icon

Snažíme sa o dieťatko 2018

dkzuzana
18. júl 2018

Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂

verkverk
25. aug 2018

@sandrita124 och to je dost....aj berie nejake vitaminy?

dkzuzana
autor
26. aug 2018

@ingelika78 ako sa tehulkuje?
@simonka24 @sandrita124 baby ako sa mate? Ja mam za sebou testy na infekcie a ureaplazmu, teraz cakam na vysledky. Vy mate co nové?

bona69
26. aug 2018

@verkverk skús nasadiť vitex a gynex s kyselinou listovú a vit.e, b komplex Forte a inofolic, mne táto kombinácia pomohla po roku a pol snaženia, držím palce ❤️

monika20111990
27. aug 2018

Ahojte snazilky mi sa z manželom snažíme uz dva roky nechavala som tomu voľný priebeh a až od tohto roka od marca si meriam teplotu bazalnu ovulacne testy ale nedarí sa naďalej. Niekedy som v koncoch niekedy mám stavy že uz mám toho dosť rozmýšľala som že tento cyklus si nebudem merať nebudem robiť ovulacne testy a že sa pokúsime z manželom každý druhý deň milovať podarilo sa Vám niektorej takto otehotnieť? Ďakujem krásne a držím všetkým palce

val9
27. aug 2018

Ahojte pridavam sa k vám 😊 my sa s mm snažíme aktívne už 6 mesiac zatiaľ nič. Dva mesiace femibion1 nula bodov ...tento mesiac beriem inofolic tak čakáme. Zatiaľ som cca 7dpo. To čakanie je hrozne 🤦‍♀️

simonka24
28. aug 2018

@dkzuzana ahoj... v prvom rade držím palce, nech všetko dobre dopadne 🤞 ja mám po ms, čiže cca týždeň pred ovuláciou, teda tak by to malo byt.. ale aj tak si to “strážim” sama. Chcem skončiť v praci, myslím, že aj to je hlavný dôvod tohto všetkého,som tu už veľmi nespokojná, plus robim nočné. Po poslednom pokuse už nemám nato nervy, nechám tomu voľný priebeh 💋

dkzuzana
autor
28. aug 2018

@monika20111990 ahoj a vitaj, spermiogram ste už absolvovali?

dkzuzana
autor
28. aug 2018

@val9 vitaj 🙂 veru je, držím palce

dkzuzana
autor
28. aug 2018

@simonka24 určite to môže ovplyvňovať, aj máš inú prácu? či chceš byť trochu doma?

simonka24
28. aug 2018

@dkzuzana budem chvíľu doma, postupne si spravím kurzy atd. Treba trocha zamestnať myseľ niečim iným 😊

dkzuzana
autor
28. aug 2018

@simonka24 súhlasím a dúfam, že to bude správy impulz a podarí sa 😘

minicka20
28. aug 2018

Dievčatá už 2 a pol roka sa snažíme a nič :( som na dne :( minulého roka sa podarilo a po 2 mesiacoch som potratila :( od vtedy ani tuk :( skúšala som už snáď všetko :(

dkzuzana
autor
28. aug 2018

@minicka20 ahoj🙂 nebuď smutná, určite sa podarí a pri tvojom veku som so tom presvedčená, skúšali ste nejaké vitamíny na podporu? možno by pomohli🍀

simonka24
28. aug 2018

@dkzuzana ďakujem... ❤️ Si super☝️💋

minicka20
28. aug 2018

@dkzuzana Skúšali sme už asi všetko :/ 300 eurove vitamínove balíček od for ever living a nič vôbec nepomaha. Alchimilku som skusala,infolic tiež :(

dkzuzana
autor
28. aug 2018

@minicka20 a ty si Ok? Spermiogram skontrolovaný?

monika20111990
28. aug 2018

@dkzuzana už dvakrát prvy nebol dobrý ale druhý po roku už bez liecby všetko v poriadku

lakukaa
29. aug 2018

@minicka20 ahoj dobra sprava je ta ze vobec vies otehotnit.skus si spravit vysetrenia napr stitna zlaza.hematologiu mozno tam sa ukaze viac.mozno ta upravia a podari sa.

daniela2227
29. aug 2018

@minicka20 my mame ten isty problem 😟 viem ze to nie je utecha..mam urobene krvne a geneticke testy..vsetko ok...sami nevedia..kde moze byt problem...skoro 4 roky snazenia...3 tehotenstva..a vsetky skoncili potratom..naposledy v aprili v 12tt 😟

daniela2227
29. aug 2018

@minicka20 niektore baby radia nemysliet na to...ale ako sa to da? Ked ta tuzba je obrovska? Silnejsia nez "zdravy rozum"...ja uz sice 2 deti mam..ale stale citim..ze mi "nieco/niekto" chyba...a vek uz tiez zacina ist proti mne 😟

matilda72
29. aug 2018

@daniela2227 a na hemato si.bola????toto malakamoska ale jej krv vysla dobre a dr. Sa roZhodla ,ze jej nasadim fragmin lebo trikrat potratila v 12tt a terazma dve krasne zdrave deticky...skus to navrhnut dr....za to nic neda to vyskusat....ja si tiez picham fragmin da sa.to prezit 😘

daniela2227
29. aug 2018

@matilda72 ano bola som na hemato..tam povedali ze vsetko ok 😏

daniela2227
29. aug 2018

@daniela2227 neviem ci by mi len tak nasadili injekcie..ked podla nich som ok...zabili ma slovami...ze maju kopu zien...co takto potratili...a nevedia preco...a ze mi zial nemozu pomoct..

matilda72
29. aug 2018

@daniela2227 hovorim kamoska takto potratila 3 krat a dr. Ju poslal na hemato a nic nezistili...ona ja som vedela ze si picha a ked som ju stretla, ze si aj ja alebe ziatili krvnu mutaciu a ina ze na nic jje neprisli a nasadila jej injekcie ze nic s tym nestratia a co ma krasne zdrave deti...a ked som cakala malu tak som bola v nemocnici a lezala tam jedna baba, si chvalila primara,ze nebyt jeho tak uz nejde rodit potratika 5krat a krv vsetko ok, a on jej povedal pri poslednom tehu, ze daju fragmib ze nic tym nestratia....a lezala tam na planovanu sekciu chlapceka...

daniela2227
29. aug 2018

@matilda72 ja take injekcie mam..ostali mi co som si pichala v tehu (kvoli plucnej embolii co som mala pred par rokmi) ale sama sa ich bojim nasadit..aby som krv prilis nezriedila..to musi byt pod dohladom lekara pokial viem...a este to..ze zijem v UK..a tu lekari moc veci neriesia 😟 nedari sa? Co uz 😠

matilda72
29. aug 2018

@daniela2227 no ja nie som pod kontrolou dostala som zakladnu terapeuticku davku cobje fragmin 2500 a tie som brala do.konca tehu ale.ked som vazila viac tak mi to zvysili na 5000 ale inak krv nebrali nic....jaj ty si v uk tak uz tomu rozumiem tam to neriesia nemas dieta nedari sa nie si jedina a tym to u nich hasne...a keby sa ti dalo pocas tehu chodit na sk mozno by ti poradil aj iny dr a dopadlo by to porodom....akoze ani mne nechceli dat injekcie ze nase babo sa neposkodilo s toho ale ja mam svoj nazor ao je babo do16tt v poriadku a zrazu ma zlomeninu, chybaju kosti ...proste prestali sa vyvyjat ja sitoho myslim ze staci mala zrazenina v placentw, v pupocniky a uz t.ide....a ak si prisla vzdy o babo v 12tt vtedy prechadza babo z vyzivy zo.zltkoveho vaku na placentu, a vtedy ak sa vytvori zrazeninka plod, sa nema ako zivit odumrie,

daniela2227
29. aug 2018

@matilda72 tak to mi je luto 😟 ja som nie vzdy v 12tt potratila..prvykrat hned na zaciatku ako som zistila..druhykrat v 5-6-tt a naposledy v 12tt..ale s tym ze babo sa prestalo vyvijat asi uz v 6tt

sandrita124
30. aug 2018

@dkzuzana ahoj u mna zatial nic nove.a ako ti dopadly testy?

minicka20
30. aug 2018

@dkzuzana Áno ja som ok :/ priatel tiež

dkzuzana
autor
31. aug 2018

@sandrita124 ahoj 😊testy su v poriadku, caka ma dnes priechodnosť, tak uvidime 🤞🏻