icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lilimoni
25. máj 2015

@littledesire som 11DC ale mrcha teraz bola 3 dni. Inak som ucebnicova 6 dni mrcha a 21 dni pauza. Raz za 100 rokov mrcha 7 dni ale tych 21 dni mam vzdy 🙂

lilimoni
25. máj 2015

Dnes som chcela dat muzovi volno ale vcera vecer som mala ovu vytok a dnes kramove bolesti a bolelo ma hlavne podbruzko, takze je tu ovulka a muzik sa chce pochlapit dnes, tak mu dam zajtra pokoj, nech doplni silu 🙂

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni jaaj hej hejm ty sk skoro rovnako ako ja ;) ja dnes 12dc, uz zacinam citit brucho dajak za 2 dni by mal byt pozitivny ovu dufam, ;) ja mam mm doma 😵 ale dala som aj ja pohar cerveneho na sliznicu ;)

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni dobre dobre, dnes sa posnazte a zajtra kus oddychu 🙂

lilimoni
25. máj 2015

Zajtra si dame volno a potom zasa ideme naplny plyn 🙂 ale ak sa nezadari, tak neviem ako pokracovat 😒

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni neboj sa a nemysli na to... zi pre okamih.. ja som minuly mesiac tiez isla podla ovu testov a nic, ale to sa stava.. netreba zufat, treba mysliet pozitivne, sustred sa na to co je teraz a uzivaj si to ;)

lilimoni
25. máj 2015

@littledesire cervene sme si vcera vecer dali 🙂 uz mi to lezie na pecienku. Len sa testujem a snazim, sledujem svoje telo a prd z toho ☹

lia23
25. máj 2015

@lilimoni a prave tpo je mozno chyba....silite to moc.....my sme mali sex za tento mesiac 2 krat, aj to len pocas plodnych dni a dva dni pred ovu... a vyzera ze to aj vyslo...skuste netlacit na pilu a myslim si ze to pojde

lilimoni
25. máj 2015

Po akom case treba takyto neuspech hlasit dokimu?

littledesire
25. máj 2015

@lilimoni no, ked ti to tak lezie ja mozog, tak ked pride ms tento mesiac tsk si dsj dalsi mesiac pokoj so sledovanim a proste zite a sexujte tak ako pride ;) a uvidis, ktore ti vyhovuje viac. Ja som skusila jeden mesiac nerobit ovu testy, ale bola som z toho nervozna ;)

lilimoni
25. máj 2015

@lia23 mne v nedelu skoncila mrcha a sex sme mali v pondelok, streda, piatok, sobota, nedela, bude dnes a potom sa uvidi. A to nebolo z povinnosti tutu-mutu ale obojstranna chut 🙂

lia23
25. máj 2015

@lilimoni ved sa snazite LEN 3 mesiace....to je nic....

lia23
25. máj 2015

@lilimoni tak je to spravne..🙂 nekontroluj sa....i ked viem ze to je tazke...ale najlepsie by bolo aby si si ani "príznaky" nesledovala...nechala to tak a cim skor tak spravis, tak tym skor to vyjde 🙂

macia
25. máj 2015

ahojte baby pripájam sa k vám 🙂 pred mesiacom som vysadila tabletky a prišiel celý mesiac snaženia a dnes prišla mrška taká silná a bolestivá ☹ dúfam že skoro prejde nech sa môžme znovu snažiť 😉

lilimoni
25. máj 2015

@lia23 oki, tak ja sa na to vyprdnem a uvidim, kedy sa zadari. Len nechcem aby zadepkoval manzel, lebo s nim som si teda "uzila". Mozes si otvorit sexuologicku manzelsku poradnu 😅

lilimoni
25. máj 2015

@macia vidaj medzi nami 🙂 pekne si daj brufen, nech moc netrpis a prajem ti rychle a uspesne snazenie 🙂

lia23
25. máj 2015

@lilimoni no porozprávajte sa, ze si budete uzivat, ze to nechate tak...a ked sa zadari, tak sa zadari .. v prvom rade, musis byt ty sama presvedcena vnutorne o tom ze "kasles" na to a nie len si to povedat, lebo to nefunguje :D poznam to :Da po ovu pri prvom pichnuti uz aj sa zacnes kontrolovat :D

macia
25. máj 2015

@lilimoni ďakujem 🙂 už som si dala iba vylihujem ako mrcina celý deň 🙂 už nech prejdu rýchlo tieto dni

lilimoni
25. máj 2015

@lia23 rozhodla som sa spravit si test az den co mi bude mrcha meskat 😀 Len sa bojim, bo po prvom porode ma zasivali skoro dve hodiny dvaja doktori 😖 a to z vonka som mala iba 2 stehy. Mlada sa strasne ponahlala a celu ma dotrhala. Neodporucili mi rok otehotniet ale minuly rok mi doky hovoril, ze som uplne v poriadku a nevidi dovod komplikacii pocas tehu.

lilimoni
25. máj 2015

@macia aj sestra takto trpi chudatko kazdy mesiac. Snad to bude tvoja posledna 🙂

lia23
25. máj 2015

@lilimoni no tak vidis, si zdrava zena ...vsetko pojde tak ako ma ked sa ukludnis...neboj ved si daka zena!!!!!zeny to zvlaaadnu ako nic 🙂:....

lilimoni
25. máj 2015

@lia23 dakujem za podporu 🙂 hned sa citim lepsie 😀

macia
25. máj 2015

@lilimoni veru keby bol tento mesiac už náš posledný a mali by sme vysnívané // 😉

lia23
25. máj 2015

@lilimoni zamalo 🙂 len musis byt ty sama presvedcena ze sa chces na to "vykaslat" a nesledovat🙂

katarinkadk
25. máj 2015

Dievčatá ja som sa už prestala sledovať, je to fakt na psychiku. Posúvame sa ďalej a začali sme to riešiť s doktorom. Obidvaja ideme podstúpiť prvotné vyšetrenia a potom sa uvidí. 😉 Dúfam že tie dve dlho očakávané čiarky prídu už čoskoro ..a takisto aj vám 🙂

lilimoni
25. máj 2015

@katarinkadk drzi palceky, aby ste u dokiho pochodili najlepsie ako sa da 🙂

19lucka90
25. máj 2015

Dievcata tentokrat to vidim na pms. Nemam odvahu si spravit zase test .25 dc. Uvidime. Myslite prosim na mna v stredu.dufam ze mrcha nepride a budem ing. 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@19lucka90 drzim palce 🙂

lilimoni
26. máj 2015

Tak ja som sa na to vybodla. Vecer nic a ani vycitky svedomia nie su, ze sme mozno prespali den D 😀

dzanem
26. máj 2015

ahojte,ja som mala v nedelu dostat ms,bola som chora,zatial nic,test negativny