Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
Troška som sa rozhliadla a pozeram, že sa to tu pekne rozbieha 👏👏 gratulujem všetkým // čiarkovym❤️❤️❤️
Ahojte baby po dovolenke ktorú sme si náramne užili sa ozývam s otázkou.. myslela som že mám anovulacny cyklus prvýkrát si meriam teplotu a vyznačil mi graf ovulaciu na 19dc.. nie je to neskoro? A je to vôbec možné tak otehotnieť? Trosku sa obávam že mi pride ms a nestihne prebehnúť uhniezdenie.. keď som mala cyklus pravidelný mala som ho 26 dni teraz skáče ako sa mu zachce..
@junovedievca ja som na tom podobne. Ale mame pred sebou este 5 mesiacov, zvladneme to, urcite 😘 viem, te je to tazke, ale musíme bojovať dalej 😉
@dominy12 silnieee😊
@hennyinnsbruck hádam áno 🙂
@dominy12 som zvedava na dalsi test 😊😊😊
@hennyinnsbruck aj ja stredu je termín ms tak skúsim ráno testik sama som zvedavá že ako dopadne
@dominy12 robila si?
bolo by velmi zaujimave keby este kazda z vas dodala, ze kto sa snazi po vysadeni hormonalnej antikoncepcii, len tak pre statistiky
@hennyinnsbruck žiaľ včera test biely a dnes som 1dc :(
@siska266 ahoj, aj my máme za sebou pár návstev na ISCARe v Martine, chodíme od mája. Snažíme od vianoc. vo februári sa zadarilo, ale bohužiaľ sme o mimčo prisli v 7tt spontanne. Krv v poriadku, spg výborný, dnes som dostala ms a hned som bežala do lekárne po predpísaný clostil, mam brať od tretieho dňa jeden. Infolic beriem už druhe balenie. Tebe čo doporucili ešte?
@dominy12 oooh nie😯 to mi je luto... 😒 Asi sa zle uchytilo Lebo to nevyzeralo na falosne ciarky...
@hennyinnsbruck môže byť ze sa neudrzalo:(.... Ach co už teraz pauza do decembra kvôli svadbe a v januári pôjdeme 3 cykli za sebou na inseminaciu :(a hadam sa to podarí už 🙂
@dominy12 urcite sa podari 😊😊😊
Dievčatá, ako sa mate? Kto caka na cyklus? Ja mam dostat 19.8, vcera v car ma odporučili na laparoskopiu, takze u mna to žiaľ bude este na dlho ☹️

@dkzuzana taaakze ani tento mesiac nam to nevyslo.:( asi sa dostanem do skupiny snazime sa 2019 :(.je mi z toho smutno