Snažíme sa o bábätko a očkovanie na Covid-19
Snažíme sa o bábätko vs. očkovanie na Covid? Je to bezpečne? Kedy je lepšie sa zaočkovať? Pred tehotenstvom, počas alebo po? Aký máte na to názor?
@aneta129 Ako bolo spomenuté vyššie, toto je tak triviálna vec, že k tomu netreba PhD., aby to človek vysvetlil. A nie, nikdy som nedostala po očkovaní chrípku, predstav si, ani nikto iný z našej rodiny, hoci sa očkujeme každoročne dlhé roky. Ja len verím, že ty si ten “zdravotník”, ktorý varí obedy v kuchyni. Už ma prosím viac neoznačuj, venovala som ti viac môjho času, ako mi je milé.
@pallacinka prečo tak okato obhajujes očkovanie? Už som si to vsimla vo viacerých diskusiách.
@jaroe Neviem, čo myslíš pod slovom “okato” a či chcem míňať ďalej čas a vysvetľovať, ale skúsim to. Áno, obhajujem očkovanie a vždy budem, lebo som presvedčená, že je to jedna z najlepších vecí, ktoré nám veda a medicína priniesla. A ako vedca aj človeka ma mrzí, že na Slovensku je toľko ľudí, ktorí si to nevážia.
Ja som sa na folikolometrii práve pýtala gyn a povedal že sa mám dať ockovat .. som zdravotník ale právd kvôli tomuto s očkovaním váham
@nelka2211 Ja som sa pred pár dňami pýtala rovnakú otázku...
Ženy mi poradili po očkovaní počkať tri mesiace s otehotnením. Osobne si myslím, že kým sa ja budem môcť dať zaočkovať, budem už dlho po pôrode. 😄
@marianna_peskova Akoze to myslite vážne, že ženy mi poradili a Ja to urobím ?
Fuuu žasnem, to už dnes nikto nemá vlastný rozum, alebo si skor niečo nastudujem, literatúru, výskum atd.atd... Je toho toľko... Ako sa prísť opýtať na koníka a riadiť sa podľa toho ? Skor sa poradím s ľudmi ktorým dôverujem, s rodinou keď už, ale úsudok si vždy spravím svoj...
To si už nikto nechce zobrať zodpovednosť za seba, za svoju rodinu na seba ?
Mozno tie “ženy” to Ti tu radili sedia už rok doma zavreté a majú malé riziko nákazy, kdezto Ty môžes chodiť do prace, medzi ľudí atd.atd... Každá jedna situácia je individuálna...
A tie ženy nemusia mat absolútne žiadnu sajnu, ničím podložene argumenty...
Ale riadiť sa takýmto meritkom, koľko komentárov mi dalo za a koľko proti, a Ja to urobím ? 🤦♀️ Veď je to Tvoj život...
@99jane99 Lol... 🤣 Nie že by som musela vysvetľovať svoje počínanie, ale len pre zábavu: ja sa tou radou riadiť nebudem, len som napísala, že mi to ženy poradili... Milujem internetových trollov. 🤣
@marianna_peskova Hej presne si vystihla pomenovanie pre svoje počínanie 😂 Lebo už len napísať na koňa aby Ti niekto poradil ohľadne takejto veci, a ešte to aj prezentuješ ako troll - veď ženy mi poradili 🤦♀️
Ja som sa dala zaockovat astrazeneca lebo robim v banke a riziko je dost vysoke tym ze robim servis klientom. Dva tyzdne na tom som mala pozitivny tehotensky test.
@elze8 gynekologicka to zobrala uplne v pohode, lebo druha varka mi vychadza na 13tt takze uz budem mat najhorsie za sebou. Pytala sa ma ci som mala zvysenu tepolotu po podani prvej davky a jedine co moze byt nebezbezne je horucka pri druhej. Zatial cakam kym mi pride pozvanie na druhu davku a ci tiez dostanem astru vzhladom na stav