icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

junovedievca
5. aug 2018

@dkzuzana taaakze ani tento mesiac nam to nevyslo.:( asi sa dostanem do skupiny snazime sa 2019 :(.je mi z toho smutno

simonka24
5. aug 2018

@dkzuzana ahojte, dlhšie som tu nebola.. ako pokracujete, baby? Ja mám po ovulácii, takze nastáva obdobie čakania 😂snáď to tento mesiac vyjde 💪🏻❤️

simonka24
5. aug 2018

Troška som sa rozhliadla a pozeram, že sa to tu pekne rozbieha 👏👏 gratulujem všetkým // čiarkovym❤️❤️❤️

kvecinka321
6. aug 2018

Ahojte baby po dovolenke ktorú sme si náramne užili sa ozývam s otázkou.. myslela som že mám anovulacny cyklus prvýkrát si meriam teplotu a vyznačil mi graf ovulaciu na 19dc.. nie je to neskoro? A je to vôbec možné tak otehotnieť? Trosku sa obávam že mi pride ms a nestihne prebehnúť uhniezdenie.. keď som mala cyklus pravidelný mala som ho 26 dni teraz skáče ako sa mu zachce..

dkzuzana
autor
6. aug 2018

@junovedievca ja som na tom podobne. Ale mame pred sebou este 5 mesiacov, zvladneme to, urcite 😘 viem, te je to tazke, ale musíme bojovať dalej 😉

dkzuzana
autor
6. aug 2018

@simonka24 Ano, trosku sa nam to rozbehlo, tak dúfam, ze nas nakazia 😁🍀

dominy12
6. aug 2018

Ahojte 🙂 to som ja domca1203 co som sem pridala graf bt pár dni pozadu 🙂 a tu su foto testov z 9dpo a 11dpo🙂 hadam silnie no :/

hennyinnsbruck
6. aug 2018

@dominy12 silnieee😊

dkzuzana
autor
6. aug 2018

@dominy12 graulujem👏🏻👏🏻

dominy12
6. aug 2018

@hennyinnsbruck hádam áno 🙂

dominy12
6. aug 2018

@dkzuzana ďakujem snáď o 2 dji bude silnejšia čiarka 🙂

hennyinnsbruck
6. aug 2018

@dominy12 som zvedava na dalsi test 😊😊😊

dominy12
6. aug 2018

@hennyinnsbruck aj ja stredu je termín ms tak skúsim ráno testik sama som zvedavá že ako dopadne

ivka2112
8. aug 2018

@ladyandy Potvrdené doktorkou? 🙂

ladyandy
8. aug 2018

@ivka2112 idem v pondelok az, tak mi kazala sestricka, tak verim, ze vsetko dobre dopadne 🙂

hennyinnsbruck
8. aug 2018

@dominy12 robila si?

leeo
8. aug 2018

bolo by velmi zaujimave keby este kazda z vas dodala, ze kto sa snazi po vysadeni hormonalnej antikoncepcii, len tak pre statistiky

dominy12
8. aug 2018

@hennyinnsbruck žiaľ včera test biely a dnes som 1dc :(

katka8
8. aug 2018

@siska266 ahoj, aj my máme za sebou pár návstev na ISCARe v Martine, chodíme od mája. Snažíme od vianoc. vo februári sa zadarilo, ale bohužiaľ sme o mimčo prisli v 7tt spontanne. Krv v poriadku, spg výborný, dnes som dostala ms a hned som bežala do lekárne po predpísaný clostil, mam brať od tretieho dňa jeden. Infolic beriem už druhe balenie. Tebe čo doporucili ešte?

katka8
8. aug 2018

@dada2605 ahoj, mne dr. povedala že môžem začať brať hocikedy.

ivka2112
8. aug 2018

@ladyandy super, moc moc drzim palce🙂

siska266
8. aug 2018

@katka8 Ahoj robili ti aj prefuk?Preco tak skoro si isla uz do centra.Ja tiez chodim do Martina.Kto ta ma doktorka alebo doktor?

katka8
8. aug 2018

@siska266 no ked som vo feb. otehotnela, napriek tomu že sa bejby neudržalo, povedali že by vajcovody mali byť oky. Do centra sme išli preto, lebo moja gyn. mi to doporučila, keďže mám už 35. Má nás doktorka, meno nepamätám ale našla by som v papieroch niekde.

siska266
8. aug 2018

@katka8 Ach tak lebo to mi bolo divne ze este kratky cas a uz ste v centre mi po roku aj nieco sme isli az.Taka mila je ze?Lucia sa tusim vola taka blondyna ale aj doktor Tomas mal nas a ten je tiez super.

hennyinnsbruck
9. aug 2018

@dominy12 oooh nie😯 to mi je luto... 😒 Asi sa zle uchytilo Lebo to nevyzeralo na falosne ciarky...

dominy12
9. aug 2018

@hennyinnsbruck môže byť ze sa neudrzalo:(.... Ach co už teraz pauza do decembra kvôli svadbe a v januári pôjdeme 3 cykli za sebou na inseminaciu :(a hadam sa to podarí už 🙂

hennyinnsbruck
9. aug 2018

@dominy12 urcite sa podari 😊😊😊

dkzuzana
autor
9. aug 2018

@dominy12 to ma velmi mrzi😢 urcite sa čoskoro zadarí, prajem vela sil😘

dominy12
9. aug 2018

@dkzuzana ďakujem moja ❤️😘

dkzuzana
autor
11. aug 2018

Dievčatá, ako sa mate? Kto caka na cyklus? Ja mam dostat 19.8, vcera v car ma odporučili na laparoskopiu, takze u mna to žiaľ bude este na dlho ☹️