icon

Snažilky žijúce v zahraničí

tinkafe
5. sep 2014

Ahojte Babenky, vsetky ktore ste mimo SR a snazite 🙂 Myslim si, ze my to mame trosku ine, a bolo by super o sebe vediet, aj ked mozeme byt z roznych kutov. Ja som teraz 2 rok von, po 2 rocnej prestavke na SVK, a chceme babenko, tak s laskou makame 😉 a cakame ci sa nieco zmeni 🙂 Minuly mesiac som zacala s inofolicom tak uvidim ci zaberie, aj ked je to kratko.
Inak som na IS.

Strana
z2
bandikovajana
15. okt 2014

88 wood st neviem vobec kde to je este len to vybavuje na tomto mieste ma office tak niekte asi v okoli budeme hladat byvanie

bandikovajana
15. okt 2014

@oslo1 zabudla som ta oznacit

oslo1
15. okt 2014

@bandikovajana to tam pri st.paul cathedral? ked pises ulicu musis dat aj prve 3 postcode, toto co som nasla ja je EC2.
Lebo ulice sa v Londyne opakuju, tu sa pouzivaju post codes a cisla domu.

Prajem vela stastia

bandikovajana
15. okt 2014

@oslo1 aha no ked tam budeme tak sa sem este ozvem 🙂

susana1212
16. okt 2014

@oslo1 no ale ja som bola na antike asi 6 rokov koli hormonom ( viac testosteronu ako esteogenu) a mali to v systeme, tak som nemohla klamat, ze sa snazime viac ako rok. Dufam, ze coskoro to vyjde.
@bandikovajana prepac zle som si to precitala. Moja chyba :(

simonajahodnikova
18. okt 2014

Ahojte zienky🙂 my sa chceme snazit od buduceho mesiaca 🙂 chcela som sa vsak opytat, ze ako to tu je, ked je zena tehotna, ci aj chodi na nejake prehliadky, krv. lebo chceli by sme tu ostat maximalne do 6 mesiaca a potom ist zit na SR, neviete pls poradit ?🙂

eri28
25. okt 2014

@simonajahodnikova podla mna by si nemala mat velky problem kamoska do 9 m, bola v zahranici a porodila na svk a vsetko v pohode, potom sa vratila spat, ale teraz uz zije na svk na trvalo.Vsetky spravy si nechaj a na svk ta aj tak vysetretia keby nieco. 😉

simonajahodnikova
25. okt 2014

eri28 dakujem pekne 🙂

Strana
z2