icon

Snažíme sa o bábo: Ako prekonať problémy s otehotnením?

bambu_lka
22. dec 2024

Ahojte ja viem že je to tu plnooo každá ma inú skúsenosť väčšinou čo som našla diskusie tak z roku 2020/21 aktuálne teraz ma zaujíma či ma niekto skúsenosť alebo pozitívum alebo ja neviem mám 5 ročného chlapčeka veľmi ho lubime ale z priateľom sme sa zobrali v auguste a malý tiež už dako vraví že by chcel bračeka že je doma ticho a tak… v januári budú 2 roky co si nedávame pozor vobec vsetke vyšetrenia mám za sebou aj priateľ jedine čo mám je nepravidelná menstruacia niekedy nemám aj 2 mesiace potom vyvolávacka a až potom menzes takže kedy mám plodne dni a ovu to už vobec neviem cca podla aplikácie v mobile… na úpravu mi lekárka nedala nič vraj sa to časom upraví samé lebo som mladá ročník som 2002… niektorí lekári už vravia že tie vajíčka sú slabé je to také už nemôžne že otehotnieť ? Neviem ako sa mám s tým zmieriť že som žena ktorá nie je v poriadku a túto 15 ročná si na diske užije a bum tehotná nespravodlivé … alebo baby ktoré otehotnejú ako nič ale nechcú to … ach

Strana
z2
bejbs123
23. dec 2024

@ina2405 tak ja tiez ked som mala 20,som vsetkych 40 povazovala za starych,ked mi taha na ten vek,tak mi ani 60 nepridu stari 😅,jasne nemala by sa tak vyjadrovat,ale ja som v tom veku asi nebola ina 🤷🏼‍♀️

bambu_lka
autor
23. dec 2024

Dakujem ženy som mladá ja viem ale starám sa viac ako treba som matka proste a tie povinnosti rodiča však aj pracujem v bille normálna žena čo chce ďalšie babo len to že mám 22 okej ale čím staršia budem tým viac to pôjde ťažšie alebo ja neviem už ☺️

tenerifka
23. dec 2024

@bambu_lka tvoje dieta mas s terajsim manzelom?

evka374
27. dec 2024

@babushkaem
Ahoj riesime podobny problem so zlym/ prisernym spermiogramom. Ako ste prosim postupovali v pripade pana? Aka bola liecba aby ste vobec mohli ist na vklad?
Dakujem za info. 🙂

babushkaem
27. dec 2024

@evka374 z caru nas poslali na urologiu, kde však nic nenašli. Takze sa to uzavrelo na IVF a aktuálne som v 5 mesiaci 🙂

aandrea9
27. dec 2024

@bambu_lka nezúfaj. U nas v rodine čakali mladí 8 rokov na dve čiarky. Obaja zdravotne úplne ok.

sofia1979
28. dec 2024

@bambu_lka chce to čas, alebo potom už len vyšetrenia či sa niečo nezmenilo, niekedy to skrátka tak býva. Môžeš aj muža dať vyšetriť nikdy nevieš. Ak u teba všetko funguje, ako má. Držím palce fakt si mladá nezúfaj

luros
2. jan 2025

@bambu_lka ja som sa snažila taktiež dokopy 3roky. Šla som do centra asistovanej reprodukcie, najprv do NR tam je teda otrasný pristup, ako na bytunku si pre Dr. len ďalšia v poradí z ktorej budú cucať peniaze, zaujem žiadny. No a keď som prešla do Martina do Heliosu tam už konzultácia úplne inak vyzerala!!! Pán Krajčovič mi urobil nejaké vysetrenia ktoré som robené nemala a povedal, že nevidí žiaden problém aby sme neotehotneli prirodzene. Dohodli sme sa teda, že mi urobí indukciu ovulácie, predpisal Clostylbegyt so slovami...ak neotehotniete do 3mesiacov, ideme na umelé. Za lieky nech som doplaca všeho-všudy 50€ a vieš čo? Hneď prvý mesiac som otehotnela prirodzene (s pomocou liekov na podporu) a čakám dvojičky 🐣🐣 chlapčeka a dievčatko 💖🍀 Dovtedy som skúšala všetko možné aj nemožné, bol to zbytočne zabitý čas a peniaze...
Ale na druhú stranu všetko ma svoj čas ✨

bambu_lka
autor
2. jan 2025

@luros som velmi šťastná za vas rada čítam pozitívne komentáre a prajem vam to nech ste hlavne zdraví ☺️

Strana
z2