mala vela stresov tak sme to nejak nesilili, ale dufam ze dlho to trvat nebude.. a pozeram ze som tu asi najstarsia🙂

lenkaoravcova
24. apr 2015

@petulig vitaj no to neviem ja tiez uz nie som najmladsia🙂

petulig
24. apr 2015

@lenkaoravcova tak ja 34 už takže najvyšší čas na súrodenca. A mam za sebou už dva nevydarené pokusy, tak len dufam, že teraz bude všetko v poriadku.

lenkaoravcova
24. apr 2015

@petulig ja mam 32 a dve deti po nich potrat v januari v 15 tom tyzdni ☹

lenkaoravcova
24. apr 2015

@petulig zistili preco? mala si nejaka vysetrenia ci bolo to na zaciatku uplne? pytam sa lebo ja som pri prvych dvoch nemala ziaden problem a teraz mi zistili

marika007
24. apr 2015

@nika234 drzim palce, aby si bola dovtedy tehotna 🙂

petulig
24. apr 2015

@lenkaoravcova nezistovali, lebo to bolo v oboch pripadoch na zaciatku, tipujem to na nejaky 6-7 týžden, lebo uz som mala aj nevolnosti a tie u mna nastupuju hned. doktor toho vela na sone nevidel, ale vyse mesiaca som chodila na injekcie na vyplavenie zvyskov, takze nieco tam urcite bolo..pri prvom som nemala ziadne problemy, ak vynecham tie nevolnosti 🙂

curlynka
24. apr 2015

@petulig intenzivne aj my len tento mesiac. Pokracujeme dalej 🙂

puffu
24. apr 2015

@bea0802 tak vidis, super, uz nemozes mat ziadne pochybnosti...🙂

nika234
24. apr 2015

@marika007 dakujem aj ja ti to velmi zelam 😉

kris121
24. apr 2015

@lenkaoravcova ahoj leni no ja si picham v podstate hned od zaciatku clexane je to nizkomolekulovy heparin. picham denne a budem cele tehotenstvo
ja aj raz za 3tyzdne intralipidove infuzky mam zle vysledky z imunoalergologie som sledovana aj na hemacke ale to vsetky vysledky budu az o 4-tyzdne tak to podla nich este budu bud pridavat liecbu alebo ostane jak je tak uvidime

lenkaoravcova
24. apr 2015

tak drzim palce man caka potom fraxiparin kazdy den a tiez kontroly na hematologie cize nieco podobne

marika007
24. apr 2015

@nika234 aj ja dakujem. juj keby to uz bolo coskoro.... 🙂

marika007
24. apr 2015

@petulig vitaj 🙂 ako si na tom teraz?

petulig
25. apr 2015

@marika007 dakujem ;) momemtalne mame tyzden pauzu a znova sa na to vrhneme.dufam sa do leta nieco podari zamiesat