Snažíme sa o dieťa. Máte nejaké rady?
Ahojte.. poradne mi prosím ako otehotnieť 😏 snažíme sa a chceme dieťatko.. mám akurát plodné dni.. prosím máte nejaké radi ako otehotnieť? Ďakujem
@evamea 😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌
@evamea a čo myslíš, Ze sa len ako sa hovorí "olizujeme,, ?
@vaneschcezistit21 ale nebud podráždená jej odpoveď sa super hodila na tvoju otázku 😂👌
Treba mať pravidelný sex, vyhodiť to z hlavy, a pôjde to😉😉 môžeš si kys listovú nasadiť. Držím palce aby sa rýchlo podarilo.
@hennyinnsbruck Náhodou, my sme to vyskúšali a podarilo sa. 😂😂😂
@vaneschcezistit21 Treba sa uvoľniť, užívať si chvíle s partnerom, niekedy to bohužiaľ nejde hneď. A keď to nejde dlhodobo, tak či tak to v diskusii nedoriešiš. Držím palce 😉
@evamea 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
3,5 roka nezaberali lieky, vitamíny, čajíky, "nemysliet na to" a podobne. Všetky výsledky sme mali pritom dobré. Zabralo dať výpoveď z psychicky aj časovo náročnej (aj keď dobre platenej) práce a zároveň zdrhnúť zo spoločného domu od svokry. O 2 mesiace pozitívny test.
Držím palce, nech sa Vám to čo najskôr podarí 🍀
@lentilkaxxx veru. Ono si casto človek ten vnútorný stres, ktory prežíva, nepripusta. Potom stačí mierna zmena, dostat sa do pohody a zrazu to ide.
No co poriadny sex, kazdy den ina pozicia a mozno to vyjde. My sme to upiekli na prvy krat este aj mimo ofiko ovulacie 😂
@vaneschcezistit21 mat sex = nemat ho len , ked si myslis, ze mas plodne dni. Vela zien narieka ako oni sa snazia a nejde to a pritom maju sex 3x mesacne, cez "plodne dni" ktore si vypocitaju cez aplikaciu. Univerzalna rada na plodenie je mat sex pravidelne tj aspon kazdy druhy den cez cely cyklus. 🙂
@iviacik toto nebola mala zmena, ale kompletný útek z kokotova. 🤣🤣🤣 Až tak mi je po tých rokoch dobre, že mi ani korona a s ňou spojené obmedzenia neprekážajú. (Dobre, až na tie zatvorené wellness a aquaparky)
@ayanamirei presne, vacsina zien sa zrazu snazi iba okolo dni vypocitanej ovulacie. Lenze tu si telo vie aj vyvolat ked chce. Nie je problem ju teda dostat o dost skor. Za mna tiez kazdy druhy den mat sex a skusat to z kazdej strany.
Ahojte maminky poradre mi snazime s manzelom o babetko ale nedari sa nam a ako zistim ake su moje plodne dni ? Dakujem za rady
Vždy je pomoc žienky! 🙂 ❤️
@merlin44 ďakujem všetkým..Ale máme sex skoro každý deň tak že v tom problém nebude 😊

Skúste sex. 🙏😂