icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

lakukaa
15. aug 2018

@sandrita124 mne brala sestra stale krv a na hormonalny profil a dobre musela vediet ze stitna zlaza zle funguje a aj tak.lekar spravil Ivf.tak asi tak jasne ze sa to npodarilo

monika20111990
15. aug 2018

@sandrita124 ďakujem krásne

dkzuzana
autor
16. aug 2018

@monika20111990 to je úžasné👏

dkzuzana
autor
16. aug 2018

@sandrita124 inak včera mi povedala moja gynekologička popri mnoho vecí aj jednu takúto, ktorá mi utkvela v pamäti a chcela som ti ju napísať, ale aj všetkým snažilkám, ktoré ste tu a ste po 30tke. "ešte môžete mať 3 deti, do 40-tky je žena plne reprodukčná" a vieš čo, má pravdu. Áno už nemáme 25, všetky kamarátky, sesternice, jednoducho všetci naokolo majú deti, alebo čakajú (ako v mojom prípade), ale ešte sme nič nestratili. Zvládneme to.
ja si idem vybaviť tú priechodnosť dať spraviť, tak dúfam, že sa dnes niekomu dovolám a mám už vypísanú aj doporučenku na reproimunológiu, v nitre ako písala @lakukaa . A skús sa aj ty poradiť ešte u svojej gynekologičky, čo všetko by ste ešte mohli vyskúšať, aby sa spermiogram upravil, pretože keď ty si zdravá, tak už jedna tá spermika musí zablúdiť k vajíčku, aj keby si mala robiť stojky po každom sexe 😅😅 trošku sa to snažím odľahčiť, ideme do toho ok? podporíme sa tu všetky navzájom. Tak to som sa zase raz rozpísala .....😀

ingelika78
16. aug 2018

@dkzuzana Velmi pekne si napísala ten uvod len este dodam ze aj v tej 40ke a par rockov po nej je este zena plne funkcna a reprodukcna 🤗 ( ale uznavam, ze uz ozaj len pár).

sandrita124
16. aug 2018

@dkzuzana mas dobru gynekologicku 🙂 no v to, aby sa ta jedna spermia zatulala k vajicku som dufala dost dlho, ale uz som z toho fakt unavená.priroda nam nepraje.alebo mozem mat ja skryty problem ktory mi CAR nezistili.preto chcem ist tiez na imunologiu.ale je super, ze mas v sebe tolko optimizmu 🙂 ja ho mam v case ovulky, potom sa znizuje.teraz mam ms tak nic moc, brucho ma pobolieva

dkzuzana
autor
16. aug 2018

@sandrita124 aj u mňa je to ako na sínusoide. Niekedy sa musíme aj zasmiať, aby nám z toho všetkého už nepreplo 😉😅

sandrita124
16. aug 2018

@dkzuzana to mas veru pravdu 🙂 je fajn ze si tu mozeme o tom pisat, navzajom sa povzbudzovať, lebo v okoli to nikto nechape ake je to tazke.kazdy to len zlahcuje

dkzuzana
autor
16. aug 2018

@sandrita124 to je jasne, ani my by sme nechápali, pochopíš az vtedy, ked to musíš riešiť. Vela to človeka, ale naučí. Uz by som sa žiadnej zeny na počkanie nepýtala “a vy co? Kedy budete mat deti? Načo stale čakáte?” Každá fáza v živote nas ma asi nieco naučiť

dkzuzana
autor
16. aug 2018

Baby, ste tu niektorá, ktorá bola na priechodnosti? Ako to prebieha? Dnes som volala do centra a povedali mi, ze mam prísť o hodinu skôr, ze mi dajú nejakú cipku, co si zavediem do konečníku, to prečo?

bibiankaka
16. aug 2018

@dkzuzana ja som bola na hycosy v narkoze, ale ten cipok bude urcite na uvolnenie svalstva aby si nebola v krci a mozno aj od bolesti pre istotu ;)

simonka24
17. aug 2018

Ahojte, hlásim sa s 2dnovym meškaním MS🙈 veľmi dúfam, že sa to podarilo ... lenže ☝️ Minuly mesiac o 5dni skôr, dúfam, že mi kvôli tomu len tak nemeškaju🙄

dolynkag
17. aug 2018

su tu aj snažilky nad 40?

dkzuzana
autor
17. aug 2018

@simonka24 držím palce🍀

simonka24
17. aug 2018

@dkzuzana ďakujem krasne 💜

dkzuzana
autor
17. aug 2018

@simonka24 daj vediet, ked budes testovať☺️

dkzuzana
autor
17. aug 2018

Dievčatá a ja sa idem pochváliť so zlepšením krvných výsledkov, este ta priechodnosť nech dobre dopadne. Ako sa mate vy?

simonka24
17. aug 2018

@dkzuzana tešim sa s tebou, dopadne to na výbornú 💪🏻💪🏻🤞 už som práveže testovala, môj nevidel nič, ja som videla slabunku druhu čiarku 🤷🏻‍♀️ Neviem, počkám a znova trestnem.

dkzuzana
autor
17. aug 2018

@simonka24 drzim palce, ďalšia tehuľka v našej diskusii, to by bolo uzasne 😊

simonka24
17. aug 2018

@dkzuzana úžasne by to bolo, držím nám všetkým palce, lebo každá vieme, čo prežívame ❤️ Večer pôjdem na to... snáď sa niečo objaví 😂

ingelika78
17. aug 2018

@dolynkag Ahoj Dolynka ja uz nie snazilka ale prvorodicka po 40... Ale planujem este jedno po tomto babu, tak neviem ako nam to pojde.

dkzuzana
autor
18. aug 2018

@ingelika78 ty si uzasna 😊

simonka24
18. aug 2018

Ahojte, MS neprišla,3dni meškania .. no testy negatívne 🤷🏻‍♀️

ivushkaa
18. aug 2018

@dolynkag Ahoj ja nemam nad 40 ,ale 39daleko neodskocim. Zatiaľ sa nám nepodarilo, bola som na ivf tak cakam na vysledky, ci to vyslo. Pevne dufam a verim, ze áno.

dolynkag
18. aug 2018

@ivushkaa ja mám 43, chcela by som tretie, verím ešte v šťastný koniec, ty ktoré

ivushkaa
18. aug 2018

@dolynkag My nemame zatiaľ deti 😢

dolynkag
18. aug 2018

@ivushkaa a kedy si bola? Držím palce velmi

ingelika78
18. aug 2018

@dkzuzana Dakujem ti! No zatial som nic take este nedokazala toto tehotenstvo je zatial moj najvacsi uspech. Vsetky mamicky su uzasne.
Paradoxne by mi malo tehotenstvo pomoct zlepsit a “resetovat” plodnost, udajne je lahsie po 40 otehotniet s 2-hym, alebo akymkolvek dalsim babom, ako s prvym - tak uvidime . Zatial sa tesim z toho co mam .

ingelika78
18. aug 2018

@ivushkaa drzim Ti palce aj ja som bola v 39 na IVF to je este v pohode vek 🙂

ivushkaa
19. aug 2018

@ingelika78 dakujeeem si zlatá 😊