Snažíme sa o bábätko: Skúsenosti a rady
Ahojte je to síce ešte len druhý mesiac a viem že sú ženy ktoré sa snažia otehotnieť už niekoľko rokov alebo mesiacov ja mám už 3 deti zo vzťahu staršieho teraz mám nový vzťah najmladšie dieťa má 11 mesiacov s priateľom novým sme sa rozhodli že by sme chceli mať aj svoje no zatiaľ sa nám nedarí menštruáciu nemám zatiaľ 28 dní príde mi aj o 3 dni skôr užívam Leidyvitu Chcem sa spýtať či niekto má partnera alebo manžela s čírim ejakulatom ? Či to náhodou nemôže byť problém sme mladý obaja už som rozmýšľala že by skúsil spermiogram Ale rozhodla som sa dať tomu ešte čas do nového roka 🙂 drzim palce snazilkam 🙂
Snažila som sa oveľa dlhšie a vo vyššom veku. Neboj sa, ešte porodíš ako jabloň. 😇 A hoc by si mala každé dieťa s iným chlapom aj každý rok. Musíš ale chápať, že žena sa o ženu tak trocha obáva. Tie neútočia v zlom. Chcú ti sňať ružové okuliare. Obávajú sa o tvoju budúcnosť. Dlhodobý výpadok z pracovného trhu, nedostatok praxe, nízke vzdelanie, veľký počet detí, to všetko kalkulujú dopredu. Boja sa o tvoju budúcnosť, preto tie komentáre. To nie sú zákerné komentáre, to sú komentáre strachu o tvoju budúcnosť.😇
Radšej sa nauč pravopis … neurážaj nás tu.. my tá neurazame ani jedna … len sa ti snažíme otvoriť oci… a myseľ .. chcete dieta.. načo sa nás tu pýtaš na názor .. a keď má priehľadné semeno, tak si mala poslať foto.. aby sme vedeli posúdiť .. nikto ti nechcel zle, pekný večer
Btw .. prvé 3 deti sa ti podarili na prvý sup ? Keď sa tu zdusujes , že sa po dvoch mes nedarí.. nevieš , ako zo funguje ? Ale jedno ti musím nechať.. uznávam tá a dávam klobúk dole pred tebou.. v dnešnej dobe uživiť jedno-dve deti, aby im nič nechýbalo je makačka … 3-4 nehovoriac , ak to dokážete .. držím palčeky .. nie len deti robiť , ale aj rozmýšľať treba ..
musím tiež reagovať na tvoj príspevok milá autorka a pridať sa k názoru väčšiny - daj si čas… nikde nepíšeš koľko máš rokov, ale skús sa zamyslieť nad tým, či dokážeš zabezpečiť 4 deti v prípade, že by ti ani tento vzťah nevyšiel… nikto ťa tu neuráža, len rozmýšľame racionálne, pretože v dnešnej dobe mať 4 deti je podľa mňa celkom záhul… navyše, tvoje telo musí byť tiež ešte nie úplne zregenerované, keď pred 11 mesiacmi prišlo na svet tvoje najmladšie bábo… nie je nič zle na tom ak chceš veľkú rodinu, ale niet sa kam ponáhľať… ako si na tom s tvojim novým partnerom? žijete spolu? pomáha ti a zapája sa do chodu domácnosti? nie je všetko len o tom, že “chcete spolu dieťa”, prichádza s tým aj zodpovednosť za ďalšieho malého človeka, pre vás oboch…
Moja prastará mama hovorila "chlapovi, deckovi a psovi never". Moja stará mama zase, že "zariaď sa tak, aby si nikdy nebola na chlapovi závislá". Myslím, že tieto rady by osožili aj tebe a nie rady na to, ako s novou známosťou zamiesiť na štvrté škvŕňa.
Nechces nahodou stvrte, aby si vytrela zrak exovi?
Velmi zly dovod na dieta, ako pristriedok trucpodniku.
Ved ty sa mozes tesit zo staronoveho vztahu, z chlapa, ktory je lepsi, ako ten predosly, uzivat si lovestory a batola, venovat sa sebe, sportovat,je to malo? naco ides zatazovat organizmus dalsim tehu... Danu nepodporujes😅velmi rychlo moze nasledovat piate po stvrtom a potom co? Radsej sa pred chlapom tvar, ze c. 4 je na 1.priorite a daj si HAK. Nakoniec, mozno je chlapik sterilizovany a tvari sa, ze robi deti. 🗽
Máš 11 mesačne bábätko a si vo vzťahu 11 mesiacov? To ako? Ktorá žena ktorá práve porodila a stará sa o novorodenca (+2 ďalšie deti) ma silu a čas začať nový vzťah?
..."sme spolu skoro rok a je to na kazdeho veci a pozname sa uz 3 roky ako kamarati a teraz sme 11 mesiacov "
..to posledné bábo je potom koho, keď ste spolu rok a spoločné ešte nemáte?🙄
@lenka567899
@miskakyska
Autorka nestala o analyzu vztahu, ale ineho💦😅
@ahhola 🤨🤷
Som sice chlap ale aj mne sa toto zda " trosku uponahlane"
Predpokladam ze ste nikde este vela nepracovala kedze ste mlada a uz mate 3 deti a chceli by ste 4 a mozno aj 5 casom. Takze v zivote ani pracovat nebudete pri 4 detoch.
Skuste sa trosku zamysliet,dajte si cely citron...
Ked ma opusti a mne ostanu 4 deti co budem robit?
Nikde vas nezamestnaju. Ludia Vam tu nechcu zle len rozmyslaju prakticky ako vam pomoct. Myslite hlavne na tie uz 3 deti co mate. Uzivit 4 deti v dnesnej dobe je fakt veeeelmi tazke. A to nevravim o vychove.
Však ju nechajte plodiť, každý má na tomto svete inú misiu.
Napisem ti aj ja nieco na co si sa nepytala. Mas 3 deti z predosleho vztahu, tvoje najmladsie ma 11 mesiacov. To znamena ze este pred 11 mesiacmi si bola so svojim ex a potom si si asi extremne rychlo nasla noveho partnera kedze ste spolu ,,uz" skoro rok. Ty nepotrebujes dalsie dieta ty potrebujes cas. Cas spamatat sa, vyliecit sa z predosleho vztahu a zaistit sebe a svojim detom buducnost,stabilitu a normalneho chlapa do zivota ktory bude milujuci a laskavy pre vas vsetkych (prepac ale na toto za necely rok neprides u nikoho ci je to ten pravy - je to loteria). Ruska ruleta ktoru nechces. Chce to vsetko cas. Mohla by si sa poucit zo svojich chyb a nie hrrr brrr. Nechces deti po 30tke ale predpokladam ze nechces byt ani slobodna mlada matka 4och-5ich deti s dvomi pochybnymi muzmi (potom ak sa spamatas sa potrncialny normalny partner uz bude hladat o dost tazsie). Ako ich uzivis? A ti pisem ako mlada matka ktora tiez spravila ,,chybu" ale jednu a nie 4! Niekedy mozno lepsie mat tie deti po 30tke ;) Teraz je cas zhodit ruzove okuliare, prijat realitu a zamakat na sebe. A ku tvojej otazke o ejakulate - to ty nedokazes posudit pohladom musi mu doktor spravit spermiogram priehladny ejakulat moze mat mnoho pricin neznamena automaticky ze je neplodny. Ale aj tak radsej ako skumaniu frajerovho gena venuj cas prechadzke kde si toto cele premyslis.
Ciry ejakulat nie je dobry,znaci to malo spermii.Ale pre vas to bude nakoniec len najlepsie,i ked to teraz este tak nevnimas..

Svata prostoto
Mas doma este babatko ktore ta 100% potrebuje a uz riesis noveho partnera a dieta. Ja chapem ze zaciatky su krasne ruzove, a babatko s chlapom do ktoreho si zamilovana znie ako najlepsi napad na svete, ale ty uz mas zodpovednost aj voci tym 3 detom. An novy partner po porode zdupka (ja viem ze teraz by si sa zaprisahala ze on taky nie je, ale ani ex taky nebol, ze hej?) alebo ho nedajboh prejde auto, uzivis sama 4 deti? Dokazes zabezpecit pre ne ked uz nie pohodlny, aspon slusny zivot? Na to, ake mas pracovne skusenosti, sa ani nejdem pytat…
Slobodne matky su najohrozenejsie chudobou. Skoda ze za tvoje nepremyslene rozhodnutia mozu nakoniec velmi trpiet aj deti…