icon

Snažíme sa o dieťa, ale po sexe zo mňa spermie vytekajú

marshmellow356
4. dec 2022

Ahojte baby chcela by som sa spýtať. S priateľom sa snažíme o dieťa a trochu sa bojím pretože akonáhle má oplodní tak po nejakej minute akoby sa to zo mňa vylučovalo. Je to prosím normálne alebo je to problém?

Strana
z3
marshmellow356
autor
Odpoveď bola odstránená
marshmellow356
autor
6. dec 2022

@mandarinka555 neviem ale vidím čo vyrástlo z teba ty "genetický materiál" 🤣🤣🤣🤣🤣

stellarstar
Odpoveď bola odstránená
marshmellow356
autor
6. dec 2022

@stellarstar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

stellarstar
6. dec 2022

@marshmellow356 alebo zjavne u teba funguje zemská príťažlivosť 🤣

ar3m1s
6. dec 2022

@marshmellow356 ahoj, presne som sa toho zlakla aj ja :D taktiez sa aktualne snazime a prvy krat ma to prekvapilo a vydesilo ze zo mna vsetko vytieklo... nevedela som sa o tom nikde docitat iba tuto vsetky "vystudovane" panicky boli premudrele... samozrejme nas toto v skole neucia, samej mi nikdy nenapadlo si toto hladat niekde v knihach (vsak komu by to napadlo) a matka alebo kamoska ti predsa o tom hovorit nebude ... tym ti len chcem povedat ze zjavne je to normalne (viem to len od tychto super duper mudrych matiek...) a kasli na ich blbe komentare kazdy sa predsa uci cely zivot 🙂

mandarinka555
6. dec 2022

@marshmellow356 Ty sa radšej nerozmnožuj...chúďatá tie deti...

lenkadenisa
6. dec 2022

@mandarinka555 a bude čakať, že dieťa donesie bocian v zobáku 😂

mimi16
6. dec 2022

@marshmellow356 už dosť prosím ťa. Vypni sa a prestaň vypisovať primitívne otázky.

neznamadama
8. dec 2022

jejda prco ste nedali viac odpovedi tak sojm sa dobre bavila..

akbara77
9. dec 2022

@marshmellow356 svata prostota

marshmellow356
autor
9. dec 2022

@ar3m1s ďakujem ❤️

villanella
12. dec 2022

Som nevedela že aj na tomto kroniku sú fuchtle ,ktoré tu potrebujú hneď niekoho zhodiť .. je mi z Vás na grc

Strana
z3