Snažíme sa o dieťa, ale po sexe zo mňa spermie vytekajú
Ahojte baby chcela by som sa spýtať. S priateľom sa snažíme o dieťa a trochu sa bojím pretože akonáhle má oplodní tak po nejakej minute akoby sa to zo mňa vylučovalo. Je to prosím normálne alebo je to problém?
@mandarinka555 neviem ale vidím čo vyrástlo z teba ty "genetický materiál" 🤣🤣🤣🤣🤣
@stellarstar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@marshmellow356 alebo zjavne u teba funguje zemská príťažlivosť 🤣
@marshmellow356 ahoj, presne som sa toho zlakla aj ja :D taktiez sa aktualne snazime a prvy krat ma to prekvapilo a vydesilo ze zo mna vsetko vytieklo... nevedela som sa o tom nikde docitat iba tuto vsetky "vystudovane" panicky boli premudrele... samozrejme nas toto v skole neucia, samej mi nikdy nenapadlo si toto hladat niekde v knihach (vsak komu by to napadlo) a matka alebo kamoska ti predsa o tom hovorit nebude ... tym ti len chcem povedat ze zjavne je to normalne (viem to len od tychto super duper mudrych matiek...) a kasli na ich blbe komentare kazdy sa predsa uci cely zivot 🙂
@marshmellow356 Ty sa radšej nerozmnožuj...chúďatá tie deti...
@mandarinka555 a bude čakať, že dieťa donesie bocian v zobáku 😂
@marshmellow356 už dosť prosím ťa. Vypni sa a prestaň vypisovať primitívne otázky.
jejda prco ste nedali viac odpovedi tak sojm sa dobre bavila..
@marshmellow356 svata prostota
@ar3m1s ďakujem ❤️
Som nevedela že aj na tomto kroniku sú fuchtle ,ktoré tu potrebujú hneď niekoho zhodiť .. je mi z Vás na grc