icon

Snažíme sa o dieťa, ale po sexe zo mňa spermie vytekajú

marshmellow356
4. dec 2022

Ahojte baby chcela by som sa spýtať. S priateľom sa snažíme o dieťa a trochu sa bojím pretože akonáhle má oplodní tak po nejakej minute akoby sa to zo mňa vylučovalo. Je to prosím normálne alebo je to problém?

Strana
z3
zuzinka888
4. dec 2022

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

viestta
4. dec 2022

Dievča zlaté, keď chceš mať deti, treba si doštudovať biológiu. Aspoň tú časť o rozmnožovanie cicavcov a špeciálne venovať pozornosť fungovaniu ženských a mužských pohlavnych orgánov.

marshmellow356
autor
4. dec 2022

@viestta v poriadku ja som sa len slušne spýtala

katulka94
4. dec 2022

@marshmellow356 ak myslíš to, že ejakulát z teba po sulozi vyteká tak to je normálne však gravitácia funguje aj v tvojom lone 😄 ak sa snažíte o babo tak si “po tom” chvíľku polež alebo vylož nohy do vzduchu a až potom hod sprchu ale každopádne aby si vedela aj keď spermie vytekaju tak ta správna sa dostane tam kde ma pokial je správna doba cyklu 😄

veronikaszabova
5. dec 2022

@marshmellow356 "akonahle ma oplodni".... No ty mas teda zazracneho samca doma 😂😂😂😂

domka222
5. dec 2022

@veronikaszabova tiež som sa smiala na tom oplodnení 🤣

veronika3110
5. dec 2022

@zuzinka888 keby tá oplodnil, tak už si tehotná..
a ono existuje aj gravitácia na tom našom malom svete

mikadooo
5. dec 2022

@marshmellow356 ahoj, áno, je to normálne. Odporúča sa chvíľku po styku ležať, aby teda spermie mali väčšiu šancu dostať sa k vajíčku. Neúspešné spermie následne vytečú z pošvy von, keď sa žena postaví.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nnnuuunnn
5. dec 2022

Tie spermie vedia preco od Teba utekajú 😂

angelous1991
5. dec 2022

Toto je presne pre @modrykomik 😂😂😂😂😂 káva mi nosom vyšla … oplodni 😂😂😂😂😂😂

iwesska
5. dec 2022

Tak tvoja maternica nie je vysavac,ze nasaje a nevypusti😂 Staci aj 1 spermia,netreba ich 5 mil.,tak ak nemozes otehotniet,problem treba hladat inde,nie vo vytecenych spermiach.

ankare
5. dec 2022

@marshmellow356 to je úplne normálne, že ejakulat z Teba vytečie, aj naň pôsobí gravitácia. 😉 Držím palce!

nnnuuunnn
5. dec 2022

Chyba je v priateľovi. Naivne si o ňom myslíš, že Ťa zakaždým oplodní. Rozisla by som sa s takým.

zuzinka888
5. dec 2022

@veronika3110 ja viem. Bola som oplodnena uz 4×.🤣

soldi
5. dec 2022

@marshmellow356 je to normalne, ze ejakulat vytecie. cast z neho ostane vnutri, to sa bat nemusis. netreba po styku lezat s nohami hore, ale ak chces spermiam napomoct dostat sa k vajicku (pokial mas plodne dni), tak po tom ako sa partner do vnutra vystrieka maj orgazmus. vtedu sa maternica stahuje a napomaha spermiam sa dostat dalej dovnutra. drzim palce.

pupavocka101
5. dec 2022

mna neustale zarazaju niektore otazky, ale tak nevadi. ono je to ako ti uz kocky popisali normalne vdaka gravitacii. takze po sulozi si vyloz nohy o celo postele nachvilu a bude to ok

veronika3110
5. dec 2022

@zuzinka888 prepaaaac 😂😂

zafir01
5. dec 2022

@marshmellow356 a ty co čakáš, že vo vagine máš nejakého majordoma, či vestníka, ktorý púšťa a vypúšťa ejskuat dnu a von? Vygugli 9brazok maternice.
Bez srandy mi je až ľúto, ako dokážu byť niektorí hlúpi.. Bez urážky, ale toto nie je z tých klasických otázok.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
daniela2202
5. dec 2022

@marshmellow356 je to normálné... zlato hore nohy, zatvoriť otvor a chvíľku ležať.... snáď sa zadarí 😁😁👍👉

veronikaszabova
5. dec 2022

@viestta nepamatas si ju? To je ta "mozem si dat gulas? Nedostanem skorej menzes?"

viestta
5. dec 2022

@veronikaszabova nie, nepamatam. Ale ak je to takto, tak pre dobro ludstva by bolo najlepsie ak by pri kazdom "oplodneni" vytieklo vsetko

lenkadenisa
5. dec 2022

@marshmellow356 no je to problém, spermie by mi zostať v tebe a vstrebať sa tam 🤔

oblecenie99
5. dec 2022

No je tu problém...

sono2
5. dec 2022

@viestta vidíš, toto je téma pre zora😃😃 tu by sa mohol realizovať a nekonečne písať svoje skúsenosti. Isto pozná na odpoveď. Aj keď to je akože ženské, to vôbec nevadí.

viestta
5. dec 2022

@sono2 takym temam sa on vyhyba. Tazko by tu zamiesal feministicke ateistky s manipulativnymi sklonmi. Ale na druhej strane, on by ich zamiesal aj do debety ako spravit holandsku omacku

sono2
5. dec 2022

@viestta vidíš a to je škoda, veľmi rada by som si ho prečítala čo by on poradil odborník.

dusankomoj
5. dec 2022

A toto je príklad našej svetlej budúcnosti!🤣🤣🤣🤣

bmolko
5. dec 2022

ja aj cele ludstvo by sme ti boli vdacni, aby si si namiesto dietata kupila akvarijne rybicky /ani psa si prosim ta nekupuj/. Co tak najprv nejake vzdelanie, skolenie, knihy?

Strana
z3