Snažilky žijúce v zahraničí
Ahojte Babenky, vsetky ktore ste mimo SR a snazite 🙂 Myslim si, ze my to mame trosku ine, a bolo by super o sebe vediet, aj ked mozeme byt z roznych kutov. Ja som teraz 2 rok von, po 2 rocnej prestavke na SVK, a chceme babenko, tak s laskou makame 😉 a cakame ci sa nieco zmeni 🙂 Minuly mesiac som zacala s inofolicom tak uvidim ci zaberie, aj ked je to kratko.
Inak som na IS.
@oslo1 zabudla som ta oznacit
@bandikovajana to tam pri st.paul cathedral? ked pises ulicu musis dat aj prve 3 postcode, toto co som nasla ja je EC2.
Lebo ulice sa v Londyne opakuju, tu sa pouzivaju post codes a cisla domu.
Prajem vela stastia
@oslo1 aha no ked tam budeme tak sa sem este ozvem 🙂
@oslo1 no ale ja som bola na antike asi 6 rokov koli hormonom ( viac testosteronu ako esteogenu) a mali to v systeme, tak som nemohla klamat, ze sa snazime viac ako rok. Dufam, ze coskoro to vyjde.
@bandikovajana prepac zle som si to precitala. Moja chyba :(
Ahojte zienky🙂 my sa chceme snazit od buduceho mesiaca 🙂 chcela som sa vsak opytat, ze ako to tu je, ked je zena tehotna, ci aj chodi na nejake prehliadky, krv. lebo chceli by sme tu ostat maximalne do 6 mesiaca a potom ist zit na SR, neviete pls poradit ?🙂
@simonajahodnikova podla mna by si nemala mat velky problem kamoska do 9 m, bola v zahranici a porodila na svk a vsetko v pohode, potom sa vratila spat, ale teraz uz zije na svk na trvalo.Vsetky spravy si nechaj a na svk ta aj tak vysetretia keby nieco. 😉
eri28 dakujem pekne 🙂

88 wood st neviem vobec kde to je este len to vybavuje na tomto mieste ma office tak niekte asi v okoli budeme hladat byvanie