icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lia23
23. máj 2015

@easyhairr ved prave, ze asi kazda ked nieco zistuje, tak chce hned vediet odpoved :D aby si bola na jasnom, ja to chapem, som rovnaka :D takze len sa pytaj a ked budeme vediet, tak pomozeme 🙂

lia23
23. máj 2015

@easyhairr dlho sa snazite o mimi?? 🙂

easyhairr
23. máj 2015

@lia23 od začiatku roka s tým že sme mali problémy vo vzťahu tak sme prestali no teraz ideme už na plno

lia23
23. máj 2015

@easyhairr tak drzim palce, aby si si co najskôr nasla // 🙂

easyhairr
23. máj 2015

@lia23 a vy ste na tom ako? Od kedy?

lia23
23. máj 2015

@easyhairr :D, no....ehm, u nas je to trosku zlozitejsie....v podstate tiez tak od nového roka... lenze priatel zmenil nazor pred mesiacom, ze vraj este nie je na to asi pripraveny...tento mesiac sme mali taky maly vyletik s "tutu-mutu" cez plodne dni, tak cakam na výsledok, ci som si z vyletu nepriniesla aj "suvenir" a dufam, ze to vyjde a zmeni nazor naivita funguje :D ), a verim, ze to bol len taky prirodzeny strach z otcovstva a nic vazne...

easyhairr
23. máj 2015

@lia23 heh u nás to bolo presne tak isto len problém nastal v tom ze som sa zaľúbila aj do niekoho iného potom som nechcela už ja a keď som mu to všetko povedala že čo sa deje veľmi rýchlo zmenil názor že si uvedomil ze ma nechce stratiť že si myslel ze ma ešte čas a šup ho tam 🙂

lia23
23. máj 2015

@easyhairr len tu si davaj pozor, aby nezmenil nazor len kvôli tomu, ze si ta chce "priputat" dietatom......bud si radsej ista, ze to chce preto, lebo si naozaj uvedomil, ze chce byt s teboua mat s tebou mimi....

1234lubka
23. máj 2015

@lucia1002 tak nie vzdy "vida"...uvudine....

1234lubka
23. máj 2015

@easyhairr dc je den cyklu, ked dostaned kramy to je 1dc (prvy den cyklu) 😉

lilimoni
23. máj 2015

Ahojte babulky. Ale ste sa rozkvakali dnes 😀 My sme si s muzom vybehli vecer na nakup, ze nejake ruzky kupime a psiskam konzervu a platili sme skoro 100€ 😀 ale zasa mam nakupene minimalne na 2 tyzdne 🙂
Rodicia si dnes zobrali Moniku a v pondelok rano ju tato odvezie do skoly, tak mam 2 dni free 🙂. V pondelok mam pokec s triednou, kedze oni rodicko nemaju a kedze su v triede styria, tak nam nejake to info povie kedykolvek 😀

zvolsiinylogin
24. máj 2015

@lilimoni viem ze sem nepatri...tvoja mlada ma psych.chotobu?aku? Ak to nie je tajomstvo

Aj my sme ztp a mame dieta len preto

lilimoni
24. máj 2015

@zvolsiinylogin mala ma diagnostikovany vysokofunkcny autizmus, konkretne Aspergerov syndrom. Nie je to tajomstvo a ani dovod na hambu 🙂 je to dieta ako kazde ine. A kedze potrebuje specialny pristup, tak chodi do specialnej skoly, kde su styria v triede, maju dve specialne pedagogicky ktore sa im venuju a preberaju ucivo rovnake ako na klasickej ZS.

lilimoni
24. máj 2015

Ahojte kocky. Ako te si uzivali dnesny den? My sme si s muzom vybehli nakupit nejake oblecenie 😀 muzik ma zobral pozriet kociky a postielky a ukazoval mi aj prebalovaci pult, ktory sa mu velmi paci 😀 uz len to babo v brusku k tomu chybalo ☹ ale mam teplaky, kratasky, sandalky a nove plavky. Muzik kratasky a koselu 🙂
Potom sme vybehli s nasim havinom k vetovi, lebo mu zacal tiect bordel z usi a sme sa stretli piati "dogazylaci" v cakarni 😀 vet si robil srandu, ze sme si stretko na lepsom mieste nevedeli spravit 😀 😀 😀 vecer travime pri vinku a pojdeme sa snazit o drobca k tomu kociku 🙂

eliska811
25. máj 2015

@lilimoni No to dúfam, že február nám výde 🙂 po včerajšom dni keď už ovu test nasvedčoval blížiacu sa ovu tak dnes dúfam, že už bude úplne tmavý 🙂 včera som už bola zúfalá robia som si test asi o 3 a zase čiarka slabučká strašne ma to štvalo, keď viem že už by mala byť silnejšia kedže folikul mal mať už 18mm a ovu by mala byt v pondelok/utorok čiže už som mala +-24 hodín pred a nič 😠 tak som si robila ešte večer o pol 10 a konečne už bol tmavší tak rýchle šup na to dnes už bude úplne tak ako má a zadarí sa nám 🙂 a bude to ten febrár

lilimoni
25. máj 2015

@eliska811 my sa snazime tak casto ako sa da 😀 bolo v sobotu, v nedelu a vcera vecer som mala ovu vytok a dnes mam tlaky v podbrusku, takze asi dnes zasa nedoprajem drahemu oddych a ideme sa snazit 😀 tych 15 minut slavy mu neublizi 😀

eliska811
25. máj 2015

@lilimoni baztálna sa meria veľmi ľahko 🙂 a je približne v polovičke len vynímky ako napr. ja 18deň a ešte nič 😀 Ale keď easyhairr písala, že má 25-28 dňové cykly tak má určite skorej

@easyhairr v prvom rade ťa tu vítam 🙂 a v druhom budem ti držať palce aby si si našla o pár dní // a tvoje/vaše snaženie bolo úspešné. Preto ti ani nebudem písať ak náhodou, že odkiaľ zoženieš ovulačné testy až keď to bude aktuálne tak ti poviem 🙂

eliska811
25. máj 2015

@lucia1002 naisto to bude len nech sa už podarí 🙂 ak si prečítaš kúsok vyššie koment pre lilimoni tak zistíš aká som bola z testovania už zúfalá 😀 Od včera teda vlasne dnes keďže už bolo po polnoci sa začalo obdobie snaženia u mňa 🙂 dúfam, že úspešného. Určite daj vedieť čo tebe povedal Dr. či budeme chytrejší o niečo

lilimoni
25. máj 2015

@eliska811 ja mam dnes 11DC a kedze som mala mrchu onicom (3dni), tak ovulka by mala byt v tychto dnoch. 😀

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni si ma pobavila :D:D ale aj u nas je to tak :D akoze dakedy ok, mojkame sa dlhsie :D:D ale vacsinou takto :D ked je to castejsie 🙂

eliska811
25. máj 2015

@lilimoni my naposledy teda ak nerátam včera či vlastne dnes tak to bolo v utorok. My by sme mali asi 15 minút plaču lebo ho sekli kríže tak som sa poctivo od štvrtka starala aby sa to zlepšilo a na ovu uz bol pohybuschopný 😀

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni ja som dnes 12dc a tiez som mala ms 3 dni, neviem ci listovka s gynexom mi neskratili cyklus a ms, lebo predtym len s gynexom som mala 30 -31 dnove cykly a ms aj 5 - 6 dni .. 🙂 teraz uz druhy mesiac takto kratko 🙂

littledesire
25. máj 2015

@eliska811 😀 😀 😀 😀 😀 ze 15 minut placu .. ale tak verim ze by to nebolo nic prijemne kebyze ho to medzitym bolelo... no

lilimoni
25. máj 2015

@littledesire nie vzdy sa da pojkat pol hodinu pred tutu-mutu. Hlavne ked je unaveny 😀
@eliska811 si spravis z chlapa ZTP 😀 😀 moj mal sedave zamestnanie. A mali sme pre rokom problem, ze vzdy v najlepsim dostal krc do zadku. Tak ho vzdy vecer pred tutu mutu cakalo magnezium v pohary 😀

mmoni89
25. máj 2015

@lilimoni 😀 😀 prepáč ale musela som, toto malo fakt pobavilo, chudák 🙂

lilimoni
25. máj 2015

@mmoni89 neboj, ze ja som ho lutovala a dusila som smiech 😀

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni :D:D:D:D:D jake nenapadne :D:D tu mas magnezium, odstopujes stopky, a sup na to :D

lilimoni
25. máj 2015

@littledesire velmi nenapadne, ked veceru zapijal jahodovym magneziom 😀 ale na druhej strane, velmi pomohlo 😀 😀

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni super.. treba vyuzit vsetko dostupne prostriedky :D:D

lilimoni
25. máj 2015

@littledesire neboj, ze dnes budem nanho straaaasne dobra 😀 chudacisko, bude uplne vystaveny a to doslovne 😀 ale ked chce synatora, tak musi doplnat cerstve palivo 😀