Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@bea0802 super..🙂 tak na to ze si tam v rannom stadiu tehu tak si mala test naozaj silny takze je drobcek dobre uhniezdeny a hlavne ze je tam kde ma byt...🙂 myslela som ze ti lekar povie ze si tehu trochu dlhsie 😀 tesim sa s tebou a nezabudaj podavat info ako sa mas a ako to prebieha...🙂 takze termin niekedy koncom decembra/zaciatkom januara, nie?..super, uvidis to zbehne rychlo a coskoro budes stiskat drobceka v rukach...🙂
Ahojte kocky, mala by som na vas otazku... ako to vlastne funguje ked chcem testovat tehotenstvo ovulacnymi testikmi??? ake musia byt ciarky, kedy je potrebne testovat, a pod. Viete mi niektora poradit???dakujem 🙂
@puffu ano presne tak aj povedal ze je to zatiaľ skóre (ranne) štádium ale vsetko je zatiaľ ok tak verím ze to tak aj bude pokračovať .... Ano test bol silný ale možno je to tym ze nemavam dlhý cyklus ktovie ...ano presne tak zatiaľ mi to vychádza na 2-3 január 🙂 och ako sa teším teraz pri predstave ze zachvilu sme 3 🙂
@bea0802 my s muzom nehovorime o nicom inom iba o tom ako sa tesime ked budeme konecne traja, potom styria, mozno piati atd...sa uz nevieme dockat kedy budeme 2v1...ale verime ze najneskor do konca roka budem tehotna a inu moznost si ani nepripustame
len aby si nebola na v spravach ze prve dieta roku 2016 😀
@puffu no verim ti a prajem ti nech vam to výjde 🙂 .....ani nesranduj 😀 ja som stale vravela ze nechcem kozorožca lebo sú tvrdohlavý a rodiť na silvestra 😀 ... No a kozorožec v brušku a kedy sa vypýta 😕 ? Verím ze na silvestra lebo bude tvrdohlavý/á 😀 tak či tak už teraz ho milujem 😝
@bea0802 moja starsia segra je kozorozet a poviem ti niekedy to je naozaj tazka povaha ale tak nie kazdy v rovnakom znameni je rovnakej povahy atd.. ja ani neviem ci povaham podla zverokruhu verim.. muz je rak a vraj sa k nemu najviac hodi skorpionka co mna velmi potesilo ked som si to raz nahodou nasla kedze som skorpion 😀 mne muz stale tvrdil zeby chcel najradsej deti blizko svojich alebo mojich narodenin, mne to je vyslovene jedno ale asi najhorsie je rodit v zime( lebo hladat zimnu bundu je pre mna ako netehotnu dost narocne a najst nieco do coho sa este brucho schova je momentalne v mojich ociach mission imposible) a potom v lete ked je mega teplo a padaju teplotne rekordy..ale aspon na sr uz nie su take tuhe zimy ako kedysi ..ale ja mam taky tusak neviem preco ze budem rodit ked bude megahoruco .. 😀 a obaja citime ze budeme mat prvu babu, hoci by sme skor chlapca.. ale tak v podstate nam to je naozaj jedno kedy to bude, co to bude len nech to jedneho dna bude a nech je zdrave..a rodinke sa kedy chystate oznamit?
@bea0802 ahojky, gratulujem k bublinke 😊 takze teraz si v 4tt? Ja som tak cca v 5tt a vcera som bola u gynka a videl zatiaľ iba váčok, mini babatko este nevidel velmi pekne, takze mi zatiaľ potvrdil, ze je vsetko tam kde ma byt a opäť idem o 10 dni ... Sranda je, ze my sme sa snažili o bábätko viac ako rok a pol a v marci sme poľavili, lebo som velmi nechcela rodiť v decembri, ci skor na Vianoce 😄 a vcera mi doktor povedal, ze zatiaľ mam termín 23.12. 😄 😄
@puffu noo tak ja som vždy chcela zimné dieťa priam som po tom túžila takže ja som šťastná ze je to zima 😀 ....no v horúčave by som ani ja nerada ale to je jedno vsetko sa dá zvládnuť 🙂 .... Oznámiť to chceme na moje meniny 28.júna tentokrát chcem dať darček ja rodine 😀 a presne v deň mojich menín začnem 13tt 😝 snáď vydržíme dovtedy 😀
@bea0802 inak na tvoje meniny ma moj muz narodeniny...🙂 ja praveze tym ze som koncom novembra a nikdy som nemohla oslavovat narodky opekackami v lese tak som si vzdy hovorila ze ci som sa nemohla narodit aspon zaciatkom oktobra...:D takze z toho by som radsej privitala deti narodenen niekedy na jar,leto alebo jesen...ale tak urcite sa tomu nebudeme prisposobovat a nebudem dopredu pocitat mesiace ze aha tak teraz to uz bude maj tak teraz mozeme.. 😀 ja som niekedy tuzila po dvojickach, samozrejme aj kebyze teraz budu tak sa urcite potesim a idealne by bolo kebyze chlapec a dievca a muz k tomu to svje a este kebyze na tvoje alebo moje narodeniny... 😀 😀 ano, ani torchu nie sme narocni.. 😉
@puffu hej my sme si rovnako hovorili rôzne možnosti a nakoniec to je úplne inak 😀 je to úplne nepodstatné milujeme ho uz teraz a neskutočne sa tesime 😀 ...ja som tiez zimné dieťa a ja som to mala vždy rada 😀 zima je super len škoda ze nieje taká ako ked som bola malá. No obdivujem ta ze by si si trufla na dvojičky ja mam rešpekt uz voči jednému 😀
@bea0802 ano, bud dvojky alebo deti hned po sebe, ja som od sestri mladsia ani nie o 11mesiacov, a kebyze aj nam sa to tak s muzom podari tak budeme radi, hned ako sa bude dat, tak sa dietatu urcite nebudeme branit a uz priroda sama vie ci bude vhodny cas hned alebo neskor ale nas by velmi potesilo kebyze mame deti do roka...ale potom uz tretie trochu neskor lebo mat tri deti po sebe je moc aj na mna 😀
juuj a este ked ti napisem ze popritom si chcem este aj skolu spravit a kebyze samuzovi podari uplatnit tak kde chce tak bude 10mesiacov chodit iba na vikendy domov... 😒 ale zase ja som taky optimista a clovek je tvor ktory sa vie s kazdou situaciou popasovat a ked musi tak zvladne..nehovorim ze to bude stale ruzove ale tak ani stale zamracene nebude... 😀
tu v uk sa starame o jednu pani so sklerozou, je ciastocne slepa, ma demenciu, na jedno ucho nepocuje a ona ma naucila tolko trpezlivosti ze mam celkom dobry zaklad do buducna... 🙂
@janinsita ja som 5.4. dobrala HAK a 10. mi prišla mrcha no len dva dni tak som si povedala že už končim ak by som pokračovala tak by ani neprišla. Aj keď sme plánovali, že stačilo by začať sa snažiť cez leto po tomto sme to posunuli na skorej ale som ovela radšej. 🙂 Ja som začala piť čaj podľa Mojžišovej na úpravu cyklu lebo minulý rok po vysadení som mala 50 dňové cykle a Dr mi chcela nasadiť hormonálnu liečbu a to som odmietla. Preto pre istotu mám čajík a som zvedavá. Ale kúpila som si aj Inofolik čo som tu čítala tak sa mi páčil a nasadím ho keď príde MS. Tiež som mala pocit, že sa asi zadarilo pobolievalo ma podbruško a strašne citlivé bradavky ale podľa BT nie som tehu a na test je ešte skoro tak snáď o mesiac. ty si bola u lekárky hneď ako ste sa rozhodli že chcete maličké či?
@mones_xy ahoj.uz mam po laparo...je to endometrioza...lozisko na pravej strane,nieco sa jej podarilo rozrusit,nieco nie.esre som sa s nou velmi nebavila.az na ambulancii o tyzden,chce mi nasadit nejaku liecbu..tak jej poviem,ze uz sa chceme snazit,ci je liecba potrebna.a pod.uvidime..este lezim v nemocnici...
@bea0802 gratulujeeem!!!!
@zuzka71291 prajem skore uzdravenie 😉
@zuzka71291 ďakujem ...prajem ti skóre uzdravenie a nech ma čo najskôr dobehnes 🙂
No,citam akurat tu na MK,ze je lepsie otehotniet ako podstupit liecbu,tak hadam to dr povoli,aj ked ja mam jz zrejme viac tych lozisk...
@janinsita ja uz sa neviem dockat vysledku spermiogramu ci je aspoň u manzela všetko ok ci nie....aj ja beriem inofolic a brala som aj duphaston a ten mi asi upravil mrchu lebo teraz meskala len jediný den co som az bola prekvapena ze mi prišla keď mi skoro rok nikdy nechodila vždy len vyvolavackou...a tiež pijem alechemilku no neviem ci pomoze ...
@maximirka .ahoj môžem sa opýtať po akej dlhej dobe snaženia ste sa rozhodli íst na spermiogram.
@zuzka71291 skore uzdravenie a nech uz coskoro sa mozete snazit 🙂
@bea0802 ahoooj..po dlhej dobe som si pocitala komenty co su tu 🙂 no pokracujeme....boli ma trosku brusko a nafuknuta som mierne. Chcela by som buduci tyzden streda,stvrtok ist k Dr. Aby sa pozrel,ze ci teda to je tehotenstvo ako ma byt.Snad uz nieco tam uvidi.Ja to mam komplikovanejsie,lebo aj k neurologicke som musela ist,nakolko sa dlhe roky liecim na epilepsiu,bez zachvatova pacientka nastastie.Takze to som hned vybavila vcera,zmenila mi liecbu a posla ku gyn aby mi zvysil aj uzivanie kyseliny listovej.Takze som zvedava....a robila som si aj dalsi testik,vcera rano a ciarocka pekne zosilnela....tak hadam to nebude cysta,alebo nedaj boze nieco inee a mozeme sa pekne tesit 🙂 aspon urychlime svadbu a kupu bytu :D A vy sko??? Gratulujem k dutinkeee a kedy mas kontrolu?

@puffu no uz som bola na gynde a môj drobcek je tam kde ma byt ....zatiaľ bolo vidno len vacok ten ma 4mm ale aj tak to bol krásny pohľad a veľmi som sa tešila ...najbližšie som objednana na 11.5. tak verím ze uz uvidíme viac to budem 6+1tt .....som veľmi spokojná a dnes mam úžasný deň 😝