icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

nika234
14. máj 2015

@bea0802 och som rada ze ste nakoniec v poriadku! Drzim palce nech ste v poriadku celych 9 mesiacov! Verim ze to srdiecko musi byt ten najkrajsi pocit na svete.dufam ze aj ja sa raz toho pocitu dockam. No a ja som spominala ze mi ma prist priatel po 5 tyzdnoch...tak prisiel akurat ked mi skoncila ms a bol doma len tyzden a zase odisiel.sexik sme mali na 13 den cyklu ale kedze neviem kedy mam ovulku-a ci ju vobec mam tak sa asi nic nezadarilo. 😒 stale len pracujeme a nic nestihame

eliska811
14. máj 2015

@lilimoni u nás ho stareček tak pohnojil, že to máme podobné 😀 a nazadu pod stromami to rasí samo preto musím priniesť ovečky lebo to nemá kto kosiť... a drobec snáď bude behať na druhé leto musím to stihnuť inak to nevidím a keď tak aspoň sestrička nech príde na návštevu 🙂 keď ma už tá maminka predbehla

bea0802
14. máj 2015

@curlynka
@lilimoni
@nika234 dakujem baby 🙂 ano vidieť srdiečko je to najlepšie čo som kedy videla ...a ano uz sa šetríme mam PN ale neviem dokedy este ...snáď neskoncim na rizikovom lebo sa unudim 😀 ...mam sa šetriť mam ist každý deň na krátku prechádzku aby som mala aj trochu pohybu nemáme mať sex ...no ale pre zubrienku to prežijem všetko hlavne nech je ok 🙂

bea0802
14. máj 2015

@nika234 a čo ty vieš ci sa nezadarilo ...ja ked som v marci čakala mrchu som bola presvedčená ze nepríde a samozrejme prisla 😀 a v apríli by som dala ruku do ohňa ze príde a prisla ale na pol dňa a boli z toho // 😀 ...čiže ak to najmenej čakáš tak to mohlo vyjsť ..držím prsty 😝

eliska811
14. máj 2015

@lucia1002 hej máme čas len by bolo pekné už ked ma tá mainka predbehla aspoň aby sme spolu kočíkovali 😀 už som si ho dala dnes budem mať 4 sáčik uvidíme. Štátnice mali byť 1.6. a teraz že 3. ale tak dva dni hore dole a potom v piatok by som si mohla robiť test ak by neprišli 🙂

nika234
14. máj 2015

@bea0802 keby si mala pravdu tak skacem dva metre do vzduchu 😉 neviem co by som od stastia robila. Ved uvidime ci sa bude nieco diat

eliska811
14. máj 2015

@19lucka90 Ahoj aj ja si chcem dať takýto darček k štátniciam 😀 ale ja sa to dozviem až 3 dni po

lilimoni
14. máj 2015

Baby ja sa na mrchu vobec necitim. Iba mam trosku sfuknute podbrusko ako vzdy prvy den menzesu a aj papkat mi chuti ako pocas mrsky 😀 asi som si ju psychicky zastavila 😀 😀 😀
@eliska811 mas sikovnu maminu 😀 tak to uz fakt by bolo nacase byt tehu aky sa deturence mohli hravat o rok cez leto na dvore 🙂 Moja bude mat v januari 8 😲 boze to uletelo a pol roka stale fnuka, ze chce surodenca 😀 tak som zvedava aka pomocnicka z nej bude 😀 😀
@nika234 muzik ti chodi na tyzdnovky? Nic si z toho nerob. Moj sice chodi domov kazdy vecer ale az okolo 21 😒 takze tutu-mutu tiez len cez vikend stihame. Spolieham sa na clanky ktore tvrdia, ze spermie preziju par dni 😀 😀
@bea0802 tak snad vam nezakazali sex na cele tehu 😀 ale tych par tyzdnov to zmaknete 🙂 v posteli sa mate o com aspon rozpravat, ked uz nic ine 😀 mozte vyberat mena 😀

lilimoni
14. máj 2015

@eliska811 aspon pocas statnic nebudes mysliet na drobca 😀 mozes si statnice zapit s kludnym svedomim a po 3 dnoch aj vytriezvies s mozes abstinovat 😀 a ked ti konecne prejde opica, pridu tehu nevolnosti 😀

eliska811
14. máj 2015

@lilimoni ani velmi nie kedže štátnicujem v stredu a štvrtok do práce ale asi si zoberiem volno 😀 a v piatok to testnem lebo nemôžu prísť 😀 by som asi potešila celú rodinu 🙂 ale nebudem na to tak myslieť ked sa budem musieť učiť. ale inak takto nejako si to predstavujem 😀 a tiež sa spolieham na to že je volám spermie ,,dietky,, majú dlhšiu trvanlivosť :D
mrchu si si možno nezastavila len psychicky

19lucka90
14. máj 2015

@eliska811 v podstate mozno aj ja. Zalezi ktory den pojdem. dufam ze sa to podari obom.

petra212
14. máj 2015

@horalka79
krásne silnie testík, blahoželám 🙂

@bea0802
blahoželám k srdiečku 🙂 takže rodíš prvé dieťa v novom roku v SR? 😀 😀 😀 to budeš aj v správach 😉

zuzka71291
14. máj 2015

@bea0802 super! Tesim sa aj ja s tebou.musel to byt uzasny pocit potom,ked si uz vedela,ze je to ok...ten strach si ani neviem predstavit...tak si poriadne uzivaj tehu stav teraz 😉

eliska811
14. máj 2015

@19lucka90 to by bolo super odštátnicovať a tak za dva dni si nájsť na teste //. Musíme veriť, že nám to tak vyjde 🙂 vidím, že nie som jediná čo má takéto plány a želania 😀

nika234
14. máj 2015

@lilimoni nechodi na tyzdnovky.niekedy je v kuse aj 3 tyzdne prec ako kedy.no a s tym ze spermie vydrzia aj 2 dni v tele tak na to sa trosku spolieham aj ja.nic mi ine mi neostava.drzim palce 🙂

lilimoni
14. máj 2015

Nabehla som dnes do lekarne a kupila som si rapiclear, dva testy v baleni 😀 snad najdem // lebo ak nie, budem smutna. Moja Monika mi dnes zahlasila, ze chce ist byvat do NY 😀 a dovod bol ten, ze chce mat skrecka 😲 preco ale kvoli skreckovy treba ist do NY som sa nedozvedela 😀

lilimoni
14. máj 2015

@nika234 ono je to tazke, ked ma muz takuto nepredvydatelnu pracovnu dobu. Ale o to viac sa nanho vzdy tesis, ze? 😀 snad mu vyjde volno na cas ovulky 😀

eliska811
14. máj 2015

@lilimoni Tak treba kúpiť škrečka a oznámiť, že do NY sa sťahovať nebude lebo bude mať ešte aj bračeka alebo sestričku a ty budeš potrebovať pomoc... 🙂 A inak by ma zaujímala tá spojitosť medzi NY a škrečkom 😀

lilimoni
14. máj 2015

@eliska811 ked mala 5 rokov, tak sme pusali Jeziskovi. Chcela nejake puzzle, saxafon, auto na dialkove a zlate zuby 😀 😀

bea0802
14. máj 2015

@petra212 dúfam že nie a ak náhodou nesúhlasila by som aby ma natácali 😀 😀 snad drobec pocka 😀

clauduska17
14. máj 2015

@1234lubka bol včera pozitívny, dnes už je bledšia čiarka

1234lubka
14. máj 2015

@clauduska17 tak dnes si mala ovu..12-48hod po pozitivnom nastava ovu...kedti dnes zhasla tak bzd ovu boka dnes alebo uz vcera v noci...ja mam dva po sebe pozitivne, nuekto tri po sebe..nuekto len jednu

clauduska17
14. máj 2015

@1234lubka no som zvedava za dva týždne.

zuzulik75
14. máj 2015

Caute kocky. 🙂 tak tehulkam už gratulujem a nam ostatnym drzim palce. 🙂 My na to ideme tiež , teda už dlhšiu dobu méme nechraneny pohl. styk len priatel je mimo SK tak chodi len na vikendy tak bodaj by sa zadarilo cim skor.. papam listovku a pijem alchemilkovy cajik... dnes mi akurat skoncil menzes a on zajtra pride , ovulku som nikdy nejak specialne nesledovala vždy som ratala tak ,že ju mam v strede cyklu.. no momentalne ju chcem mat tento vikend.. :D

lilimoni
14. máj 2015

@zuzulik75 drzim palceky ale skor by som tu ovulku videla buduci vikend 😀 ale nahoda je blbec ako sa hovori 🙂

zuzulik75
14. máj 2015

uvidime no idem naplno už aj tento víkend.. asi pred 2 mesiacmi bol doma presne cez vyocitanu ovulku a nič.. :(

lucia1002
15. máj 2015

@1234lubka tak ja som mu to spominala teraz v aprili na preventivke...take klasicke veci mam v pohode aj cyto..a sme sa dohodli ze ked dojde mrcha tak mu mam zavolat a povie mi kedy mam dojst na folikulometriu...takze zaciname takto..snad to pomoze...a vyzera to tak ze konecne na 42DC sa mi zacala mrcha..dufam ze to nie je len nejaky plany poplach, ale ze sa poriadne rozbehnu 🙂

lucia1002
15. máj 2015

@eliska811 tak to by si mala veru pekny darcek k statniciam 🙂 no aspon budes mat s kym kocikovat...ale tak vies aspon bude teta/ujo starsi ako neter/synovec 😀

lucia1002
15. máj 2015

@zuzulik75 drzim palce aj ja tebe 🙂 tak snad sa vam tento mesiac podari trafit...ja som si doteraz tiez myslela ze viem kedy mam ovu, ale teraz som napochybach...nakolko sa nedari a tiez mavam total rozhadzane cykly..tento cyklus by som to mala vediet na isto, nakolko pojdem na folikulometriu..tak pevne verim, ze teraz to vyjde! 😉 a tebe ako castoí chodi muzicek domov?

1234lubka
15. máj 2015

@lucia1002 no super aspon ze dosla...hm mne o folikomezrii nuc nehovoril a to som ku nemu chofila rok...inofolic 2denne 4mesiace a potom...co uz 🙂