Snažíme sa o dieťatko 2018
Ahojte dievčatá, zakladám diskusiu vo viere, že sa tu budeme podporovať a čo najskôr otehotnieme. Budem rada, ak sa predstavíte a napíšete svoj príbeh. Ja začneme teda mojím:
O bábätko sa snažíme od októbra 2017, po niekoľkých návštevách u svojho bývalého gynekológa a so žiadnou zmenou a prístup, ktorý mal, som zmenila gynekologičku. Tá mi zistila endometriózu na ľavom vaječníku. Ešte nás čakajú ďalšie vyšetrenia, dúfam, že čo najskôr. Verím, že to zvládneme a verím v silu a pozitívnu energiu, aj keď to je niekedy veľmi ťažké. Tak si ju tu navzájom predajme 🙂
@ingelika78 ako sa tehulkuje?
@simonka24 @sandrita124 baby ako sa mate? Ja mam za sebou testy na infekcie a ureaplazmu, teraz cakam na vysledky. Vy mate co nové?
Ahojte snazilky mi sa z manželom snažíme uz dva roky nechavala som tomu voľný priebeh a až od tohto roka od marca si meriam teplotu bazalnu ovulacne testy ale nedarí sa naďalej. Niekedy som v koncoch niekedy mám stavy že uz mám toho dosť rozmýšľala som že tento cyklus si nebudem merať nebudem robiť ovulacne testy a že sa pokúsime z manželom každý druhý deň milovať podarilo sa Vám niektorej takto otehotnieť? Ďakujem krásne a držím všetkým palce
Ahojte pridavam sa k vám 😊 my sa s mm snažíme aktívne už 6 mesiac zatiaľ nič. Dva mesiace femibion1 nula bodov ...tento mesiac beriem inofolic tak čakáme. Zatiaľ som cca 7dpo. To čakanie je hrozne 🤦♀️
@dkzuzana ahoj... v prvom rade držím palce, nech všetko dobre dopadne 🤞 ja mám po ms, čiže cca týždeň pred ovuláciou, teda tak by to malo byt.. ale aj tak si to “strážim” sama. Chcem skončiť v praci, myslím, že aj to je hlavný dôvod tohto všetkého,som tu už veľmi nespokojná, plus robim nočné. Po poslednom pokuse už nemám nato nervy, nechám tomu voľný priebeh 💋
@monika20111990 ahoj a vitaj, spermiogram ste už absolvovali?
Dievčatá už 2 a pol roka sa snažíme a nič :( som na dne :( minulého roka sa podarilo a po 2 mesiacoch som potratila :( od vtedy ani tuk :( skúšala som už snáď všetko :(
@dkzuzana už dvakrát prvy nebol dobrý ale druhý po roku už bez liecby všetko v poriadku
@minicka20 my mame ten isty problem 😟 viem ze to nie je utecha..mam urobene krvne a geneticke testy..vsetko ok...sami nevedia..kde moze byt problem...skoro 4 roky snazenia...3 tehotenstva..a vsetky skoncili potratom..naposledy v aprili v 12tt 😟
@minicka20 niektore baby radia nemysliet na to...ale ako sa to da? Ked ta tuzba je obrovska? Silnejsia nez "zdravy rozum"...ja uz sice 2 deti mam..ale stale citim..ze mi "nieco/niekto" chyba...a vek uz tiez zacina ist proti mne 😟
@daniela2227 a na hemato si.bola????toto malakamoska ale jej krv vysla dobre a dr. Sa roZhodla ,ze jej nasadim fragmin lebo trikrat potratila v 12tt a terazma dve krasne zdrave deticky...skus to navrhnut dr....za to nic neda to vyskusat....ja si tiez picham fragmin da sa.to prezit 😘
@matilda72 ano bola som na hemato..tam povedali ze vsetko ok 😏
@daniela2227 neviem ci by mi len tak nasadili injekcie..ked podla nich som ok...zabili ma slovami...ze maju kopu zien...co takto potratili...a nevedia preco...a ze mi zial nemozu pomoct..
@daniela2227 hovorim kamoska takto potratila 3 krat a dr. Ju poslal na hemato a nic nezistili...ona ja som vedela ze si picha a ked som ju stretla, ze si aj ja alebe ziatili krvnu mutaciu a ina ze na nic jje neprisli a nasadila jej injekcie ze nic s tym nestratia a co ma krasne zdrave deti...a ked som cakala malu tak som bola v nemocnici a lezala tam jedna baba, si chvalila primara,ze nebyt jeho tak uz nejde rodit potratika 5krat a krv vsetko ok, a on jej povedal pri poslednom tehu, ze daju fragmib ze nic tym nestratia....a lezala tam na planovanu sekciu chlapceka...
@matilda72 ja take injekcie mam..ostali mi co som si pichala v tehu (kvoli plucnej embolii co som mala pred par rokmi) ale sama sa ich bojim nasadit..aby som krv prilis nezriedila..to musi byt pod dohladom lekara pokial viem...a este to..ze zijem v UK..a tu lekari moc veci neriesia 😟 nedari sa? Co uz 😠
@daniela2227 no ja nie som pod kontrolou dostala som zakladnu terapeuticku davku cobje fragmin 2500 a tie som brala do.konca tehu ale.ked som vazila viac tak mi to zvysili na 5000 ale inak krv nebrali nic....jaj ty si v uk tak uz tomu rozumiem tam to neriesia nemas dieta nedari sa nie si jedina a tym to u nich hasne...a keby sa ti dalo pocas tehu chodit na sk mozno by ti poradil aj iny dr a dopadlo by to porodom....akoze ani mne nechceli dat injekcie ze nase babo sa neposkodilo s toho ale ja mam svoj nazor ao je babo do16tt v poriadku a zrazu ma zlomeninu, chybaju kosti ...proste prestali sa vyvyjat ja sitoho myslim ze staci mala zrazenina v placentw, v pupocniky a uz t.ide....a ak si prisla vzdy o babo v 12tt vtedy prechadza babo z vyzivy zo.zltkoveho vaku na placentu, a vtedy ak sa vytvori zrazeninka plod, sa nema ako zivit odumrie,
@matilda72 tak to mi je luto 😟 ja som nie vzdy v 12tt potratila..prvykrat hned na zaciatku ako som zistila..druhykrat v 5-6-tt a naposledy v 12tt..ale s tym ze babo sa prestalo vyvijat asi uz v 6tt
@dkzuzana ahoj u mna zatial nic nove.a ako ti dopadly testy?
@sandrita124 ahoj 😊testy su v poriadku, caka ma dnes priechodnosť, tak uvidime 🤞🏻

@sandrita124 och to je dost....aj berie nejake vitaminy?