Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@ingelika78 tiez mi to moja gynekologička tvrdí, ze ked sa nam podari prvé, tak druhé bude ani si nevsimnem, uvidime😊 hlavne teraz to prvé vybojovať
Ahojte kocky! Precitala som si Vase prispevky a je mi tazko z toho ze niektore z vas maju za srbou flhu cestu za babatkom a zatial neuspesnu. Prsjdm kazdej jednej z Vas aby sa Vam go hoc aj zazrakom uz konecne podarilo a aby z Vas boli maminy. Ja mam cerstvych 30 rokov, 3rocneho synceka uz doma no tuzba po bsbatku sa objavila znova. S partnerom to mame v sucasnosti trosku zlozitejsie ale dohodli sme sa na tom, ze sa nebudeme extra snazit, skratka si len nedavat pozor. Tento cyklus sme to uplne spontanne vyskusali 1x tak som vo faze cakania. No ja trubka som si zabudla zaznacit presny termin poslednej ms a nahodila som si to do apky len orientacne. Tak uvidime. Pri prvom stuplikovi som otrhotnela na 4 cyklus
@miculiatko my sme sa tiez s partnerom dohodli ze sa nebudeme snazit len si nedavat pozor a za 9 rokov nic...teraz sa uz skutocne snazime ale zatial tiez nic....inak tiez budem mat o par mesiacov cerstvych 30...drzim palce nech sa nemusite snazit a pride to samo.
@jeanne0 9 rokov nic??ach to sa az zle cita...velmi ti drzim prsty aby sa vam to podarilp.sme mlade...sanca je velkaaa...
Ahojte dievčatá, po týždni meškania MS(s užívaním inofolicu), dnes začínam špiniť a predpokladám, že sa to rozbehne, už sa poznám 🙄 tentokrát som tomu verila, že sa to podarilo...prišlo veľké sklamanie. Čítala som všelijaké názory na inofolic, pre mna vyhodené peniaze a hlavne ma pekne oklamal, čo sa týka pocitov a príznakov tehotenstva! Zbytočne som si rozhádzala cyklus.Za mna už rozhodne nie...
Dnes 1dc...nevadi...nasa tuzba po babatku je vlastne uplne cerstva...aj ked to asi poznate.sklsmanie tam je
Baby to vážne? Ja beriem tiez inofolic, teraz ten najsilnejší. Asi na každého to inak vplýva, moja kamarátka sa snažila 2 roky a nic. Po mesiaci užívania inofolicu, otehotnela
ahojte potrebujem poradit..som po neuspesnej inseminacii s tym ze po vysadeni progesteronu som minuly mesiac dostala normalne MS..teraz som mala dostat, resp dostala som o 2 dni skor ale trvalo to iba 1 den..islo o normalne krvacanie, nie spinenie..robila som si aj test -poobede a negativny..myslite, resp mate niekto skusenost ze by to mohlo byt sposobene este hormonmi co som brala pred mesiacom? vdaka
ahojte,my s manzelom skusame od dec.2017....:( ja som plodna jak jablon,ale manzel ma neposlusne spermie...vraj jedine umele...ale nechavame to na prirodu.....
@verkverk my sa snažíme vyse 2 rokov, manzel ma pomale spermie, tiez nam odporucali ivf ICSI,zatial este skusame prirodzene, len trva to uz pridlho.skusili sme aj iui ale neúspešne.

@dolynkag 8.8. Som mala vklad, vo štvrtok 23.8. idem na krv a ultrazvuk. Vysledok z hcg bude v piatok.