icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

1234lubka
17. máj 2015

@clauduska17 15 dc, to zavisi ake mas cykly. Teraz som na inofolicu tak dufam ze stmavne skor. Dnes, zajtra...ved uvidim...niekedy mi smavol na 16dc, niekedy na 20. potom stalepresne 14dni od ovu pride ms. To je jedno ako dlho trvalo kym prisla ovu stale ta lutealna faza 14dni

nika234
17. máj 2015

@bea0802
@curlynka
@lilimoni ahojte.chcela som vam len povedat ze od zajtra nastupujem do novej prace a velmi sa tesim.bola som okolo 2 mesiacov doma tak som na nic ine nemyslela len na babatko.teraz uz nebudem tak na to mysliet tak z toho sa tak tesim.na konci mesiaca idem ku gyn aby mi povedal kedy mam ist na zakrok -budu mi skracovat krcok maternice.prajem vam pekny dnik 😉

clauduska17
17. máj 2015

@1234lubka ja mavam tak 34-35dc. Tak uvidim ako mi vyjde ovu bud.mesiac. Robivaš si tie testy pravidelne kazdy mesiac?

1234lubka
17. máj 2015

@clauduska17 asi tri mesiace som robila..teraz 4krat....no hej pri 34dnovom cykle ovu na 19dc...na 35dostanes..to ako hodinky...ked vies kedy bola ovula

lucia1002
17. máj 2015

@1234lubka ved v stredu tam uz budem naklusana..lebo nakoniec sa mi mrcha stopla a nic..len ten jeden den troska a nic...ja uz som z toho zufala...uz neviem co mam robit...a teraz si kolky den? tak super, len nech tmavnu a sup na to 😉

1234lubka
17. máj 2015

@lucia1002 Som 15 dc ale ziadne ovu priznaky..tak dnes urcite nestmavne...necitim "vlhko"..ou tak to bez...to budu hormony

jacky757
17. máj 2015

ahojte mám 33DC a test negatívny, nemám bolesti ako pred MS ale skôr ma picha v bruchu a taký tlak cítim, pred pár dňami som mala podráždené bradavky., neviem čo si mám o tom myslieť?

lilimoni
17. máj 2015

@jacky757 skus tehu test 😉

Babulky, dufam, ze ste si uzili pekny vikend 🙂 Ja sa idem trapit nad zehlicku a to ani ziadny normalny film nedavaju 😠

jacky757
17. máj 2015

@lilimoni skúšala som a negatívny, dnes došlo špinenie, vôbec nie ako menštruačná krv ale bolesti ako pri ms tak neviem čo to môže byť :/

lilimoni
18. máj 2015

@jacky757 mozno sa ti dnes rozbehne a ak nie, tak radsej gynda 😒

cuncika97901
18. máj 2015

Kolko dni po ukaze nieco test ?

lilimoni
18. máj 2015

@cuncika97901 po tutu-mutu? To je individualne. Ale po 14 dnoch uz by mal. Cca 7 dni trva, kym sa vajicko usalasi v brusku a nejake 4 dni, kym je dostatocbe HCG na testovanie 🙂

lucia1002
18. máj 2015

@1234lubka no to si aj ja myslim ze su to hormony...aj tvar mam strasnu...ako 15rocna pubertacka :D tak snad sa ti len trocha posunula ovu... 😉

cuncika97901
18. máj 2015

@lilimoni 😊 kujeeeem 😇

1234lubka
18. máj 2015

@lucia1002 asi ved ja mam aj tak 34-35dnive, myslela som ze inofolic posunie skorovu, tak snaddo 20dc pride. To tvar..chapes ja mam 28a furt mam s tym problem..teraz no..celkom fajnnieje to take strasne kzstok sa to upravilo, to aj inofolic robi svoje 🙂 len uz nemam testy..dnes pisledny...este som nerobila..vcera zoslablo..asi to nechame nanahodu...ked bude ovu ten tyzden tak aj tak nuc s toho...robim poobede z muzom sa neuvidim..na prd

lucia1002
18. máj 2015

@1234lubka tak ja ked som brala HAK ta sa mi to upravilo, aj ked som nikdy nemala cistu tvar, sem tam vzdy bolo cosi...ale teraz je to katastrofa...proste otras..a o chrbate radsej nehovorim..neviem ako budem v lete chodit v plavkach ☹ tak to nechate na nahodu a mozno akurat vtedy to vyjde 😉 toto robenie na smeny je uplne na hovno..aj my sme to s drahym mali tiez tak nekedy..mozno aj kvoli tomu sa nam nedarilo..nemohli sme mat tak casto sex ako by bolo mozno potrebne...ale teraz je to uz lepsie...zmenil robotu tak sme teraz viac spolu 😉

eliska811
18. máj 2015

@lucia1002 dnes 11 deň od zajtra idem na ovu testy a v štvrtok k doktorke. Som strašne zvedavá čo mi povie. Teraz mi začína na ta príjemnejšia časť snaženia sa 😀 mohol by ma vnutorný pocit sklamať ale ked to bude chlapec nech je hlavne všetko v poriadku ešte budem mať snáď nejaký pokus na dievčatko 😀 a ty teraz ako ??

1234lubka
18. máj 2015

@lucia1002 to ja mam niekedy take obdobie ze mam tie"jebaky" vsade. Niekedy v pohode..co narobisja son rada ze robim...

19lucka90
19. máj 2015

@1234lubka ja som mala tiex taky problem ale na rukach. Pomohol mi propolis vyluhovany v domacej palenke. Tyzden to stalo a potom som si to tym natierala. Bola som sice cela zlta ale pomohlo.

1234lubka
19. máj 2015

@lucia1002 na smeny nie na smeny...robit clovek musi...

lucia1002
19. máj 2015

@eliska811 mozno ti doktorka aj povie ze kedy asi budes mat ovulku...tak hor sa do testovania uspesneho..aj ja by som uz chcela ovu testovat, ale ja stale cakam kym sa mi rozbehne mrcha...dnes som uz 47DC.. ☹ ked som mala volno a chcela mu volat tak ako keby mrcha zacala, tak som mu uz nevolala a potom nic...tak zajtra mam volno a idem mu volat, lebo sak uz ma slak trafi...

lucia1002
19. máj 2015

@1234lubka tak jasne...niekedy si nevyberieme a clovek je rad ze ma robotu... 😉 a ovu este nic?

lilimoni
19. máj 2015

Baby mne dnes skoncila mrcha 😲 v piatok som vzdy len toaletak zaspinila, sobota a nedela taka stredne silna a dnes doobeda zasa ako v piatok a teraz uz nic 😲 Nechapacka a to som mala vzdy ako z ucebnice, 6 dni mrcha a 21 dni svaty pokoj 😀 vcera ostala Monicka spinkat u nasich tak som po 4 mesiacoch spala dlhsie ako do 5:30 😀 8:20 ma zobudila tetus zo socialneho, ze mi pre mladu schvalili konecne ZTP ale na papiery od psychiatricky im chyba dajaka volovina v hlavicke 😠 tak zajtra hura rano do Ba s mladou do skoly, odtial do DS na socialku, odtial na kramare k psychiatricke, po mladu do skoly a hura do DS a odtial domov 😖 uz sa tesim 😠

bea0802
19. máj 2015

@nika234 tak gratulujem k praci dúfam ze si spokojná ...a taktiež držím prsty na zákroku nech je vsetko ok 😉 ...ja som uz tyzden doma a pomaličky mi z toho sibe no ak uz ostanem do konca na PN prajem si vela síl teda ale ja to prezijem hlavne nech je maličké OK preňho všetko 😀

radicsh
19. máj 2015

čaute, odporučam do pozornosti webstranku exkhlusive.sk kde najdete super šaty, veci, topy, tuniky aj pre tehotné ženy za veľmi rozumnu cenu a každý týždeň nova kolekcia

lilimoni
19. máj 2015

@bea0802 kup si krizovky a dobru knizku 😀 pozri si filmy alebo serialy, ktore si nestihala pocas prace 🙂 hlavne klud a treba sa setrit 🙂 kedy idete na sono? 🙂

bea0802
20. máj 2015

@lilimoni knižka uz včera precitana za 2 hodiny ...nasledovali casaky ...potom seriály ...nič no musím sa viac zasobit 😀 😀 ....ale nie určite sa budem šetriť i ked ja som taká neposedna preto mi to robí problem a nudim sa lenže ja niesom momentálne prvoradá takže to dám a budem ležať aj dokonca ak bude treba 🙂 na sono ideme o tyzden 28.5. tak sa teším neskutočne.....zajtra nas čaká vyšetrenie echokg a hematologia nato sa az tak netesim ale musíme 😀

lilimoni
20. máj 2015

@bea0802 ja som tiez neposeda, takze chapem, ze ta "mrle zeru" 😀 potom nam prihod foto 😀 nech mozeme fnukat, ze aj my chceme 😀 😀 😀

Ja som dostala za ulohu naprojektovat dvor a zahradu 😕 ja som chemik a nie architekt, tak som zvedava co nakreslim a ci to nebude vyzerat ako by to nasa Monicka robila. Bodol by nejaky program do notebooku ale ziadny nepoznam 😒 .

eliska811
20. máj 2015

@lucia1002 a nedalo by sa, že by si k nemu rovno zašla? Ja som mala takéto cykle minulý rok ked som vysadila. Už som sa asi pýtala ale spýtam sa ešte raz či berieš ničo na cyklus. No a včerajší test test ked sa poriadne ale poriadne zahladelo tak sa tam čosi rysovalo. Snáď bude dnes silnejšia. A v to dúfam je mi pani doktorka povie nejakú potešujúcu informáciu 🙂 A možno by sa mohlo aj pritrafiť 😀

bea0802
20. máj 2015

@lilimoni fuu ťažká uloha 🙂 ale nejako to das verim tomu výzvy sú super ak ich človek prekoná má zo seba skvelý pocit držím prsty 😉 ....jasné o týždeň hodím foto som vravela že bez nej odtiaľ nevyjdem lebo uz 3x mi robili a žiadna foto ale tak boli to iné okolností teraz to uz bude také skutočné a dúfam že už len radosť a žiaden strach pri tom nebude ako doteraz 😠